Dodaj do ulubionych

POWIĄZANIA KART

21.08.09, 00:25
Już tak późno ...a ja sobie siedzę cztkam analizuję i doszłam do
wniosku że mam problem z powiązaniami między kartami.Czy ktoś zna
jakieś związki które powinniśmy odczytywać jako jedno? Np. z wątku
Omalutkiej mi się przypomniało to Asia pisała
"karta 2 puch w kronie - sedno + 7 pucharów + król
mieczy razem wziete to przeciez pan który naduzywa alkoholu !!!!! "
Czy ktoś zna jescze podobne relacje ? a może stworzyć taki watek
chyba że już jest a nie umiem go znaleźć.
Pozdrawiam Was i Dobrej nocy kiss
INDI
Obserwuj wątek
    • mart_i Re: POWIĄZANIA KART 22.08.09, 00:10
      Witaj indi.
      Znam parę powiązań,ale tylko z AW oto one:
      Np.Słońce+Wieża to pożar budynku,ale w moim przypadku to był tylko spalony garnek z doszczędnie spalonymi ziemniakami!!smilechoć do pożaru niewiele brakowało.Na ciążę wskazuje Głupiec+Cesarzowa lub Księżyc+Cesarzowa.Cesarzowa+Śmierć to zmiana w wyglądzie np.obcięcie włosów na bardzo krótko,oraz operacja chirurgiczna.Cesarz+Sprawiedliwość to decyzja urzędowa.Kapłan+Kapłanka to pokrewne dusze.Kochankowie+Kapłan-ślub kościelny,Kochankowie+Sprawiedliwość-ślub cywilny,Kochankowie+Sprawiedliwość+Śmierć-rozwód.Eremita+Słońce-odnowienie starego związku lub poprawa w już istniejącym.Sprawiedliwość+Wieża+Wisielec-więzienie.Diabeł+Kapłanka to fałszywa przyjaciółka.Księżyc+Diabeł-alkoholizm,kłamstwa.Słońce+Kochankowie-wesele,zaręczyny. Sąd+Koło fortuny+Sprawiedliwość- spadek.Świat+Wisielec-zamknięcie się na rozwój,utknięcie w miejscu.Wisielec+Księżyc-narkotyki.Księżyc+Świat-grupa terapeutyczna.
      • mart_i Re: POWIĄZANIA KART 22.08.09, 00:52
        Zapomniałam dodać,że te połączenia,które wyżej podałam sprawdzają się nawet jeśli karty nie leżą bezpośrednio obok siebie w rozkładzie,np.jeśli mamy rozkład na 10 kart i np. Sprawiedliwość jest na drugiej pozycji,a Kapłan na ósmej to i tak oznaczają jedno w połączeniu(sprawdziłam to w praktyce smile )
        • indi12 Re: POWIĄZANIA KART 22.08.09, 08:47
          Dzięki Mart_i wink) Na pewno mi się to przyda , a może inni też
          skorzystają wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka