mamamareczka Re: Mamomareczka 06.12.07, 22:17 tak dziś dziekuje nie masz pojecia jak Marek sie cieszył dzieki jeszcze raz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Mamomareczka 06.12.07, 22:28 No to super, że się poczta wywiązała na czas Troszkę się wystraszyłam, bo nie moglam znaleźć nicponia, ale dziewczynki wywlekły go do auta (razem z bratem bliźniakiem) na to bym nie wpadła ... dopomógł przypadek. Najważniejsze, że maly się ucieszył. A macie bajkę Kubuś i Hefalumpy na DVD? Tam Maleństwo gra dużą rolę, więc Mareczkowi na pewno by się podobało. Jesli nie to mogę Wam nagrać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamareczka Re: Mamomareczka 07.12.07, 17:32 dzieki wielkie jezeli chodzi ci o bajke gdzie Maleństwo idzie złapac hefalumpa to mamy ogląda ja srednio 3 razy dziennie i ciagle spiewa "jestes do mnie podobny jak do brata brat" Odpowiedz Link Zgłoś
lulla77 sory że się wcinam 07.12.07, 20:22 ale Alicja też uwielbiała tą bajkę i przez miesiąc potrafiła oglądać ją codziennie po parę razy. A nawiasem mówiąc nam też sie maleństwo zgubiło - buuuu (ale bardziej ja za nim tęsknię niż młoda bo jej już przeszło) a mieliśmy takiego ślicznego kangurka i teraz mama kangurzyca została bez synka (( Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: sory że się wcinam 07.12.07, 21:27 Che che to widze, ż etrzylatki mają swój ulubiony film, bo Nelcia również mogłaby go namiętnie oglądać, więc włączam jej jak chcę jeszcze pognić w wyrku, a ona już zaczyna dzień. I oczywiście również wyśpiewuje: "Jesteś do mnie podobny ..." a na dobranoc każe sobie śpiewać kołysankę mamy kangurzycy Odpowiedz Link Zgłoś
mamamareczka Re: sory że się wcinam 08.12.07, 15:07 Lila ales narobiła z tym Maleństwem Marek mnie dziś poprosił o mamusie dla maleństwa bo jemu tak samemu smutno i gdzie ja kupie teraz kangurzyce to juz w ogóle nie wiem maleństwo czasami jeszcze w sklepie widziałam ale sama kangurzyce jeszcze nie bede szukać Odpowiedz Link Zgłoś