16.06.24, 15:29
Mlynek do pieprzu tej znanej firmy zabezpieczylem.
Samochodow P. tu nie sprzedaje . I tak bym sobie nie mogl pozwolic.
Mlynek jak mlynek, bardzo drobno mieli ,na pyl. Poluzowanie srubki niewiele daje.
Pozostane przy ikeowskim ,polskim. Przynajmniej widze mielonke na pomidorze.
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: Peugeot 17.06.24, 00:09
      a ja dla odmiany lubie mlynki peżota, szczegolnie z 'smigielkiem' do 'mokrej' soli morskiej, pieprz tez dobrze mieli ale musi byc bardzo suchy

za to mocno sie rozczarowalam mlynkami kruseta, z wilgotna sola morska slabo sobie radza, musi by drobna kamienna, pieprz tylko czarny dobrze wysuszony, z czerwonym sobie nie radzi
      • kanuk Re: Peugeot 17.06.24, 01:07
        Tez lubie pezoty i rowery tej marki. Mlynek zostaje. Jest solidny i kolor ma ladny. Daje mi tabaczy kich.
    • roseanne Re: Peugeot 26.06.24, 20:41
      mam pegota, do pieprzu, od ponad dekady
      nie mam problamu z regulacja grubosci otrzymywanego produktu

nie pisalam dlugo, dochodze do siebie po operacji oczu. ciagle nie widze, jak powinnam
      • kanuk Re: Peugeot 26.06.24, 22:46
        Znajomy mial tu ostatnio operowane oczy w lekkim odstepie czasu lewe i prawe. Musial isc do poprawki, ale wszystko sie skonczylo pomyslnie. Czego zycze.
      • mysiulek08 Re: Peugeot 27.06.24, 23:49
        niech Ci sie poprawi jak najszybciej !

ja po pol roku od drugiej operacji stopy (pierwsza ponad 2 lata temu spie....na koncertowo) nareszcie moge normalnie chodzic, tzn bardzo sie staram
        • kanuk Re: Peugeot 13.08.24, 21:49
          Pezot mial w sobie cos w rodzaju wosku. I stad moje wstepne klopoty mielace. Tryby sie dotarly po 5 tysiacach kilometrow i teraz oproszam kefirek na buraczkach jak tralala.
          A na konsultacje lekarskie mam sie udac do Kraju, bo tutaj nie daja sobie rady.
      • czekolada72 Re: Peugeot 06.11.24, 11:36
        Mam nadzieje, ze juz z wzrokiem wszystko ok!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka