rudka.a Re: SONDA... dzięki Info-tw 28.02.09, 23:32 Witaj Bogatko))...zrobiłam "klik")) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: SONDA... dzięki Info-tw 01.03.09, 00:21 Ja też wpadam do Twojej ''meliny'' od czasu do czasu i coś skrobnę Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: SONDA... dzięki Info-tw 01.03.09, 00:38 Delwuniu, Filarze tego forum dziękuję. Odpowiedz Link
anna-w Re: SONDA... dzięki Info-tw 01.03.09, 16:28 ja jestom tłumokiem bogatko i nie umiem nawet wstawić zdjęc do komputera a co mówić o tych grafikach WSTYD MÓWIĆ Odpowiedz Link
bogatka1 Re: SONDA... dzięki Info-tw 01.03.09, 21:46 Nie ma powodu, zeby się umniejszać, zamiast spróbować. Jeśli nawet kilka prób się nie uda, to następna może byc tą udaną. Wystarczy zrobić pierwszy ruch i zadać pytanie. Od czego zaczniemy? Potrafię cierpliwie tłumaczyć. A gdy się nauczysz, zadziwisz swego syna i on będzie uczył się od Ciebie. Odpowiedz Link
apj01 Re: SONDA... dzięki Info-tw 09.03.09, 14:21 oddałem głos,teraz stanowię większość w ankiecie Odpowiedz Link
bogatka1 Re: SONDA... dzięki APJ01 09.03.09, 17:24 Witam APJ01, masz bogatą kolekcję zdjęć, a Twoje komentarze warto czytać. Dzięki za udział w sondzie. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: SONDA... dzięki Info-tw 02.04.09, 18:47 „Przedmioty są do tego żeby z nich korzystać, nie żeby je oszczędzać na później” - to wróżba z ciasteczka, link też od Pyskatej: quiz.ownia.pl/chinska-wrozba Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Wróżby z chińskich ciasteczek 02.04.09, 18:53 quiz.ownia.pl/chinska-wrozba „Stara rzecz stanie się nową, jeśli uwolnisz ją z więzów swego przywiązania” - spodobały mi się te sentencje. Odpowiedz Link
pyskata.1 Re: SONDA... dzięki Info-tw 05.04.09, 12:28 Chciałam kliknąć ale nie idzie pokazuje mi się tak jakbym już głos oddała a nie oddałam P.S. Albo mam już sklerozę Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Pyskata, u Ciebie OK 05.04.09, 13:17 To sonda zakończyła swoje kilkutygodniowe działanie. Piszesz, więc w sondzie i nie tylko jesteś w większości. Dla Ciebie kwiaty jabłoni: Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Jakim jesteś jajem? - Sprawdź się w teście 07.04.09, 23:34 www.apeiro.pl/jajo/ - znowu przyniesione od Pyskatej. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: wiek Twojego mozgu ...dzięki Delwuni 23.04.09, 11:55 flashfabrica.com/f_learning/brain/e_brain.html "Czy Twój mózg jest mlodszy czy starszy od reszty Twojego ciała. Jak grać: . 1. Wejdz w podany poniej link i kliknij START. 2. Poczekaj az skonczy sie odliczanie 3,2,1. 3. Skup sie i postaraj zapamietac pozycje numerow, nastepnie kiedy juz znikna z ekranu, klikaj w okregi ropoczynajac od pozycji numerow najmniejszych przechodzac do najwiekszych. Notatka: Zacznij od zera jesli wystepuje na ekranie. 4. Na koniec gry program obliczy i pokaze na ekranie wiek Twojego mozgu." (After 10 questions, the program will tell your brain age on the screen.Aim at the brain age of 20. Odpowiedz Link