misia72 03.12.10, 19:24 ale efekt koncowy jest dla mnie jak narazie jedna wielka niewiadoma. Zazwyczaj potrafie sobie wyobrazic smak potrawy czytajac przepis, w tym wypadku jednak nie mam nawet cienia pomyslu co z tego bedzie. Dziwne to i fajne zarazem ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreola Re: Gotuje te figi 03.12.10, 21:30 Nie moge sie doczekac relacji!!! Uwielbiam takie nietypowe polaczenia. Zaskoczeniem byla dla mnie kiedys pomidorowa z cynamonem, ktora jadlam w Dahab. Zrobilam w domu i teraz to jest przeboj u nas. Zreszta dodaje teraz cynamon do roznych potraw, nawet miesnych. Figi uwielbiam! Powodzenia Odpowiedz Link
misia72 Re: Gotuje te figi 05.12.10, 14:17 dopiero dzis wieczorem. bylam wlasnie w ogorodku wykopac ze snieznej zaspy miete. Chyba za moment zrobie sos bo juz sie nie moge doczekac. Na wszelka ewentualnosc mam tez cos innego Odpowiedz Link
kreola Re: Gotuje te figi 05.12.10, 16:32 Sadzilam, ze bedziesz robila probe generalna i stad moje pytanie W kazdym razie smacznego! Odpowiedz Link
daxter Re: Gotuje te figi 05.12.10, 17:11 A moze tak przepisik na te gotowane figi i w jakim celu je tak długo gotujesz Odpowiedz Link
misia72 Re: Gotuje te figi 05.12.10, 18:01 byl w watku na wykwintnego kurczaka - Serwusowa linkowala przepis na piers w sosie figowym. jestem teraz bardzo zalatana, bo moi goscia juz juz w drzwiach - gdybys nie znalazal, to jutro zalinkuje . Odpowiedz Link
misia72 Re: Gotuje te figi 05.12.10, 18:00 tak mialam w planie, lecz niestety bylam wczoraj na imprezie pracowej i do proby generalnej nie doszlo. Zaraz sie biore do dziela Odpowiedz Link