Gość: ashar IP: 80.48.107.* 06.07.09, 14:47 w dialogu jest 12Mbit za 79zl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Internet Netii przyspiesza. Znacznie IP: 79.139.89.* 06.07.09, 15:30 A jak się sprawuje netia? Pytam o kwestie jakosci, waryjnosc itp. oraz oczywiscie warunki handlowe - czyli jak jest z umowami, rozwiazywaniem ich. Zadaje tu pytanie bo moze ktos z "szarych" użytkowników cos powie. Bo to co przedstawiciele nieraz mowia to nie zawsze ma pokrycie w rzeczywistosci, zawsze o czyms mozna sie dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woowek Re: Internet Netii przyspiesza. Znacznie IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 20:41 Korzystam z usług Netii od czasu wielkich migracji związanych ze zmianą regulaminu TP parę lat temu. Nie wiem jak jest z rozwiązywaniem umów, bo do tej pory tylko raz przedłużałem, ale też nic szczególnego nie zostało mi zaoferowane - ot to, co można dostać będąc nowym klientem. Pech chciał, że to i tak była najlepsza oferta jaką mogę sobie sprawić mieszkając na osiedlu jakieś 20km pod Poznaniem. Nie zdarzyło mi się jeszcze chyba nigdy, żeby prędkość spadła poniżej maksymalnej, ale tak też miałem wcześniej w TP, to kwestia centrali i łącz zapewne. Parę razy przez te kilka lat nie miałem Internetu, ale nie były to długie przerwy, raz nawet ktoś z Netii potem zadzwonił, żeby się zapytać, czy już jest (mimo, że ja nic nie zgłaszałem). Ale to było dawniej, podobno jako mała firma działająca tylko na swoich łączach bardzo dbali o takie rzeczy i klientów, teraz pewnie mają ich już tyle, że nie są w stanie tak sobie obdzwaniać abonentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Netii Internet Netii przyspiesza. Znacznie IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 22:56 Może i przyspiesza, ale z obsługą się cofa. Mają w d..... klienta, którego złapali umową. Spróbujcie coś u nich załatwić po ... Szlag może trafić - trzy miesiące z rzędu przysyłają błędną zawyżoną fakturę, za każdym razem odwołania, przeprosiny i znowu to samo, burdel w firmie wszystko w tym temacie. Nie wierzycie zamówcie warto to przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonornog Re: Internet Netii przyspiesza. Znacznie IP: 195.47.201.* 07.07.09, 09:54 jak jesteś taki cięty na netie to przejdź na tepse. tam dopiero maja ludzi w d..... ja na szczęście niemuszę korzystać ani z netii ani z tepsy bo mam radiowy i śmiga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Netia wprowadza szybki internet w najlepszej ce... IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.09, 17:06 gwarantowana predkosc???????? no zobaczymy bo jak narazie nie ma gwarantowanej nawet 4MB bo gdzies znikaja dziesiatki kb!!!!! a gwarantowana to sie placi kolo tysiaca to bedzie - tak gadaja w biurze obslugi Odpowiedz Link Zgłoś