Dodaj do ulubionych

Gotuje te figi

03.12.10, 19:24
ale efekt koncowy jest dla mnie jak narazie jedna wielka niewiadoma.
Zazwyczaj potrafie sobie wyobrazic smak potrawy czytajac przepis, w tym wypadku jednak nie mam nawet cienia pomyslu co z tego bedzie.
Dziwne to i fajne zarazem smile)))
Obserwuj wątek
    • kreola Re: Gotuje te figi 03.12.10, 21:30
      Nie moge sie doczekac relacji!!!
      Uwielbiam takie nietypowe polaczenia. Zaskoczeniem byla dla mnie kiedys pomidorowa z cynamonem, ktora jadlam w Dahab. Zrobilam w domu i teraz to jest przeboj u nas. Zreszta dodaje teraz cynamon do roznych potraw, nawet miesnych. Figi uwielbiam! Powodzeniasmile
    • kreola Re: Gotuje te figi 04.12.10, 19:30
      No i jak???
      • misia72 Re: Gotuje te figi 05.12.10, 14:17
        dopiero dzis wieczorem. bylam wlasnie w ogorodku wykopac ze snieznej zaspy miete. Chyba za moment zrobie sos bo juz sie nie moge doczekac. Na wszelka ewentualnosc mam tez cos innego smile
        • kreola Re: Gotuje te figi 05.12.10, 16:32
          Sadzilam, ze bedziesz robila probe generalna i stad moje pytaniesmile
          W kazdym razie smacznego!
          • daxter Re: Gotuje te figi 05.12.10, 17:11
            A moze tak przepisik na te gotowane figi i w jakim celu je tak długo gotujeszsmile
            • misia72 Re: Gotuje te figi 05.12.10, 18:01
              byl w watku na wykwintnego kurczaka - Serwusowa linkowala przepis na piers w sosie figowym.
              jestem teraz bardzo zalatana, bo moi goscia juz juz w drzwiach - gdybys nie znalazal, to jutro zalinkuje .
          • misia72 Re: Gotuje te figi 05.12.10, 18:00
            tak mialam w planie, lecz niestety bylam wczoraj na imprezie pracowej i do proby generalnej nie doszlo. Zaraz sie biore do dziela smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka