anka_smietanka1 Re: Kolorowanki do druku 18.05.12, 12:24 ja ostatnio znalazłam w sieci taką stronkę www.bazgroszyt.pl/ znajduje się tam mnóstwo darmowych i autorskich kolorowanek, które zawierają różne zadania dla maluchów. Polecam wszystkim Odpowiedz Link
ann8338 Re: Kolorowanki do druku 17.07.12, 12:40 ja polecam edukacyjny serwis Bazgroszyt.pl www.bazgroszyt.pl/, za darmo mozna wydrukować różne, oryginalne kolorowanki, które są pogrupowane tematycznie. Odpowiedz Link
paulcza Re: Kolorowanki do druku 17.12.12, 17:27 Witam, A ja zapraszam na moją stronkę z kolorowankami dla dzieci www.fajnekolorowanki.pl Pozdrawiam Ewa ------------------------------------- www.fajnekolorowanki.pl Odpowiedz Link
ava39 Re: Kolorowanki do druku 19.12.12, 09:42 Zgadzam się ,że kolorowanie to fajna forma spędzania czasu z dzieckiem. Ja mogę polecić fajną stronkę z ciekawymi kolorowankami dla dzieci w każdym wieku www.fajnekolorowanki.pl Odpowiedz Link
konkursy-ok Re: Kolorowanki do druku 26.12.12, 21:50 A ja polecam kolorowanki. Są ładne, dzieci je lubią, a w odróżnieniu od większości tego typu stron ich publikacja i druk nie łamie praw autorskich. Odpowiedz Link
gotowanki Re: Kolorowanki do druku 26.08.13, 20:09 Tutaj na mamydzieci.pl mają także fajne kolorowanki do druku: www.mamydzieci.pl/ikolorowanki/ Odpowiedz Link
kalanitka Re: Kolorowanki do druku 05.01.13, 18:47 Witajcie, bardzo bardzo potrzebuję kolorowanek o właściwym zachowaniu dzieci lub niewłaściwym głównie w szatni (inne miejsca też mogą być) pomóżcie Odpowiedz Link
mashki Re: Kolorowanki do druku 10.07.13, 21:33 Im więcej tym większy wybór: Kolorowanki do wydruku Odpowiedz Link
olikoliq Re: Kolorowanki do druku 19.11.13, 13:59 Ja od Siebie mogę dodać stronę gdzie są kolorowanki do druku i te online: kolorowankionline.pl/ oczywiście są darmowe Odpowiedz Link
hanka_1978 Re: Kolorowanki do druku 27.01.14, 13:50 Ja też mam stronę z kolorwankami, z której korzystałam dzidziusiowo.pl/dla-dzieci/kolorowanki . Szukam jeszcze innych, z nowymi postaciami z bajek, znacie może jakieś aktualne? Może z postaciami z Disneya? Odpowiedz Link
urimas Re: Kolorowanki do druku 01.09.14, 21:37 Polecam stronę z takimi kolorowankami do druku, zupełnie nowa z mnóstwem ciekawych kategorii: kolorowankidodruku.pl/ - zresztą zobaczcie sami Odpowiedz Link
marta.789 Re: Kolorowanki do druku 08.04.14, 09:29 portal.delfinki.pl/klub-urodzinowy/witaj-w-klubie/ Odpowiedz Link
qeskoq Re: Kolorowanki do druku 20.07.14, 22:24 Fajne kolorowanki do druku mają również na: kolorowankidodruku.pl/ sporo ich jest Odpowiedz Link
kris.1983 Re: Kolorowanki do druku 20.05.15, 13:01 Zbiór kilku tysięcy darmowych kolorowanek do wydruku: www.e-kolorwanki.eu Odpowiedz Link
mamciagizia Re: Kolorowanki do druku 20.09.15, 11:15 Najlepiej znaleźć na google lub bing.com - oto co udało mi się znaleźć: przepnij.com/kolorowanki-do-kolorowania.htm przepnij.com/kolorowanki-pepa.htm przepnij.com/literki-kolorowanki.htm i wiele innych, można wyszukać na przepnij.com/ wpisując "kolorowanki" Odpowiedz Link
kasia87699_89 Re: Kolorowanki do druku 24.08.25, 18:40 mam lepsza stronkę z kolorowankami www.digidigitales.pl Odpowiedz Link
zabawaika Re: Kolorowanki do druku 03.12.25, 11:57 Tutaj znajdziecie wiele kolorowanek i innych materiałów szablony, kolorowanki, materiały Odpowiedz Link