Dodaj do ulubionych

sos sojowy?

25.09.10, 18:58
Wprawdzie był juz taki forum.gazeta.pl/forum/w,48129,78369496,,Sos_sojowy.html?v=2
Wątek sie zarchiwizował ale ja troche z innej beczkismile
Poniewaz chodze za nowa kuchnią gazową i nie ma to zobaczyłam 1000 i jedna jogurtownicę
Jak szukałam w sierpniu to nie było nic ciekawego teraz szukam kuchnii gazowej a nabyłam ciekawą jogurtownicę i to w rewelacyjnej cenie 30 zł, bo ona robi nie tylko jogurt ale tez sos sojowy , przepis w instrukcji ciekawe robił juz ktos cos takiego smile
Moze jakis przepis? Ja juz mocze soje i mam zamiar zrobic z lubczykiem takie zdrowe maggi :0 bo ja jestem uzalezniona od maggi z firmy "Maggi" wszystko inne jest be, be smile wegety nie uzywam , tylko lubczyk z solą i tak mysle sobie wyprodukować takie ekologiczne coś bez glutaminianu sodu .Produkował juz ktos w jogurtownicy sos sojowy?
Obserwuj wątek
    • daxter Re: sos sojowy? 27.09.10, 11:16
      Wprodukowałam juz swój pierwszy jogurt smile i swoje pierwsze" maggi" sojowe smile
      • fettinia Re: sos sojowy? 27.09.10, 12:49
        O to sie pochwal tym "maggi"smile
        • daxter Re: sos sojowy? 27.09.10, 18:17
          Wyprodukowałam w jogurtownicy w 30 min z soji niemodyfikowanej genetycznie odp przygotowanej i pęczku swieżego lubczyku , wrzucę zdjecia to się pochwalę jak bede miała dostep do cyfrówki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka