pasqoodnikowo 22.07.09, 11:49 Rodziców Szukam pomysłu na prezent, na tort. Na niespodziankę dla nich. Pomocy!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamtaa Re: 40 rocznica ślubu 22.07.09, 20:32 Wszystkiego naj... dla rodziców. Może zorganizujesz kilku dniowy wyjazd dla rodziców. Na pewno nie raz wspominali, gdzie chcieliby miło spędzili czas. Odpowiedz Link
fettinia Re: 40 rocznica ślubu 22.07.09, 21:30 Ale i prezent i tort? No i napisz czy rodzice z poczuciem humoru,czy tradycyjni itp-bedzie latwiej pomyslec Odpowiedz Link
pasqoodnikowo Re: 40 rocznica ślubu 23.07.09, 10:36 Wyjazd odpada, bo właśnie kończy im się urlop Tradycyjni, jeśli chodzi o spotkania rodzinne z serii "u cioci na imieninach", ale za to z poczuciem humoru w przypadku prezentów, niespodzianek etc. Na przykład na 60 urodziny tata dostał zegar chodzący "do tyłu" i była to główna atrakcja wieczoru Tak sobi myślę, że może im tort z ich zdjęciem ślubnym zamówię? Myślałam, jeszcze o takim albumie - książce ze zdjęciami z całych 40 lat, ale za późno mi ten pomysł przyszedł do głowy i nie ma mowy, żebym z tym zdąrzyła Odpowiedz Link
fettinia Re: 40 rocznica ślubu 23.07.09, 10:48 A ile masz czasu?Taki wlasnie album zrobilam fotoshopem i pozniej wyslalam do zrobienia dla mojego brata-byli happy bardzo Ten tort ze zdjeciem fajny pomyslA moze kartka z kalendarza lub naglowek gazety z tego dnia?Wiem,ze w necie chyba mozna takie cos zamowic a tu inny-to zart 40 lat to rubinowe gody-moze cos wlasnie w kolorze czerwieni? a co do wyjazdu to moze lykend w Spa?Do tego urlop niepotrzebny Odpowiedz Link
pasqoodnikowo Re: 40 rocznica ślubu 23.07.09, 11:24 Dwa tygodnie Za późno się za ten temat zabrałam. 9.08 rocznica, 10.08 tata idzie do szpitala, więc wyjazd odpada Chyba, że po, ale już im raz wyjazd załatwiałam, chyba na 35 rocznicę. Do dziś nie skorzystali, więc moja motywacja w tym względzie zerowa. Ten nagłówek gazety mi się podoba. Muszę poszukać. A albumu nie stworzę z tej prostej przyczyny, że mama po remoncie tak poustawiała albumy i książki, że za diabła nie znajdę archiwum. Hmm... czerwony tort (sezon na wiśnie) i fotka w kolorze sepii... Plan się klaruje Odpowiedz Link
fettinia Re: 40 rocznica ślubu 23.07.09, 11:29 No dobrze-jesli nie wyjazd to moze jakis karnet na masaze?To przyjemne i leczace w kazdym wiekuJa tam lubie Odpowiedz Link
fettinia Re: 40 rocznica ślubu 23.07.09, 11:30 albo kolacja we dwoje w jakiejs super restauracji jak juz Tata wroci ze szpitala. Odpowiedz Link
fettinia Re: 40 rocznica ślubu 23.07.09, 11:40 przy okazji przypomniala mi sie fajna strona-moze cie cos natchnie www.toys4boys.pl/Do-biura-catId6.html Odpowiedz Link
fettinia Re: 40 rocznica ślubu 23.07.09, 11:42 www.toys4boys.pl/Kolacja-dla-dwojga-item1383.html Odpowiedz Link
bodzia50 Re: 40 rocznica ślubu 23.07.09, 11:54 ja tylko linka, bo nie mam czasu na rozmowy www.znajdzprezent.pl/Prezenty/40-te-urodziny/cz1.html a może bilet do teatru, rzeżbę erotyczną , serwis dla dwojga kikusny Odpowiedz Link