Dodaj do ulubionych

Internet Netii przyspiesza. Znacznie

IP: 80.48.107.* 06.07.09, 14:47
w dialogu jest 12Mbit za 79zl
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Internet Netii przyspiesza. Znacznie IP: 79.139.89.* 06.07.09, 15:30
      A jak się sprawuje netia? Pytam o kwestie jakosci, waryjnosc itp.
      oraz oczywiscie warunki handlowe - czyli jak jest z umowami,
      rozwiazywaniem ich. Zadaje tu pytanie bo moze ktos z "szarych"
      użytkowników cos powie. Bo to co przedstawiciele nieraz mowia to nie
      zawsze ma pokrycie w rzeczywistosci, zawsze o czyms mozna sie
      dowiedziec.
      • Gość: woowek Re: Internet Netii przyspiesza. Znacznie IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 20:41
        Korzystam z usług Netii od czasu wielkich migracji związanych ze zmianą
        regulaminu TP parę lat temu. Nie wiem jak jest z rozwiązywaniem umów, bo do tej
        pory tylko raz przedłużałem, ale też nic szczególnego nie zostało mi zaoferowane
        - ot to, co można dostać będąc nowym klientem. Pech chciał, że to i tak była
        najlepsza oferta jaką mogę sobie sprawić mieszkając na osiedlu jakieś 20km pod
        Poznaniem.

Nie zdarzyło mi się jeszcze chyba nigdy, żeby prędkość spadła poniżej
        maksymalnej, ale tak też miałem wcześniej w TP, to kwestia centrali i łącz
        zapewne. Parę razy przez te kilka lat nie miałem Internetu, ale nie były to
        długie przerwy, raz nawet ktoś z Netii potem zadzwonił, żeby się zapytać, czy
        już jest (mimo, że ja nic nie zgłaszałem). Ale to było dawniej, podobno jako
        mała firma działająca tylko na swoich łączach bardzo dbali o takie rzeczy i
        klientów, teraz pewnie mają ich już tyle, że nie są w stanie tak sobie
        obdzwaniać abonentów.
    • Gość: Klient Netii Internet Netii przyspiesza. Znacznie IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 22:56
      Może i przyspiesza, ale z obsługą się cofa. Mają w d..... klienta, którego
      złapali umową. Spróbujcie coś u nich załatwić po ... Szlag może trafić - trzy
      miesiące z rzędu przysyłają błędną zawyżoną fakturę, za każdym razem odwołania,
      przeprosiny i znowu to samo, burdel w firmie wszystko w tym temacie. Nie
      wierzycie zamówcie warto to przeżyć.
      • Gość: bonornog Re: Internet Netii przyspiesza. Znacznie IP: 195.47.201.* 07.07.09, 09:54
        jak jesteś taki cięty na netie to przejdź na tepse. tam dopiero maja
        ludzi w d..... ja na szczęście niemuszę korzystać ani z netii ani z
        tepsy bo mam radiowy i śmiga.
    • Gość: kuba Netia wprowadza szybki internet w najlepszej ce... IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.09, 17:06
      gwarantowana predkosc???????? no zobaczymy bo jak narazie nie ma
      gwarantowanej nawet 4MB bo gdzies znikaja dziesiatki kb!!!!! a
      gwarantowana to sie placi kolo tysiaca to bedzie - tak gadaja w
      biurze obslugi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka