Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc w interpretacji

20.02.20, 00:25
Ostatnio byłam na rozmowie o pracę, zapytałam kart czy ja otrzymam o to co wyszło:
3 buław p.o + królowa pucharów + 7 mieczy p.o
Wydaje mi się z kart, że za trzy dni dowiem się, że tej pracy nie dostanę o czym chyba mówi 7 mieczy w odwróceniu. A wy jak widzicie te karty ?
Obserwuj wątek
    • andgie Re: Proszę o pomoc w interpretacji 20.02.20, 14:54
      Nie wiem, czy za trzy dni, ale zgadzam sie, ze pracy nie otrzymasz.
      • tarot9 Re: Proszę o pomoc w interpretacji 21.02.20, 12:04
        Bardzo dziękuję za odpowiedź smile
        • uhuhana Re: Proszę o pomoc w interpretacji 21.02.20, 13:00
          A jestes obecnie bez pracy? Bo jesli masz prace powiedzialabym, ze na razie zostaniesz w starej
          • tarot9 Re: Proszę o pomoc w interpretacji 21.02.20, 15:16
            Jestem bez pracy
            • uhuhana Re: Proszę o pomoc w interpretacji 21.02.20, 19:43
              No to jesli chodzi o ta oferte, pozostaniesz w starej sytuacji wink powodzenia... mam nadzieje, ze uda sie dosc szybko gdzies wskoczyc smile dzisiaj ludzie najczesciej szukaja poprzez linkedin.
              • tarot9 Re: Proszę o pomoc w interpretacji 28.02.20, 20:43
                Wszystkie miałyśmy rację. Nie odezwali się z tej pracy już długo, więc stety/niestety tej pracy nie otrzymam(nie do końca mi też pasowała lokalizacja). Natomiast byłam dziś na innej rozmowie i zastanawiam się czy zaprosza mnie na drugi etap ?
                9 pucharów + Słońce p.o + rycerz monet - wydaje mi się, że jest na to duża szansa, zwlaszcza, że dla mnie 9 pucharów pokazuje powtórkę czegoś, a Słońce spotkanie tyle, że mam w odwróceniu i to mnie martwi...jak widzicie te karty ?
                Czy otrzymam tę pracę ?
                Umiarkowanie + 2 puchary + Król pucharów - chyba szansę trochę mniej niż 50%... Tak mi pokazuje często umiarkowanie, ale z drugiej strony jest 2 pucharów jako podpisanie umowy, ale potem krol....więc nie wiem, może mnie wygryzie jakiś facet ? XD jak wy to widzicie ? Pozdrawiam serdecznie wink
                • andgie Re: Proszę o pomoc w interpretacji 28.02.20, 22:21
                  Jakis tam kontakt jeszcze bedzie, rozmawiaja o Tobie, lubili Cie. Ale pracy chyba jednak nie otrzymasz. Brali Cie pod uwage, ale bedzie silniejszy kandydat.
                  • tarot9 Re: Proszę o pomoc w interpretacji 28.02.20, 23:11
                    Dzięki wink dam znać smile
                  • tarot9 Re: Proszę o pomoc w interpretacji 02.03.20, 14:04
                    Już rozumiem czemu Słońce było w odwróceniu. Pokazuje mi Słońce spotkania. W odwróceniu dlatego, że nie pasuje mi termin, więc czekam na inny (dostałam zaproszenie na drugi etap. ) Zobaczymy co dalej smile
                  • tarot9 Re: Proszę o pomoc w interpretacji 08.03.20, 11:47
                    Faktycznie, chyba tej pracy nie dostanę, zawaliłam drugi etap przez stres. Dziękuję serdecznie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka