kiniusiowy 09.02.08, 15:56 Bo je ostatnio bardzo niepewnie się czuje. Boje się wszystkiego a On nawet się nie chce spotkać, co będzie teraz… ??? Z góry dziękuję za pomoc … Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiniusiowy Re: czy ktoś mi pomoże i postawi karty ??? 10.02.08, 11:55 nawet mi nie złożył życzeń na urodziny ((( smutno mi ... Odpowiedz Link
anuszzka Re: czy ktoś mi pomoże i postawi karty ??? 10.02.08, 17:28 Dopiero sie ucze,wiec prosze i inne osoby o zweryfikowanie rozkladu. Zadalam pyt. co bedzie dalej z twoim zwiazkiem?wykorzystalam tutaj krzyz celtycki. 1.rycerz monet 2. walet kijow 3. 3kijow 4. 5mieczy 5. krolowa mieczy 6. walet mieczy 7. rycerz kielichow 8. 9mieczy 9. glupiec 10. 9kijow Karty pokzauja,ze chyba macie rozne oczekiwania co do zwiazku.prawdopodobnie ty dojrzalas w nim,pragniesz stabilnego,przyszlosciowego zwiazku,natomiast partenr chetnie by sie dalej bawil.obecnie macie do siebie pretensje,zal.ty jestes gotowa sie pojednac.on wcale nie czuje sie teraz dobrze,moze jest smutny a moze mu wstyd(nie wiem co zaszlo wczesniej miedzy wami).w najblizszym czasie bedziesz miala szanse na wyjasnienie waszych stosunkow,relacji,jednak na tym spotkaniu mozecie znowu sie poklocic.jesli wyjasnicie wszystko na korzysc i zdecydujecie sie kontynuowac zwiazek,to w dalszej przyszlosci pokazala sie karta 9kijow-tj.karta sparzonego na bledach,bedziecie wracac do przeszlosci i otwierac stare rany.radzilabym zastanowic sie gleboko czy warto.. Odpowiedz Link
abys6 anuszzka !!!! 10.02.08, 17:34 napisz w punktach jakie pytania były przy wszystkich kartach. Rodzaje krzyżów celtyckich są różne i różne są punkty. Wiesz o co mi chodzi. Nie jestem w stanie interpretować mając tylko same karty bez pytań Odpowiedz Link
anuszzka Re: anuszzka !!!! 10.02.08, 17:40 ok. nawet nie wiedzialam,ze sa rozne 1.sens problemu 2. nadchodzace okolicznosci 3. to o czym mysli pytajacy 4. to co czuje 5. przyczyna powstalej sytuacji(niedaleka przeszlosc) 6. tendencje jej rozwoju(pierwsza,wskazujaca na przyszlosc karta,daje wglad na najblizszy czas,na to,co nastapi jako pierwsze) 7. tak widzi to pytajacy 8.tak widza to inni(partner) 9. tego oczekuje lub boi sie pytajacy 10.perspektywy i rezultaty Odpowiedz Link
kiniusiowy Re: czy ktoś mi pomoże i postawi karty ??? 10.02.08, 17:51 bardzo dziekuje za pomoc .... On mi nie zlozyl zyczen na urodziy i kreci chyba znowu z byla ... Ja mu ja wybaczylam ale teraz cos we mnie peklo - dzis sa moje urodzinki a on nic ... Odpowiedz Link
abys6 Re: czy ktoś mi pomoże i postawi karty ??? 10.02.08, 18:22 Wszystkiego najlepszego zaraz zobaczę. Odpowiedz Link
ines113 kiniusiowy 10.02.08, 18:41 Nie zapomnij przeslac zaplaty za wrozbe na maila Anuszzce. Jak nie wiesz, co wyslac, poczytaj regulamin, tam sa przyklady Odpowiedz Link
