gling-glo 01.11.09, 19:15 witaj ifyso, tak runy odpowiedzialy na moje pytanie o mozliwosc zwiazku z pewna, konkretna osoba... Obiecująco? Prawda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ifyso Re: dagaz-perthro-gebo 03.11.09, 08:15 tak, bardzo oboecująco...każdemu zyczyć tak wspaniałych Run.... Życzę szczęścia i spełnienia Odpowiedz Link
gling-glo Re: dagaz-perthro-gebo 19.11.09, 15:31 Ifyso... byl taki rozklad run...Nadal nawet wyciagam gebo, kiedy pytam o mnie i o niego.. od poniedzialku wyciagam tylko ehwaz!!! Co myslisz o Ehwaz w kontekscie tworzacego sie zwiazku? czy moge Ciebie prosic o niezalezne spojrzenie przez pryzmat run na moją aktualną relację? Odpowiedz Link
nielaik Re: dagaz-perthro-gebo 21.11.09, 15:20 pertho-wujno-gebo co oznacza w pytaniu o faceta? Odpowiedz Link
gling-glo Re: dagaz-perthro-gebo 24.11.09, 23:43 Hm.. ja to juz chyba nie wiem... jakos rewelacyjnie mi ten uklad nie wygląda... cos jest nie tak, moim zdaniem... jesli patrzec po koli przeszlosc-terazniejszosc- przyszlosc.... Czy to pytanie dotyczy mezczyna kolo 40stki lub starszego? Odpowiedz Link
fronczak88 Re: dagaz-perthro-gebo 12.04.10, 11:00 wydaje mi się że facet ma tajemnice przed tobą albo ty coś odkryjesz ale najlepiej zrobić układ partnerski wtedy wątpliwości znikną Odpowiedz Link
nielaik Re: dagaz-perthro-gebo 24.05.10, 17:07 Właścicielka forum zna się też na rzeczy, może ona podpowie, albo i dociągnie parę run. O co tu może chodzić? W zamian wylosuję przesłanie z kart anielskich Odpowiedz Link