Dodaj do ulubionych

Witaj na naszym forum :)

• kasia_2_10 Re: Witaj na naszym forum :) 09.05.15, 16:28
      Drodzy rodzice, zwracam się z ogromną prośbą wypełnienie ankiety, która posłuży mi do napisania pracy magisterskiej. Ankieta dotyczy odczuć i problemów rodzin wychowujących dziecko z niepełnosprawnością.

Z góry dziękuję za wypełnienie ankiety,
      pozdrawiam smile

Poniżej link do ankity:

www.interankiety.pl/interankieta/c615bfc4642f3dd4000b83117073eec3
    • joa.kot Re: Witaj na naszym forum :) 21.08.15, 08:42
      Dzień dobry, jestem mamą dwóch wspaniałych córek. Prawie czteroletniej Tosi i miesięcznej Heli, której jeszcze nie powinno być po tej stronie brzuszka. Obie miały mniejsze lub większe trudności na drodze swojego rozwoju. Przed Helą wiele wyzwań i pracy aby jej rozwój przebiegał mam nadzieję prawidłowo. Oprócz bycia mamą pracuję zarówno z dziećmi pełnosprawnymi, jak również tymi z wyzwaniami rozwojowymi jako pedagog specjalny i logopeda. Staram się również poszerzać swoją wiedzę w tym zakresie, dlatego też obecnie jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej, która dotyczy matek dzieci niepełnosprawnych i pełnosprawnych. Niestety wydarzenia związane z ciążą i przedwczesnym porodem skutecznie uniemożliwiły mi osobiste dotarcie do Matek, które zechciałyby mi pomóc w zostaniu psychologiem. Dlatego zwracam się do Was Drogie Mamy, abyście wypełniły załączony w linku kwestionariusz. Nie zajmie to więcej niż 10 minut, a mi pozwoli na zrealizowanie jednego z marzeń.
      Link do kwestionariusza: goo.gl/forms/nQetcNUUJZ
      Pozdrawiam,
      J.K.
    • kondolyza Re: Witaj na naszym forum :) 30.11.16, 12:32
      Cześć smile Jestem mamą dwójki dzieci, wracam na forum bo od niedawna postanowiłam zrezygnować z pracy i zająć się intensywniej zdrowiem moich dzieci. Oboje mają problemy czynnościowe układu moczowego, reflux i wodonercze. Oboje mają wady serca. Oboje mają skoliozy. Wszystko wynika z choroby genetycznej której nosicielami są oboje. Jesteśmy z okolic Warszawy, w stolicy korzystamy z większości świadczeń medycznych, szpitalnych i ambulatoryjnych. Chętnie podzielę się wiedzą i już 6letnim doświadczeniem w walce o zdrowie dzieci. Będzie mi miło za słowa otuchy i wsparcia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka