von.g 18.12.09, 10:23 Eee nie ma co sie martwic. Chlopaki zaraz zatrudnia jakiegos chinskiego subkontraktora i za miesiac beda mieli system z mozliwosciami OSX i wygladem Androida . Albo odwrotnie zalezy co latwiej ukrasc .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olek iPhone wyprzedza Windows Mobile IP: 80.94.19.* 18.12.09, 15:29 Czekam na pierwsze wypowiedzi wszelkich krytyków iPhona i produktów firmy Apple. Odpowiedz Link Zgłoś
kell99 Re: iPhone wyprzedza Windows Mobile 18.12.09, 19:36 Nie ma po co. I tak wiadomo, ze Android predzej czy pozniej zmiecie konkurencje :P Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: iPhone wyprzedza Windows Mobile 18.12.09, 20:04 > I tak wiadomo, ze Android predzej czy pozniej zmiecie konkurencje Raczej później niż prędzej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: iPhone wyprzedza Windows Mobile 18.12.09, 21:25 To akurat nie bedzie trudne. Popatrz sobie na liste czlonkow Open Handset Aliance www.openhandsetalliance.com/oha_members.html ktora i tak zreszta z roku na rok rosnie. Gdzies widzialem prognozy ze do konca 2012 Android przescignie OSX. Wedlug mnie to i tak pozno ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx coś więcej niż prosty smartpone (jak iphone) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.12.09, 23:45 www.youtube.com/watch?v=RG4qPv2k4Ak www.youtube.com/watch?v=gHUwvaTmXWQ Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: coś więcej niż prosty smartpone (jak iphone) 19.12.09, 07:39 N900 to fajny telefonik i daje wieksza swobode niz android ale problem w tym ,ze Nokia nie traktuje Maemo jako swojej glownej platformy. Wiekszosc ich telefonow ciagle chodzi na Symbianie i to sie nie zmieni narazie. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: coś więcej niż prosty smartpone (jak iphone) 19.12.09, 16:34 von.g napisał: > Nokia nie traktuje Maemo jako swojej glownej platformy. Wiekszosc ich telefonow > ciagle chodzi na Symbianie i to sie nie zmieni narazie. A szkoda. *********************** Dlaczego uważasz, że szkoda? Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: coś więcej niż prosty smartpone (jak iphone) 20.12.09, 21:54 Bo symbian to prehistoria. Pozatym jest malo przyjazny dla programistow. Maemo jest duzo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke iPhone wyprzedza Windows Mobile IP: *.c198.msk.pl 18.12.09, 16:15 potrzebuję telefonu z DualSim i z AUTOMAPĄ. Ok, wiem, że są inne mapy, ale ta jest najdokładniejsza w Polsce a na tym mi zależy (oryginał). I d... muszę używać windows mobile, czy mi się to podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dylandog A ja wolę smartfona Nokii N79 18.12.09, 18:59 Polecam tinyurl.com/ydjpyf8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik iPhone wyprzedza Windows Mobile IP: *.home.aster.pl 18.12.09, 19:03 . no chyba nie w Polsce jest przebojem, Polska nadal ufa Windows Mobile 6.5 jak to w przypadku tnij.org/test_hd lub Symbian :) Odpowiedz Link Zgłoś
harbourfront Re: już prawie weekend ... . 18.12.09, 20:29 BlackBerry - kanadyjski iphone USA windows Mobile USA a co jest polskie? Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: już prawie weekend ... . 18.12.09, 21:33 myPhone ;) pl.engadget.com/2009/06/15/myphone-1050-simply-w-sam-raz-dla-emerytow-galeria/ Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry polaki ciagle jezdza furmankami 18.12.09, 22:23 zmiany u polakow sa powierzchowne, to ciagle nacja brudnych burakow w walonkach, hustach i siatkach z zakupami, scisnieci na furmankach jadacy na rynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max_ad Re: polaki ciagle jezdza furmankami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 23:07 zdajesz sobie sprawę, że jesteś nieprzeciętnym prostakiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc LA Re: polaki ciagle jezdza furmankami IP: *.itt.com 18.12.09, 23:25 wymienilem idiotycznego I-phone na Black Berry i jestem zadowolony , dlaczego , ano dlatego ze Apple gowniarze -sprzedawcy(jeden ze sklepow w Los Angeles) kazali mi zrobic download nowej wersji software z mojego PC i nie pofatygowali sie zeby to zrobic sami w sklepie, ryzyko gdy robie to sam bylo utraty zawartosci hard drive Iphone z okolo 400 kontaktami. Apple sa aroganci i zerowy customer service. To hell with them Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: polaki ciagle jezdza furmankami IP: 217.98.20.* 18.12.09, 23:58 Pomyliłeś swój rusoland z PL, czekisto. U nas furmankę możesz spotkać jedynie w stadninie, jako atrakcję na imprezach firmowych. Na wsiach ludzie mają ciągniki, i to nie wasze ruskie złomy, tylko Lamborghini i John Deer-y - jeśli w ogóle wiesz o czym mówię, ćmoku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx i jeszcze to, dla zainteresowanych................ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.12.09, 23:51 www.youtube.com/watch?v=SbxyLnwFSvI&feature=channel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloger Re:blog IP: 77.255.35.* 19.12.09, 13:58 w wolnej chwili wejdzcie sobie na bloga o mobilnosci...w roznych aspektach, jest tez troche nowinek dot. mobilnego netu. mobilnyinternet.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś