Dodaj do ulubionych

hej, mam gre

06.01.23, 18:30
tylko nie wiem czy ktos w nia gra, programer nie dzieli sie ze mna ile hitow
dostaje ten link.
To moj wytwor, jeden z wielu opublikowanych, podsylam Wam link, zajrzyjcie i zagrajcie. Ciekawym czy sie Wam podoba i czy ma sens.
www.onlinesologames.com/pentofit
Obserwuj wątek
    • a_iii_ty Re: hej, mam gre 19.02.23, 16:24
      Hej, dzieciaczki, mam nowa gre dla Was, to w trosce o Was 🤗
      www.onlinesologames.com/knight-path
    • krytyk2 Re: hej, mam gre 19.02.23, 17:01
      Ty jak ikea- daje mebel ale instrukcji składania ani chu--chu 😁
      • a_iii_ty Re: hej, mam gre 19.02.23, 17:08
        Buahaha 🤓
        • krytyk2 Re: hej, mam gre 19.02.23, 17:23
          tu nie ma nic do śmiechania się
          • a_iii_ty Re: hej, mam gre 19.02.23, 18:11
            Krytyku, ja myslalem , as Ty grzechoczesz po anglijsku. Tam jest chu-chu instrukcja. Jak choczesz to po Polsku uberzetzen dla Tiebia .
            • krytyk2 Re: hej, mam gre 19.02.23, 18:53
              oczywiscie, tylko gdzie tam przycisnąć trzeba - to nie wiem
              • a_iii_ty Re: hej, mam gre 19.02.23, 19:13
                Przyciskasz te kolka zolte z numerami. Kazdy number ma swoja odwrotnosc , dla przykladu, 91 ma swoja odwrotnosc 19. Przyciskajac zolte kolko np. 38 zobywasz 38 punktow, ale tym samym tracisz
                83 punkty . Oba numery znikaja z pola. Gdy klikniesz na liczbe z takimi samymi numerami , dla przykladu 88, mozesz kliknac na jakakolwiek liczbe wyswietlona na czerwono, tez z dwoma takimi samymi numerami , np. 11, 33 czy inne. Celem jest zdobycie jak najwiecej punktow . I pobice swego
                rekordu.
                Oto moj record narazie .
                • a_iii_ty Re: hej, mam gre 19.02.23, 19:20
                  Pamietaj, pierwszy number dodaje punktow , drugi , jego odwrotnosc odejmujei punkty
                  Wybieraj ostroznie . Staraj sie wybierac pierwsza liczbe tak, by druga znikajaca odejmowala Ci
                  Jak najmniej punktow . Poza tym planuj z glowa nastepne numery, gdyz latwo sie pognebic.
                  • krytyk2 Re: hej, mam gre 19.02.23, 20:00
                    naprawdę wolę przeczytać i analizować pieciostronicowe zdanie w Krytyce Czystego Rozumu I Kanta😁
                    • a_iii_ty Re: hej, mam gre 19.02.23, 20:19
                      Buahaha , jeden woli banany , drugi jak my nogi smierdza 😠
                      No dobrze , ale jak mnie juz zaadoptujesz , to co bedziemy robic jak wokol bedzie smrod , brud , glod, ciemno , snieg po kolana i Niemcy wokolo ?
    • a_iii_ty Re: hej, mam gre 20.02.23, 15:15
      Now a gra dla czytelnikow Kanta 😃

www.onlinesologames.com/hippodrome

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka