Dodaj do ulubionych

kombinezon TheraTogs

26.09.16, 15:41
Witam.
Interesuję mnie zakup takiego kombinezony dla mojego 3 letniego synka. Tylko niestety nie mogę znaleźć go na żadnej polskiej stronce. Słyszałam o stronce reh—rad ale niestety chyba już nie istnieje. Może ktoś mógłby mi pomóc albo może ktoś ma do sprzedania.
Z chęcią dowiedziałabym się jeszcze Państwa opinii na temat tego kombinezonu
Obserwuj wątek
    • 4wita Re: kombinezon TheraTogs 27.09.16, 20:50
      Polecam przymierzyć np.pod okiem rehabilitanta i poobserwować w nim dziecko. Nam polecano i podobno u innych dzieci dawało to jakiś efekt, a u naszego zero (wręcz przeciwnie, bo zakładanie itd.wybijały dziecko z rytmu, a w samym kombinezonie miało takie "nienaturalne" ruchy. Dużo zależy od dziecka, czy ma nadwrażliwość, jest wiotkie z tendencją do zwieszania się na każdej podporze itd.
      Dobrym rozwiązaniem jest chyba bezpośredni kontakt z przedstawicielem. Jakby co mogę się dowiedzieć o namiary na takiego z woj.kujawsko-pomorskiego/wielkopolski (chyba)?
      • malutka193 Re: kombinezon TheraTogs 28.09.16, 19:37
        No my jesteśmy z województwa podlaskiego i u nas nie słyszałam o tym. A dziecko to mam wiotkie, nie ma prawie mięśni na brzuchu więc podobno mówią że pomoże mu to chociażby w siedzeniu bo nie umie.
        • 4wita Re: kombinezon TheraTogs 28.09.16, 23:12
          A widziałaś to na żywo? Bo to są takie delikatne skrawki przypominające trochę zamsz. Mogę zapytać i tak o tego przedstawiciela na ten region, bo może będzie miał namiary na kogoś w Twojej okolicy. U nas on przyjeżdża na pokaz i przymierzanie jak jest w ośrodku np.4 dzieci zainteresowanych. Tak czy siak zawsze warto spytać i sprawdzić.
          • malutka193 Re: kombinezon TheraTogs 29.09.16, 08:09
            To byłabym bardzo wdzięczna. Zawsze spróbować warto
            • reh-rad Re: kombinezon TheraTogs 05.10.16, 14:00
              Witam
              nazywam się Radek Bojko, prowadzę firmę Reh-Rad, która jest Autoryzowanym Dystrybutorem TheraTogs w Polsce i Europie Wschodniej. Zajmuje sie bez przerwy kombinezonami od 2008r.
              Widzę, że poszukuje pani do mnie kontaktu. Niestety ze stroną reh-rad.pl mamy aktualnie problem techniczny dlatego trudno mnie namierzyć. Prosze o kontakt w sprawie kombinezony, mój nr tel 602779704. Pozdrawiam
              • 4wita Re: kombinezon TheraTogs 05.10.16, 15:29
                ... i właśnie do tego pana miałam dziś podać namiar big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka