pani.serwusowa 29.04.10, 10:02 Polecam goraco! Dobra historia, swietnie zagrana, dla milosnikow Scorsese obowiazkowy film. Mistrz w swietnej formie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_bzdeta_wons Re: "Shutter Island" 29.04.10, 18:18 niezły, jak ktos się lubi pobać w ciemnym mieszkaniu to idealny Odpowiedz Link
wilowka Re: "Shutter Island" 29.04.10, 19:18 Potwierdzam i tez polecam. Cały seans wytrzymałam i nie poszłam do toalety, to jest naprawdę wysoka oceną filmu Odpowiedz Link
agulaq Re: "Shutter Island" 30.04.10, 08:54 Ściągnęłam ebooka i zanim obejrzę film chcę przeczytać książkę. A czytałam i słyszałam że film baaardzo dobry. Odpowiedz Link
lunaa7 Re: "Shutter Island" 02.05.10, 20:21 tjaaaaaaaaaaa,to ja skrytykuje,bo moim zdaniem przereklamowany jest pomijajac swietna gre Leo i raczej nudnawy..... Odpowiedz Link
shachar Re: "Shutter Island" 02.05.10, 20:37 tjaaaaaa to nie jest merytoryczna dyskusja na temat, cokolwiek Ci sie we łbie bżdzi, trzeba to umiec oblec w słowa ale...nie wydaje mi sie, po zajawkach z DiCaprio, ze ten film niósł jakiś niemożebny potencjał, ot takie tutti-frutti -troche wariatów ustylizowanych Odpowiedz Link