mala300 12.02.08, 19:06 planuje schab z rekawa zamarynowany przez noc-marynata, czosenk, olej, tymianek, sol itd. do tego salata lodowa i pieczone ziemniaki. na deser-ja w bitej smietanie ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociapolcia Re: menu na Wale-w-tynki DDDD 12.02.08, 19:50 U mnie dla odmiany nic nie będzie. Wojnę mamy, to nie będę specjalnie przy garach stać... no chyba, ze sobie coś... mmmmm... upichcę. Muszę pomyśleć. Odpowiedz Link
azaheca Re: menu na Wale-w-tynki DDDD 12.02.08, 20:02 Ja na Międzynarodowy Dzień Kobiet poczekam,jak czerwonego goździka nie będzie,to nici z afrodyzjakówA małże zeżarłam dzisiaj,sama. Odpowiedz Link
ciociapolcia Re: menu na Wale-w-tynki DDDD 13.02.08, 10:02 Ciacho sobie jakieś ulepię bądź nawet wyrzeźbię. ;P Odpowiedz Link
czekolada72 Re: menu na Wale-w-tynki DDDD 13.02.08, 10:19 Tofu panierowane z salatka pomidorowo-czerwonopaprykowa, czerwone winko i ciasto, tyz czerwone, a co! Odpowiedz Link
fettinia Re: menu na Wale-w-tynki DDDD 13.02.08, 10:41 A ja na deser to musialabym sie stekami lub tatarem oblozyc Smietana nie wchodzi w gre-On mowi,ze slodki sam w sobie i dodatkowych slodyczy nie uznaje Odpowiedz Link
aniaiewa Re: menu na Wale-w-tynki DDDD 13.02.08, 11:14 My nie obchodzimy, ale ze mamy odwiedziny, to planujemy sobie spedzic milo wieczor przy raclette Na deser... moze juz mniej kulinarnie i raczej w parach (wlasnych ) Ania Odpowiedz Link