Dodaj do ulubionych

Jestem w lesie...

11.11.10, 16:59
Choc tak naprawde czuje sie jakbym byla w ciemnej dupie. wink Spakowane mam na razie 7 par skarpetek i nic innego. A jutro lece na tydzien do Polski. Chyba nigdy jeszcze nie bylam tak niezorganizowana. Z reguly 3 dni wczesniej walizka juz w polowie spakowana i reisefeber jak sie patrzy (lacznie z bezsennoscia i sraczka).
Obserwuj wątek
    • pietnacha40 Re: Jestem w lesie... 11.11.10, 17:19
      boisz się latać ? Pakuj się pakuj,ja też trochę nerwowa big_grin
      • pani.serwusowa Re: Jestem w lesie... 11.11.10, 17:25
        Nie boje sie, ale nie nalezy to do przyjemnosci. Jakis dyskomfort odczuwam. Czy to latanie samo w sobie, czy stloczenie na malej przestrzeni z taka iloscia osob - nie wiem, jak polece kiedys biznes klasa z British Airways to Ci powiem. wink. Czesto uszy nie chca mi sie odetkac. uncertain

Jeszcze jutro rano do pracy ide, wiec musze dzis byc spakowana na 99%.

A Ty czego nerwowa? big_grin
        • pietnacha40 Re: Jestem w lesie... 11.11.10, 17:32
          Ja uwielbiam latać i zawsze mam radochę przed lotem.A nerwowa jestem,bo będę miała gościa.Mam nadzieję,że będę miała ???? big_grin
          • pani.serwusowa Re: Jestem w lesie... 11.11.10, 17:39
            No, w srode, nie? big_grin (gosc zadzwoni jak tylko ogarnie sie po przylocie i kupi jakas heyah czy cus, a ty sie nie nerwuj dziolcha, bo nie warto wink )
            • pietnacha40 Re: Jestem w lesie... 11.11.10, 17:50
              Sama się nie nerwuj big_grin W sumie radochy mam więcej z tego powodu smile czekam na telefon.
              • pani.serwusowa Re: Jestem w lesie... 11.11.10, 17:56
                W sumie sie nie nerwuje i to mnie dziwi, choc zobaczymy jak bedzie dzis ze spaniem. wink
                • fettinia Re: Jestem w lesie... 12.11.10, 10:17
                  W majtkach czy bez udanego pobytusmileI kielonka z Pietnacha za mnie prosze wypicbig_grin
                  • pani.serwusowa Re: Jestem w lesie... 12.11.10, 10:35
                    Ja sie obawiam, ze za wszystkich z forum bedziemy pic i do domu wroce ten teges. wink
                    • misia72 Re: Jestem w lesie... 12.11.10, 11:07
                      jakby nie bylo - wspanialego pobytu ! smile
            • aaaguniaaa Re: Jestem w lesie... 11.11.10, 23:27
              to lepiej niech gosc kupi play. wystarczy raz w roku doladowac. a pozniej nie zgubic karty sim do nastepnego przylotu big_grin
              • pani.serwusowa Re: Jestem w lesie... 12.11.10, 10:36
                O, dzieki za informacje. Nie jestem na biezaco z takimi produktami.
                • aaaguniaaa Re: Jestem w lesie... 12.11.10, 11:24
                  ja tez nie, ale na szczescie mam bratasmile
                  wczesniej sie wkurzalam bo zeby mi numer (ktory mam juz 10lat) nie przepadl musialam zdecydowanie za czesto doladowywac a pozniej co zostalo po wyjezdzie przelewalam rodzicom - zeby nie przepadlo . a tu nic nie przepada i nawet 5zl wystarczy by numer byl wazny roksmile
    • misia72 Re: Jestem w lesie... 11.11.10, 17:43
      7 par skarpetek na 7 dni pobytu w PL - wspaniale ! , jak o majtkach nie zapomnisz to wszystko bedzie w porzadku smile

bedzie mi tu Ciebie brakowac sad
      • pani.serwusowa Re: Jestem w lesie... 11.11.10, 17:49
        I tak nie bywam za czesto, ale dzieki Misiu. kiss

