fettinia 30.07.10, 14:23 U nas wreszcie od dzisiaj wakacje!! Smierc budzikom A jutro..jako inauguracja "cos" bardzo milego Juz sie cieszeMam nadzieje,ze Aniaiewa i Szpulka tez sie ciesza Jakie plany macie na lykend? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olusinska Re: ale tu cisza przy piatku:) 30.07.10, 14:28 Ja czekam na rodziców aż wrócą z urlopu, więc będę zaopatrywać lodówkę A tak poza tym to dziś ostatni dzień w pracy i gorączkowo szukam jakiegoś fajnego miejsca na wakacje. Ale jakoś nic nie mogę znaleźć tak dla dwóch osób żeby było fajnie, a najlepiej w jakimś lesie i woda gdzieś blisko, żeby też była. Odpowiedz Link
olusinska Re: ale tu cisza przy piatku:) 30.07.10, 14:29 No i zazdroszczę Wam, bo jak mniemam to fajne coś to jakieś spotkanko frakcji niemieckiej ? Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: ale tu cisza przy piatku:) 30.07.10, 15:08 Gratuluje wakacji i wysypiania sie - to dopiero luksus. Plany takie, ze dom trzeba ogarnac na przyjazd Mamy, moze okna w koncu umyc, jak nie bedzie padac. Jestem w zastepstwie za barem w sobote i niedziele. Pogotowac cos tez trzeba i moze ciasteczka smietankowe w koncu upiec. Chwasty trze tez wyrwac, ale to... innym razem. Odpowiedz Link
pamtaa Re: ale tu cisza przy piatku:) 30.07.10, 17:04 Fetti hura masz budzikowe wakacje. Ja przez następne dni będę się lenić, a co należy mi się. Tobie też radzę, bo lenistwo jest słodkie i przyjemne. Odpowiedz Link
aniaiewa Re: ale tu cisza przy piatku:) 30.07.10, 17:41 Oj tak, wakacje Byle lato wrocilo, ale nie za gorace poprosze A w planach na weekend tak sie zlozylo z tez cos b. milego Jutro sie pochwale co, ale juz sie doczekac nie moge)) A. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: ale tu cisza przy piatku:) 30.07.10, 19:25 Cisza, a ja pozdrawiam z Monachium Odpowiedz Link
ewa9717 Re: ale tu cisza przy piatku:) 30.07.10, 22:55 Się pływa, niewiele czasu zostaje na inne rzeczy Odpowiedz Link
hippo55 Re: ale tu cisza przy piatku:) 30.07.10, 23:06 Z okazji łykendu nie wejdę na wagę i nie będę się stresować, bo to przecież dziecku brzuszkowemu szkodzi . Za to jutro zrobię krewetki na maśle czosnkowym i potrawkę z kalmarów mniam . Odpowiedz Link
fettinia Wedrowcze! 31.07.10, 08:55 No wiesz?W moich terenach jestes i sie nie przyznalas wczesniej?Stanowczo nastepnym razem prosze o info Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Wedrowcze! 01.08.10, 16:11 Obiecuje poprawe Jestem we Frankfurcie i tylko na trzy dni wpadlam do Augsburga i Monachium. Jutro wracam do kraju. Odpowiedz Link
aniaiewa Re: no to jade:) 01.08.10, 13:23 Oj byl mily i to jak! Pogoda dopisala ale przede wszystkim towarzystwo I jak zwykle na takich spotkaniach, za krotko, za malo, za szybko. A jeszcze mialysmy to szczescie ze akurat w Norymberdze odbywal sie festiwal jazzowy - i o ile nie bardzo moglysmy sie delektowac muzyka najbardziej ze wzgledu na najmlodszego uczestnika spotkania, ktory przy glosniejszych dzwiekach nie bardzo potrafil sie odnalezc, o tyle co sie nawdychalysmy smakowitych zapachow (kuchni z calego swiata - co budka to jakas egzotyka) i naogladalysmy np. super zachecajacych kolorowych, owocowych, alkoholowych (bo jakze by inaczej) Bowli to nasze! Sprobowac sie nie odwazyla zadna chyba ze wzgledu na upal - jedna szklaneczka koklajlu i zaleglo by cale towarzystwo pod drzewkiem W kazdym razie ja licze i mam nadzieje na szybka powtorke. A teraz wyprawilam rodzine na spacer a sama zamiast sprzatac ide zalegnac na taras z odprezajaca lektura (jeszcze raz dzieki Fetti! ) A. Odpowiedz Link
fettinia Re: no to jade:) 01.08.10, 14:13 No Ania juz duzo napisala Co do bowle to faktycznie bylo zachecajace,ale upal byl nieziemski i mogloby zle sie skonczyc Ja tez dziekuje slicznie i mam nadzieje na szybkie nastepne spotkanie Odpowiedz Link
pamtaa Re: no to jade:) 01.08.10, 22:34 Fajnie, że mogłyście się spotkać. Szczęściary. Odpowiedz Link
qubraq Re: ale tu cisza przy piatku:) 06.08.10, 16:58 ...i znów piątek, kolejny piątek; strasznie mi te dni uciekają spod stóp... Za tydzień będę w Suprasli sie pławić Odpowiedz Link
roseanne Re: ale tu cisza przy piatku:) 06.08.10, 21:01 milego spotkanka wam zycze moje plany? kupilismy skrzynke truskawek i skrzynke ananasow, M wylatuje w niedziele rano, wiec sie bede bawic z przerabianem owockow sama dzis nareszcie wylaczyli opcje "tropiki" jak i "monsun" jest bardzo przyjemny letni sierpniowy dzien Odpowiedz Link
fettinia Rose-to bylo tydzien temu:D 06.08.10, 21:17 Popatrz na date watku Skrzynke truskawek to bym tez chciala Odpowiedz Link
qubraq Re: Rose-to bylo tydzien temu:D 07.08.10, 16:15 Rozi, a pamiętasz nasze sapotkanie w "Bulgarii Magice"? Ile to juz lat? Odpowiedz Link
roseanne Re: Rose-to bylo tydzien temu:D 07.08.10, 19:39 no jakze bym miala nie pamietac, chetnie bym powtorzyla, tylko jak i kiedy? trojniaczek sluzy mi do dzis Odpowiedz Link