ritazien 29.10.08, 12:56 "Dzięki profilu BD 1.1" Po jakiemu to? Po wolsku czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rojberek HDMI = umożliwienie upscalingu? 29.10.08, 13:29 Hmm... a co ma standard złącza/połączenia do tego, czy odtwarzacz potrafi przeskalowywać materiał do wyższej rozdzielczości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: Funai: Odtwarzacz Blu-Ray, który odtwarza Div IP: 80.68.236.* 29.10.08, 13:31 Oczko mu się odlepiło, temu profilu Odpowiedz Link Zgłoś
yorik no popatrz 29.10.08, 13:56 od ok. roku mam odtwarzacz który: 1. czyta BD 2. czyta DivX 3. ma HDD (60G) 4. ma czytnik SD, MS... 5. ma HDMI i jeszcze kilka innych dziurek 6. pozwala nap...ać w Unreal 3 7. i jeszcze łączy się z internetem po WiFi Z czym do ludzi proszę pana.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fenix Funai: Odtwarzacz Blu-Ray, który odtwarza DivX IP: *.nysa.punkt.pl 29.10.08, 13:58 jeśli będzie takiej jakości jak nowe telewizory funaia, to warto go będzie kupić, tym bardziej że odtwarza divxy i ma czytnik kart SD. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Odtwarzacze Blu-ray z DivX 29.10.08, 14:05 Panasonic DMP BD 30 EG K (DivX*3 tylko dla DVD-R/-R DL), Panasonic DMP BD 35 EG K, Panasonic DMP BD 50 EG K, Panasonic DMP BD 55 EG K, Pioneer BDP LX 71, Samsung BD P 2500 (po aktualizacji oprogramowania), Marantz BD7003, Marantz BD8002, Denon DVD-2500BT (odtwarzanie plików DivX ver.6, mogą być odtwarzane pliki zapisane w formacie DivX na płytach DVD-R/RW, CD-R/RW). -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xellz Funai: Odtwarzacz Blu-Ray, który odtwarza DivX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 14:16 no to czekam na głosy, że sprzęcior umożliwia piractwo - zawsze musi nadejść ta dyskusja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangur Funai: Odtwarzacz Blu-Ray, który odtwarza DivX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 09:49 DivX to rzadkość, plusem jest też to że ma czytnik kart pamięci. Mam telewizor Funai'a lt6-m32bb i jest bardzo fajny, super jakość obrazu. Więc taki Blu-ray przyda się do kompletu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grosik Funai: Odtwarzacz Blu-Ray, który odtwarza DivX IP: *.nysa.punkt.pl 17.12.08, 12:35 Blu-ray ma bogate wyposażenie. Niektórych może odstraszać firma, bo w Polsce nie jest tak znana, natomiast w USA jest producentem OEM dla wielu firm np Philips. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAŁ Funai: Odtwarzacz Blu-Ray, który odtwarza DivX IP: *.toya.net.pl 04.01.09, 18:21 Sprzęt dobry i tani. Bardzo cichy. Wcześniej posiadałem samsunga 1400 i w porównaniu z funai był bardzo głośny. Odtwarza wszystko i na wszystkim. Producent podaje że sprzęt chodzi na minusach a w rzeczywistości mieli także plusy. Bezproblemowy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitka Funai: Odtwarzacz Blu-Ray, który odtwarza DivX IP: *.punkt.pl 29.01.09, 16:27 Blu-ray jest bardzo fajny, ma wiele przydatnych funkcji. jestem bardzo zadowolona z wyboru i polecam! Odpowiedz Link Zgłoś