Dodaj do ulubionych

prośba o powróżenie;(((

22.11.07, 15:46
Kochane dziewczyny jestem strasznie załamana.
czuje ,że w moim związku powoli wygasa uczucie ze strony mojego
chłopaka, a ja nadal strasznie go kocham. Dzisiaj zamilkł i nie
odpowiada na moje smsy. Mieliśmy się zaręczać. Mam przeczucie , że
chce mnie porzucić, że już mnie nie kocha. Jeśli któraś z was
chciałaby poświęcic mi swój cenny czas na powróżenie (a wiem że w
dzisiejszych czasach wiele osób go niema)byłabym serdecznie
wdzięczna i jesli któraś z was zarządałaby zapłaty,to jestem w
stanie zapłacić rozsądną kwotewink Podaje nasze daty urodzeia
22.10.1987 ja i 20.09.1984 mój partner. Dziękuje serdeczniesmile

Obserwuj wątek
    • angelikanet30 Re: prośba o powróżenie;((( 22.11.07, 18:01
      witaj
      ja też prosiłam o powróżenie i nadal o to proszę.
      a że zamilkł hm powiem ci że przerabiam to samo i wczoraj usiadłam
      zapaliłam świeczkę i zaczełam o tym mysleć ( bo szarpałam się i to
      nieźle) i wiesz poczułam ulgę. Wiem że decyzja musi zapaść , bohję
      się jaka ona będzie ale tak się nie szarpię.
      Pozwól sobie na chwilę spokoju, ciszy.
      pozdrawiam
      • magdalina20 Re: prośba o powróżenie;((( 22.11.07, 21:29
        no to sobie poczekamysad
    • szarrak Re: prośba o powróżenie;((( 22.11.07, 22:35
      Jak już Ci napisałam na maila, wróżyłam pierwszy raz w życiu - tak jakoś miałam
      poczucie, że to będzie dobre na pierwszy raz, mimo, że jeszcze nie znam dobrze
      kart. Po prostu takie przeczucie, że sobie z tym poradzę. Dobry dzień dzisiaj
      mam, tak poza tym wink

Dobrze by było, gdyby ktoś jeszcze Ci powróżył, bo ja używałam tylko Wielkich
      Arkanów, poza tym biorąc pod uwagę mój kompletny brak doświadczenia mogę coś źle
      zinterpretować, poza tym "świeżutkie" karty mogą sobie ze mnie "robić jaja".
      Napiszę Ci, co mi jako pierwsze do głowy przychodziło jak patrzyłam na te karty
      smile Mam też wielką nadzieję, że ktoś poprawi moje ewentualne błędy w intepretacji
      i dołoży swoją albo w ogóle powróży Ci swoimi kartami.

Wróżyłam talią Lo Scarabeo, Wielkie Arkany, zrobiłam dość trudny chyba na
      pierwszy raz rozkład:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46867&w=62157554&a=67609781
      I tak oto:
      Stosunek partnera do Kwerenta:
      1 - w przeszłości
      Mag - pierwsze wrażenie: coś magicznego smile Z ogólnie przyjętego znaczenia karty
      wywnioskowałam, że byłaś dla niego początkiem "poważnego", dorosłego życia, może
      pierwszą prawdziwą miłością?
      2 - teraz
      Gwiazda - w mojej talii to bardzo piękna karta, taka radosna, ogólnie z tego co
      wiem to karta niosąca nadzieję, coś pięknego, świeżego. Takie "będzie/jest dobrze".
      3 - co planuje
      Kapłanka - no cóż, to mówi samo za siebie. W kontekście planów Twojego lubego
      Kapłanka dla mnie jest symbolem zalegalizowania związku, ślubu. Piszesz, że
      planowaliście zaręczyny, myślę więc, że się odbędą.