Ze skarpetkami tak wyszlo, bo dzis szukalam rajstop do pracy i nawinely mi sie pod reke skarpetki (jak to zwykle bywa, kiedy czlowiek sie spieszy) wiec od razu je wrzucilam do pustej walizki. smile Zeby nie straszyla taka pusta. wink
    • nikanik Re: Jestem w lesie... 11.11.10, 19:41
      E tam Serwusowowink
      nie nerwuj sie
      jakb co to u nas juz nie takia czarna doopa
      w razie czego majtki se kupisz w PL i jakos to bedziewink
      a jak masz takie goscinne plany to na pewno bedzie superastobig_grin
      • pani.serwusowa Re: Jestem w lesie... 11.11.10, 19:57
        Najwyżej do Pietnachy bez majtek pójdę. big_grin
        • jacek1f nie no... u nas w Lidlu kupisz i supermajty:-) n/t 11.11.10, 20:30
          • daxter Bez nerw :) 11.11.10, 20:48
            to sczęsliwej drogi i fajnego pobytu na starych smieciach no i żeby Cie rajzefiber nie dopadł no i jeszcze paczka cukierków na droga to dobre na uszy ,zeby sie nie zatykały podczas lotu.smile)
          • pani.serwusowa Re: nie no... u nas w Lidlu kupisz i supermajty:- 12.11.10, 10:37
            A supermajty to tzw. Magic Knickers, ktore miala na sobie Bridget Jones? big_grin
        • nikanik :DDD nt 11.11.10, 20:48

• olusinska Re: :DDD nt 11.11.10, 21:41
            Dasz radę! Tez tak miałam w ostatnie wakacje o 3.00 wyjazd a ja się skonczyłam pakować po 1.00, bo wczesniej nie mogłam się zebrać smile Ale dało radę smile A co dziwne zawsze mam jak Ty parę dni wcześniej odkładam ubrania, które chcę zabrać, szykuję walizke itd.
            Powodzenia, trzymam kciuki za lot. Nic a nic się nie denerwuj, no i jak już ktoś napisał cukierasy zabierz podobno pomaga na zatkane uszy (mnie to na szczęście nie dotyczy, no i ja uwielbiam latać czym doprowadzam do szału współtowarzyszy podróży podniebnej).
            No i jak przez wawę bedziesz przejeżdżać to pomyśl o mnie smile
            • pani.serwusowa Re: :DDD nt 12.11.10, 10:39
              Niestety, dam rade skoczyc tylko do Krakowa, a tak poza tym bede krazyc miedzy Tychami a Bieruniem. Ale pomysle o Tobie tak czy siak. wink
              • aaaguniaaa Re: :DDD nt 12.11.10, 11:26
                to tylko kilka kilometrow od domu moich rodzicow bedzieszsmile
                • pani.serwusowa Re: :DDD nt 12.11.10, 11:43
                  Swiat to globalna wioska. wink
                  • jacek1f a witojcie, witojcie, czyli łelkum! nt 12.11.10, 13:57
              • nikanik Re: :DDD nt 13.11.10, 16:03
                och Serwusowo jak bedziesz w Kraku to odezwij się może damy rade jakąś kawe albo piwo????
                nie żebym się wpraszała;D
                • pani.serwusowa Re: :DDD nt 13.11.10, 17:17
                  Nikanik, jadę w poniedziałek, ale dosłownie na 4 godziny. W tym już mam dwa spotkania. Ale jeśli uda się je jakoś pogodzić, albo chociaż umówić się na kwadrans, abyśmy się poznały, to jak najbardziej się piszę. Wyślij mi proszę numer komórki na priva, odezwę się już z Krakowa w poniedziałek.
          • ajer2 Re: :DDD nt 11.11.10, 21:59
            To szczęśliwych lotów i melduj sięsmile
    • pamtaa Re: Jestem w lesie... 11.11.10, 22:03
      Spokojnego lotu i wspaniałego pobytu w kraju życzę.
    • a74-7 Re: Jestem w lesie... 11.11.10, 22:09
      Nastepnym razem jak to siem u nasz mowi ;-D
      swojego partnera zabieraj ze sobom w podroze ;-D ;-D
      Bedzie ciem za reke trzymal smile)
      Wysokich lotow ode mnie .
    • pani.serwusowa Re: Jestem w lesie... 12.11.10, 10:27
      Dziekuje Wam wszystkim. Jutro na pewno sie zamelduje.

Walizka juz prawie spakowana, musze dolozyc kosmetyki i sery. wink

Jeszcze tylko zrobic sie na bostwo, wyprasowac ciuchy na podroz i moge leciec. wink (brzuch mnie troche boli)
    • 363636r Witaj w Starym Kraju! 12.11.10, 14:00
      big_grin
    • pani.serwusowa Re: Jestem w lesie... 13.11.10, 16:00
      Melduję się. smile Niewyspana, ale pojedzona i szczęśliwa. big_grin Pozdrawiam ciepło!
      • fettinia Re: Jestem w lesie... 13.11.10, 17:15
        smilewyspisz sie w drodze powrotnejbig_grin milego pobytusmile
        ps-aj aj jak zazdroszcze...smile
        • ajer2 Re: Jestem w lesie... 13.11.10, 21:56
          Witaj w PolscesmileMiłego pobytu życzęsmile
          • a74-7 Re: Jestem w lesie... 13.11.10, 22:24
            pozwol sobie dogadzac wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka