jan.kran 03.06.10, 18:09 ... jutro machnę. Wiem jak się robi tradycyjnie ale może macie jakieś niekonwencjonalne propzycje ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fettinia Re: Sos boloński... 03.06.10, 18:29 Taki tradycyjny to sie trzy dni robiPrzyznam bez bicia,ze ja sobie bardzo upraszczam sprawe Odpowiedz Link
jacek1f ano, jak jest dzik, to jest sos bolonski, 03.06.10, 18:33 a jak nie, to nie Nawet po 3 dniach. Odpowiedz Link
jan.kran Re: ano, jak jest dzik, to jest sos bolonski, 03.06.10, 19:07 Ja znam opcję jedne dzień Zaraz chyba zacznę. Odpowiedz Link
jan.kran Re: ano, jak jest dzik, to jest sos bolonski, 03.06.10, 19:17 www.youtube.com/watch?v=Pc3UjCCppMo&feature=related Nawet nie wiedziałam że rozumiem po włosku... Ale zamiast białego dodam czerwone:o) Odpowiedz Link
nikanik Re: ano, jak jest dzik, to jest sos bolonski, 04.06.10, 22:52 a masełko? nie dodał masełka jak juz wyłączył ale mniam musi być i bez masełka ja chce pomidory na sosik takie z krzaka. a tu przy tej pogodzie to grzyb zezre wsie pomidory co były wsadzone. Odpowiedz Link