Co jest powodem złych relacji
      4 - ze strony mężczyzny
      Księżyc
      mam, tak poza tym wink

Arkanów, poza tym biorąc pod uwagę mój kompletny brak doświadczenia mogę coś źle
      smile Mam też wielką nadzieję, że ktoś poprawi moje ewentualne błędy w intepretacji

pierwszy raz rozkład:
      I tak oto:
      1 - w przeszłości
      Mag - pierwsze wrażenie: coś magicznego smile Z ogólnie przyjętego znaczenia karty
      wywnioskowałam, że byłaś dla niego początkiem "poważnego", dorosłego życia, może
      2 - teraz
      wiem to karta niosąca nadzieję, coś pięknego, świeżego. Takie "będzie/jest dobrze".
      3 - co planuje

4 - ze strony mężczyzny
      Księżyc - niestety tutaj mam problem z intepretacją... Wydaje mi się że może być
      trochę zmęczony (księżyc - noc - odpoczynek), może pochłonęły go sprawy w które
      z jakiegoś powodu nie chce mieszać Ciebie, takie związane tylko z nim. Ale nie
      wiem, to tylko domysły, liczę, że ktoś mnie naprowadzi...
      5 - ze strony kobiety
      Cesarzowa - to by potwierdzało moją tezę odnośnie Księżyca - może zbytnio
      "rządzisz się" w Waszym związku?

Czy są możliwe pozytywne zmiany w relacjach
      6 - z jego inicjatywy
      Świat - myślę, że on nie zauważa w ogóle problemu, dla niego wszystko jest
      pięknie i uroczo.
      7 - z jej inicjatywy
      Umiarkowanie - bądź cierpliwa, nie naciskaj na niego w żadnej kwestii, na
      wszystko przyjdzie czas - nie panikuj.

Co przyniesie zakończenie związku (jeżeli nie uda się go uratować)
      8 - dla niego
      Cesarz - odzyskałby autonomię, tj. byłby panem sam dla siebie, ale odniosłam
      wrażenie, że nie byłby najszczęśliwszy - mój Cesarz ma taką smutno-gniewną minę...
      9 - dla niej
      Diabeł - na pewno byłoby źle. Mogłabyś stracić mnóstwo nerwów, zdrowie, wpaść w
      jakieś uzależnienie... Tyle mówi ta karta.

10 - Jakie będą między partnerami relacje, jeżeli dojdzie do zgody
      Siła - wiem, że karta ma wiele znaczeń, ale sądzę, że Siłę należy tu potraktować
      dosłownie - Wasze relacje będą silne, będziecie dobrze się dogadywać.
      11 - Jaki będzie stosunek do partnera (wewnętrzna decyzja, jakie
      miejsce będzie zajmował partner w życiu Kwerenta)
      Rydwan - karta sukcesu, sądzę, że będziecie - oboje - bardzo dla siebie ważni,
      że dla Was obojga związek będzie niósł spełnienie i szczęście.
      12 - Jak się zachowywać ( realizacja podjętej decyzji)
      Pustelnik - daj mu po prostu czas dla samego siebie, widocznie tego potrzebuje.
      Zajmij się trochę sobą, poświęć czas sobie i pozwól mu na to samo. Stęsknijcie
      się za sobą! Kilka dni bez kontaktu nie oznacza, że przestaliście się kochać, a
      jedynie pozwala troszkę od siebie odpocząć.

Strasznie dużo tego wyszło, ciekawe czy komuś będzie chciało się przeczytać i
      zweryfikować moje domysły wink Mam nadzieję, że naprawdę będzie tak, jak mi karty
      powiedziały - czego Ci życzę.
      • szarrak Re: prośba o powróżenie;((( 22.11.07, 22:37
        Ojojoj, tekst mi się skopiował i część się dwa razy wkleiła, jeszcze raz, tym
        razem wersja "wszystko pojedynczo" ;]

mam, tak poza tym wink

pierwszy raz rozkład:
        I tak oto:
        1 - w przeszłości
        2 - teraz
        3 - co planuje

4 - ze strony mężczyzny
        Księżyc - niestety tutaj mam problem z intepretacją... Wydaje mi się że może być
        trochę zmęczony (księżyc - noc - odpoczynek), może pochłonęły go sprawy w które
        z jakiegoś powodu nie chce mieszać Ciebie, takie związane tylko z nim. Ale nie
        wiem, to tylko domysły, liczę, że ktoś mnie naprowadzi...
        5 - ze strony kobiety
        Cesarzowa - to by potwierdzało moją tezę odnośnie Księżyca - może zbytnio
        "rządzisz się" w Waszym związku?