abys6 Re: kiniusiowy 10.02.08, 19:10 1. sens problemu rycerz monet. Faktycznie dojrzałość przeciw niedojrzałości 2. walet kijow - przelotne spotkanie, myślę że za niedługo będziecie na pewno rozmawiać 3. 3kijow, coś mi wychodzi, że myslisz o zdradzie lub jakimś flircie to zaprząta Twoją głowę. Nie wiem, czy to Twoja zdrada czy myślisz, że jego ale te myśli krążą po Twojej głowie 4. 5mieczy czujesz, że związek się rozpadł. Widzisz konflikt, złość i wzajemną wrogość, trudność porozumienia się z nim i kłótnie 5. krolowa mieczy u mnie wychodzi, że w niedalekiej przeszłości duży wpływ na związek miała matka lub „teściowa” to znaczy na losy związku. Ewidentnie coś podpowiadała. 6. walet mieczy tak to będzie kłótnia to zaniedługo nastąpi przerodzić się to może w poważniejszy konflikt. Cały czas czujesz kulejący związek. 7.8. Nie wiem o co chodzi w tym tak widzi to pytający i tak widza to inni(partner) (chodzi o najbliższą przyszłość?) W tym aspekcie jest to pytanie? 9. boisz się tego, że nie wybrałaś partnera odpowiednio, że tak naprawdę było to bez przemyślenia i szybko. To związek rodzaju gra miłosna niż coś poważniejszego. Tak mi się wydaje 10. Rezultat przyszłość dalsza dalej będzie narastająca wrogość i niemożność porozumienia się z partnerem. Powodem takiego stanu mogą być osoby trzecie, przyczynające się pośrednio do wyraźnie rysującego się rozdźwięku. Możesz mi powiedzieć czy są jakieś wpływy mamy lub teściowej niekorzystne? Coś mi tu tak się kręci. Widzę, że wróżba jest niemal identyczna jak mojej poprzedniczki. A czy warto? Nie znam odpowiedzi na to pytanie. To co napisała poprzedniczka nie pomyliła się - niestety ja wyżej dodałam jeszcze co bym mogła ewentualnie dodać. Życzę szczęścia Odpowiedz Link
kiniusiowy Re: kiniusiowy 10.02.08, 19:21 dziekuje .... Kobieta hmm moze chodzi o moja mame ale ja jej nic nie mowie o Nim - nie chcę żeby ona miała swoje zdanie bo ona jak sie wplacze to jeszcze mu krzywde zrobi za to jak on mnie trakowal ... Jego matka raczej mnie nie zna i nie ma zdania o mnie. To fakt on jest niedojrzaly ... Sama nie wiem co mam robić ... Najgorsze jest, że go kocham. Zadrada a to fakt ktos z mojej przeszlosci sie do mnie odzywa i chce sie spotkac ... Sama nie wiem moze powinnam juz to zostawiac i poszukac kogos nowego ... Odpowiedz Link
troll16 Re: kiniusiowy 10.02.08, 21:37 krolowa mieczy to tez moze byc obiektywna przyjaciolka, kolezanka starsza kierujaca sie logiccznym mysleniem, zachecajaca do asertywnosci, bronienia siebie...- a moze to nasza dyskusja jako bliska przyszlosc to ta krolowa mieczy? hmm tak mi przyszlo do glowy.. Odpowiedz Link
anuszzka Re: kiniusiowy 10.02.08, 21:46 w tym przypadku krolowa mieczy pokazuje niedaleka przeszlosc.moze to byc osoba trzecia(byla dziewczyna),ktora sie miesza do tego zwiazku... Odpowiedz Link
troll16 Re: kiniusiowy 10.02.08, 21:55 moze i tak.. mi sie jakos krolowa mieczy kojarzy z taka osoba, ktora nam dobrze radzi i dlatego tak mi pasowała przyjaciolka/ mama,to pewnie racji tego, ze w moich rozkladach tak interpretuje ta karte.. ale inna kobieta tez jak najbardziej pasuje... Odpowiedz Link
kiniusiowy Re: kiniusiowy 10.02.08, 22:45 Bym się nie zdziwiła, że mi On może to zrobić ...(jeśli chodzi o byłą) Ale ja jestem dla niego bardzo wyrozumiała i dobra więc jeżeli jego matka to raczej na plus ... Odpowiedz Link
