skm2019
19.03.19, 11:16
Witam wszystkich. Postawiłam karty na pytanie, czy w ciągu 3 miesięcy znajdę nową pracę, której poszukuję od 2 tygodni: Pustelnik, Królowa Monet, Rycerz Mieczy (+8 buław na rycerza dociągnięte). Jestem obecnie osobą pracującą, ale źle czuję się na obecnym stanowisku, dlatego postanowiłam ją zmienić.
Patrząc na te karty, myślę, że tak znajdę ją w szczególności zdaje się to potwierdzać Królowa Monet (kobieta samodzielna, pracująca), jednak z początku jest Pustelnik więc to nie będzie jeszcze teraz ale trochę to potrwa. Jednak powinnam ją znaleźć w ciągu 3 najbliższych miesięcy. Trochę niepokoi mnie ten Rycerz Mieczy na końcu, którego nie do końca rozumiem, dlatego dociągnęłam jeszcze jedną kartę na rycerza - 8 buław. Najpierw myślałam, że to może być praca w niezbyt sprzyjającym środowisku np. śród złośliwych ludzi, z drugiej jednak strony myślę, że Rycerz mieczy + 8 buław mogą oznaczać pracę w branży informatycznej lub internetowej, gdyż głównie w tych kierunkach szukam nowej pracy i wysyłam CV tylko na tego typu oferty, co jest zgodne z moim doświadczeniem zawodowym. Ewentualnie Pustelnik + Królowa monet mogą wskazywać na jakąś pracę na samodzielnym stanowisku, być może nad zespołem ludzi (informatyków) - kilka ofert na jakie wysłałam swoją aplikację, to praca koordynatora nad zespołem informatyków.
Czy będę zadowolona z tej nowej pracy: Zmartwychwstanie, 10 denarów, Cesarzowa.
Pomyślne karty wyszły, praca będzie dość dobrze płatna (widać jakby odrodzenie stabilności finansowej i bezpieczeństwa zawodowego, które na moim obecnym stanowisku zostało bardzo zachwiane) i Cesarzowa jakby potwierdza moje poprzednie słowa, że może być na kierowniczym stanowisku.
Proszę o Wasze spostrzeżenia na ten temat. Dzięki