sui2 24.07.09, 22:46 Witam Moja znajoma otrzymała skrypt dla ochrony. Naudiz hagalaz algiz berkano manaaz Czy możecie pomóc i powiedzieć na co dokładnie jest ten skrypt. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandala2 Re: serdeczna prośba :) 09.09.09, 21:32 Wg mnie dla ochrony wystarczyłby Skrypt Runy Algiz lub Berkano.Naudiz oraz Hagali nigdy nie używałam dla ochrony, Mannaz jest symbolem Nas, ludzi więc ok.Przed kim znajoma potrzebowała ochrony?Naudiz skojarzyłam z nałogiem, Hagalę z potrzebą odnalezienia się.To tak bardzo zdawkowo. Odpowiedz Link
ifyso Re: serdeczna prośba :) 16.09.09, 18:33 Naudiz i Hagal to bardzo silne runy. Naudiz może tu znaczyć ochrone pomieszczen. Hagal zabezpiecza przed atakiem energetycznym i wzmacnia intuicję. Obydwie są rzadko stosowane w skryptach. Ich energia jest bardzo silna. Odpowiedz Link
pscoleczka Re: serdeczna prośba :) 24.09.09, 14:04 Skrypt ochronny powinien mieć parzystą liczbę run. Pięć run wskazuje na aktwne działanie formuły ( a nie bierne przy ochronie). Pytanie brzmi: a o jaką ochronę chodziło znajomej? Nauthiz może być użyta do ochrony, ale tylko w znaczeniu nie dopuszczenia do przekroczenia pewnej granicy. Ja bym znaczenie tej formuły odebrała jako ochronę przed jakimś negatywnym wpływem, przymusem??/nałogiem,/atakiem psychicznym dla ochrony nowego życia?? pomysłu?? idei? Odpowiedz Link