abys6 Re: kiniusiowy 10.02.08, 19:10 1. sens problemu rycerz monet. Faktycznie dojrzałość przeciw niedojrzałości 2. walet kijow - przelotne spotkanie, myślę że za niedługo będziecie na pewno rozmawiać 3. 3kijow, coś mi wychodzi, że myslisz o zdradzie lub jakimś flircie to zaprząta Twoją głowę. Nie wiem, czy to Twoja zdrada czy myślisz, że jego ale te myśli krążą po Twojej głowie 4. 5mieczy czujesz, że związek się rozpadł. Widzisz konflikt, złość i wzajemną wrogość, trudność porozumienia się z nim i kłótnie 5. krolowa mieczy u mnie wychodzi, że w niedalekiej przeszłości duży wpływ na związek miała matka lub „teściowa” to znaczy na losy związku. Ewidentnie coś podpowiadała. 6. walet mieczy tak to będzie kłótnia to zaniedługo nastąpi przerodzić się to może w poważniejszy konflikt. Cały czas czujesz kulejący związek. 7.8. Nie wiem o co chodzi w tym tak widzi to pytający i tak widza to inni(partner) (chodzi o najbliższą przyszłość?) W tym aspekcie jest to pytanie? 9. boisz się tego, że nie wybrałaś partnera odpowiednio, że tak naprawdę było to bez przemyślenia i szybko. To związek rodzaju gra miłosna niż coś poważniejszego. Tak mi się wydaje 10. Rezultat przyszłość dalsza dalej będzie narastająca wrogość i niemożność porozumienia się z partnerem. Powodem takiego stanu mogą być osoby trzecie, przyczynające się pośrednio do wyraźnie rysującego się rozdźwięku. Możesz mi powiedzieć czy są jakieś wpływy mamy lub teściowej niekorzystne? Coś mi tu tak się kręci. Widzę, że wróżba jest niemal identyczna jak mojej poprzedniczki. A czy warto? Nie znam odpowiedzi na to pytanie. To co napisała poprzedniczka nie pomyliła się - niestety ja wyżej dodałam jeszcze co bym mogła ewentualnie dodać. Życzę szczęścia Odpowiedz Link
anuszzka Re: kiniusiowy 10.02.08, 19:22 znaczenie kart: 7. tak widzi to pytajacy-ta karta pokazuje pytajacemu(tutaj kiniusiowy)jego nastawienie do problemu(karty 1,2) lub jak on sam sobie z tym radzi 8. otoczenie.tutaj moze byc przedstawione zarowno miejsce wydarzenia,jak i wplyw innych osob na sytuacje.w pytaniu o zwiazek karta ta oznacza partnera/partnerke Odpowiedz Link
abys6 Re: kiniusiowy 10.02.08, 19:40 Teraz rozumię Myślę, że nie będę powracać do tych kart, bo wszystko w sumie jest wyjaśnione. A ja anuszzka zapraszam Ciebie do sprawdzenia siebie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46867&w=75522505 Odpowiedz Link
ines113 Re: kiniusiowy 10.02.08, 20:53 To chyba juz calkiem zbedene jest, zebym przypominala o zaplacie dla Abys? Mimo to wspominam o tym jako adminka dla porzadku Odpowiedz Link
kiniusiowy Re: czy ktoś mi pomoże i postawi karty ??? 17.02.08, 21:11 Dobra coś się sprawdziło, ale nie dokońca nie spotkałam się z Nim, bo nie chciał. Zrobiłam smutna buzie na gg i postanowiłam nie komentować jego zachowania. Na razie żadna kobieta się nie wtrąca, ale dużo osób namawia mnie do całkowitego zerwania z nim kontaktu. Sama nie wiem, co mam robić. Wg. Mnie karty jasno mówią, że lepiej nie zaczynać. Mam od niego zaproszenie na spotkanie w sobotę, bo wraca do polski, ale czy powinnam się godzić. Zmieniłam swoje zachowanie. Nie podnoszę głosu już tylko słucham, ale jakoś mi to nie leży wszystko. Odpowiedz Link