Dziś pod moją nieobecność zaskoczył mnie kolega z pracy swoim nagłym odejściem. Nic na to nie wskazywało, że złoży wypowiedzenie. Najgorsze, że podkochuję się w nim od dawna, ale nie mogę mu powiedzieć bo on jest w związku, nie chce mu namieszać w głowie, za tym niestety jest kilka lat młodszy i nieprzeciętnie inteligenty, aż mnie onieśmiela i odbiera mi przy nim mowę. Zapewne nawet nie domyśla się, co ja przeżywam w związku z jego odejściem i mam obawy, że nasza znajomość zakończy się z tego powodu, gdyż nie jest on typem, który podtrzymuje znajomości zawodowe

Nikt nie wie co się stało, że tak nagle odchodzi gdyż tu miał bardzo dobrą posadę, na najlepszych z nas wszystkich warunkach. Praktycznie z dnia na dzień straciłam kolegę - to dla mnie mega wstrząs, a kolega nie odzywa się od mnie i nie che powiedzieć, co się stało, a podobno chodzi strasznie smutny. On jest dość zamknięty w sobie i wrażliwy więc nikomu nie powiedział, co się wydarzyło. Ogromnie proszę więc dobre dusze o pomoc w interpretacji poniższych kart:
Co jest główną przyczyną jego odejścia? -
Wieża - 3 buław -Sąd + Królowa mieczy z przełożenia
Nagle wydarzenie, które go dobiło, coś runęło, coś się skończyło, może został niesłusznie o oceniony przez kogoś i wywołało to u niego wstrząs i chęć do zmian, pójścia w nieznane? To mogą być ostre słowa ze strony kobiety, może jego przełożonej, która słynie z ciętego języka
Czy kolega będzie dążył do podtrzymania znajomości ze mną lub czy będzie wyrażał taką chęć
? 2 Kielichy - 2 Buław - Cesarz
Myślę, że tak będzie chciał się spotkać, ale na jego warunkach, czyli będę musiała czekać, aż to on wyjdzie z propozycją spotkania?