mockturtle 27.12.10, 11:12 "nie można stanąć z boku telewizora, żeby zobaczyć całej sceny z boku". A moje życzenie na 2011, aby dziennikarze nauczyli sie języka polskiego. Niestety, wiem, że to nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
go_bsh Re: Pięć na pięc IBM-a 27.12.10, 11:16 Pozytywne jest to, że po dekadzie bezładu, IBM przywrócił strategię innowacyjności. Nie wiem czy to przywróci im klientów i odbuduje zrujnowane królestwo, ale na pewno krok w dobrą stronę. Rynek dużo straciłby gdyby nie IBM. Odpowiedz Link Zgłoś
wapienko Re: Pięć na pięc IBM-a 27.12.10, 11:49 Hahaha... Tylko przeczytajcie uważnie, cytuję: "Inteligentna droga powie inteligentnemu samochodowi gdzie jest korek i jak go objechać." Hahaha... Skoro będzie tak inteligentnie, to skąd te korki ? I kto w nich będzie stał? Mniej inteligentni ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
monkeysoundsystem Re: Pięć na pięc IBM-a 27.12.10, 12:13 piec lat temu slyszlem, ze ktos z microsoftu powiedzial, ze wokolo 2011 roku klawiatura i mysz zostana zastapione przez opaski na glowe dzieki ktorym bedzie mozna sterowac komputerem przy pomocy mysli :] Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Pięć na pięc IBM-a 27.12.10, 13:20 To ma być innowacyjne? Lepsze baterie do Iphonów i informacje o korkach? Wydajniejsze wykorzystywanie ciepła serwerowni? Gdzie tu prawdziwa innowacyjność? Odpowiedz Link Zgłoś
synegigwy Re: Pięć na pięc IBM-a 27.12.10, 14:03 a u nas niech drogi będą głupie, ale niech będą... ............ www.continuum24.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś
bazinga Re: Pięć na pięc IBM-a 27.12.10, 15:15 serwerownie odciążą elektrociepłownie? co najwyżej ilość ciepła pozwoli zasilać szklarnię z bliżej nieokreślonymi sadzonkami ;) bazinga.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matt86notts Re: Pięć na pięc IBM-a 27.12.10, 15:18 A od kiedy IBM to 'zmarnowane krolestwo'? Oni produkuja wiecej innowacyjnych technologii niz moglby sobie normalny 'Kowalski' wyobrazic na przyklad, ponad 41 milionow XBox'ow 360 zostalo sprzedanych do 2010 roku i kazdy z nich ma zamonntowany genialny (jak na 2006 rok) 3-rdzeniowy procesor wlasnie pomyslu IBM'u. Nie wspomne o 'framework'ach', superkomputerach i innych technicznych potworow. @mockturtle - masz racje - poziom artykulow na gazecie jest bardzo niski stad tez coraz czesciej przebywam na Onet.pl czy WP.pl... (albo typowych rywali jak rp.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
spec24 Re: Pięć na pięc IBM-a 27.12.10, 15:33 inteligentne drogi - mam wrażenie, że u nas się nie przyjmą. Inteligencji się u nas kompletnie nie docenia. ----- www.facebook.com/minutowa.glowa Odpowiedz Link Zgłoś