justillo 01.06.09, 12:58 czy sprzeda pan auto w tym miesiacu-10 mieczy widac auto mu ciazy i co pozbedzie sie go w tym miesiacu? wyciagnelam czy w licu sprzeda i wyszlo kolo fortuny to cyba bardziej juz w lipcu jak myslicie? dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobema Re: jedna karta-auto 01.06.09, 13:15 justillo napisała: > czy sprzeda pan auto w tym miesiacu-10 mieczy ja bym postawiła że sprzeda w tym miesiącu 10 mieczy - zakończy definitywnie sprawę. Odpowiedz Link
justillo Re: jedna karta-auto 01.06.09, 13:20 a na pytanie dokladnie kiedy?5 kijow to za 5 dni? Odpowiedz Link
dobema Re: jedna karta-auto 01.06.09, 13:43 justillo napisała: > a na pytanie dokladnie kiedy?5 kijow to za 5 dni? dokładnie, tak bym to odczytała też justillo ... ale wiesz, może tarot coś innego chciał Ci powiedzieć, może że musi się właściciel troszkę poprzepychać rękoma aby sprzedać to auto Np. jakieś ogłoszenie w różnych miejscach itp. Odpowiedz Link
lukrusia Re: jedna karta-auto 02.06.09, 11:40 Ja myślę że w czerwcu będzie ciężko sprzedać samochód -właściciel bardzo by chciał się wyzbyć auta. Koło Fortuny -To okazje , które będą sprzyjające na sprzedanie samochodu, korzystny obrót spraw. 5kijów -zgadzam sie z Dobemką -właścieciel powiien zareklamować swoje auto ,posprawdzać również wg cennika roczniki samochodów może przydała by sie zmiana ceny auta . Odpowiedz Link
mrgodot Re: jedna karta-auto 02.06.09, 11:47 Ale Koło Fortuny niekoniecznie coś rozwiąże, bo kołem się w końcu toczy. Jak nie sprzeda w czerwcu, to w lipcu może być różnie. Raczej niespodzianki związane z tym autem, miłe albo mniej miłe. Albo cena w lipcu będzie się bardziej wahać. Odpowiedz Link