Czy są możliwe pozytywne zmiany w relacjach
        6 - z jego inicjatywy
        Świat - myślę, że on nie zauważa w ogóle problemu, dla niego wszystko jest
        pięknie i uroczo.
        7 - z jej inicjatywy
        Umiarkowanie - bądź cierpliwa, nie naciskaj na niego w żadnej kwestii, na
        wszystko przyjdzie czas - nie panikuj.

Co przyniesie zakończenie związku (jeżeli nie uda się go uratować)
        8 - dla niego
        Cesarz - odzyskałby autonomię, tj. byłby panem sam dla siebie, ale odniosłam
        wrażenie, że nie byłby najszczęśliwszy - mój Cesarz ma taką smutno-gniewną minę...
        9 - dla niej
        Diabeł - na pewno byłoby źle. Mogłabyś stracić mnóstwo nerwów, zdrowie, wpaść w
        jakieś uzależnienie... Tyle mówi ta karta.

10 - Jakie będą między partnerami relacje, jeżeli dojdzie do zgody
        Siła - wiem, że karta ma wiele znaczeń, ale sądzę, że Siłę należy tu potraktować
        dosłownie - Wasze relacje będą silne, będziecie dobrze się dogadywać.
        11 - Jaki będzie stosunek do partnera (wewnętrzna decyzja, jakie
        miejsce będzie zajmował partner w życiu Kwerenta)
        Rydwan - karta sukcesu, sądzę, że będziecie - oboje - bardzo dla siebie ważni,
        że dla Was obojga związek będzie niósł spełnienie i szczęście.
        12 - Jak się zachowywać ( realizacja podjętej decyzji)
        Pustelnik - daj mu po prostu czas dla samego siebie, widocznie tego potrzebuje.
        Zajmij się trochę sobą, poświęć czas sobie i pozwól mu na to samo. Stęsknijcie
        się za sobą! Kilka dni bez kontaktu nie oznacza, że przestaliście się kochać, a
        jedynie pozwala troszkę od siebie odpocząć.

Strasznie dużo tego wyszło, ciekawe czy komuś będzie chciało się przeczytać i
        zweryfikować moje domysły wink Mam nadzieję, że naprawdę będzie tak, jak mi karty
        powiedziały - czego Ci życzę.
        • magdalina20 Re: prośba o powróżenie;((( 23.11.07, 00:12
          Przesyłam dobrą energię i podziękowania za wróżbęwink w zamian moge
          sie podzielic dobrymi przepisami albo wysłac jakas swoja prace bo
          jestem plastykiemwink
          • szarrak Re: prośba o powróżenie;((( 23.11.07, 00:31
            To ja poproszę o jakiś ładny skan Twojej pracy smile
            Oczywiście nie bierz tej wróżby na poważnie, bo, jak już niejednokrotnie
            napisałam, to dopiero początek początku, no i poczekaj aż może ktoś skomentuje i
            da swoją interpretację smile Aha, i jeszcze jakbym mogła prosić o coś - napiszesz
            potem, czy się sprawdziła?
          • angelikanet30 Re: prośba o powróżenie;((( 23.11.07, 11:05
            jak widze udało ci się gratuluję ja pomimo prośby odpowiefdzio nie
            dostałam i szczerze patrząc jak mojea prośba schodzi w dól nie wiem
            czy moge liczyć na odpowiedz. jest mi tym bardziej przykro że było i
            nadal jest to dla mnie wazne.
            życze ci dużo szczęścia
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka