02.08.25, 21:25
Tak jak mówiłem, od czasu jak wilczamia zniknęła, forum umiera. Niewiele daję Wam czasu.

Tak a propos, żeby jeszcze trochę podtrzymać, Imek, Twoje fraszki wydają się zadaniowanią grafomanią...

PS. Szakiro, dzięki za miłe słowa, wydajesz się być tutaj jedyna normalna... smile

UWAGA: ZA SŁOWA W POWYŻSZYM WERSIE ODPOWIEDZIALNY JESTEM JA I WYŁĄCZNIE JA. SPIERDALAJCIE, JEŚLI CHCIELIBYŚCIE WINIĆ ZA TO SHAKIRĘ, ŻE KRISH JĄ LUBI (jak to już bywało).
Obserwuj wątek
    • a_iii_ty Re: Imku 02.08.25, 23:44
      Witaj mundralo!
    • shachar Re: Imku 03.08.25, 15:25
      Oj tam, zaraz umiera. Do tej pory nie umarlo, najwyrazniej u innych jest jeszcze bardziej nudno, nawet im pies nie naszczy , wiec o czym maja pisac.
      Tak sobie mysle, ze fajnie jest byc Szakira, ale taka ze mnie Szakira, jak z koziej dupy traba, jestem bitch and a half, zaplatana w swoje idee, fixum-dyrdum, wszystko musi byc tak jak ja chce, a kiedy juz jest tak, jak chcialam, to dalej wszystko jest nie tak. Oraz nie posiadam normalnej empatii. Przepraszam, Elissa, jesli cos to pomoze.
      To ja ide kosic podrzynarka elektryczna w ten osmy dzien wolnego w mental week, bo przyjdzie Amir klasc kabel elektryczny, a przez chaszcze sie nie przedrze.
      • a_iii_ty Re: Imku 03.08.25, 16:25
        To typowy wpis hsirka.
        - nasz czas skonczony
        - co napiszemy to grafomania
        - spierdalajcie
        - tylko Shakira tu normalna...
        Czas by zmienil plate i przeczytal cos innego niz tylko Vonnegogluta.
        Nudza mnie te jego wieczne utyskiwania nad Oceanem i wymadrzania sie.
        Heil Kaczdolf
      • extramuralrura Re: Imku 03.08.25, 16:34
        Aaaaa...

No popatrz, umnkęło mi, że przecież wredna sucz z Ciebie jest... smile smile smile

Przepraszam za nadużycie, poprawię się. smile

Myślę, że Shakira i Shachar to dwie odmiany tego samego. A używam Szakiry, bo bardzo ładnie odmienia się w języku polskim -a taki na przykład zwrot "moja dyskusja Z SHACHAR" przyprawia mnie o ból głowy. Dobrze, że nie muszę tego wymawiać paszczą...

big_grin
        • a_iii_ty Re: Imku 03.08.25, 16:48
          A Dzien Dobry to nie przeszloby przez twoja paszcze?
          • extramuralrura Re: Imku 03.08.25, 16:56
            Dżem dobry !

www.youtube.com/watch?vshockgGvwbw_lRg
      • shachar Re: Imku 03.08.25, 19:45
        Skonczylo sie na tym ze osy, ktore tam mieszkaly zgryzly mi dupe, po jakiejs godzinie koszenia i palenia, a tak dobrze mi szlo. 1/4 pracy mialam zrobiona, a teraz kuoa. Jak te osy zalatwic, a musze zalatwic bo Amir nadchodzi.
        • shachar Re: Imku 03.08.25, 19:51
          Szkoda, ze nie widzieliscie, jak biegne do domu, goniona przez osy, to byl jakis straszny widok, bo malzonek nawet wybiegl przed dom, a on w ogole nie zwraca uwagi na nic.
          • shachar Re: Imku 03.08.25, 19:52
            Jedna zabilam w domu kaloszem, przypierdolilam jej centralnie w twarz kaloszem nr 9. Gryzla mnie w noge do samego konca.
          • a_iii_ty Re: Imku 03.08.25, 20:30
            Fajny maurzonek.
            • shachar Re: Imku 04.08.25, 01:51
              Amir fajniejszy, chce 7.5 tys durarow za podciagniecie 100m kabla elektrycznego.
              • a_iii_ty Re: Imku 04.08.25, 02:15
                Puot bedzie pod napieciem?
                • shachar Re: Imku 04.08.25, 02:33
                  Nie, kurwa, kupilam campera, R V zeby, oh for fuck sake musze isc z dworu bo KOMARY, jak szarancza w sadny dzien, no w kazdym razie trzeba podciiagnac elektryke z szopy do campera. Odlaglosc 300 ft., dodatkowo przez strumyk. Myslelismy ze da sie takim commercial ksblem, jakich sie na budowach uzywa, ale on byl przeciw, powiedzial ze to musi byc zakopane w ziemi.. I ten nasz dobry, przyjacielski Amir wyskoczyl z suma 7.5 tys.
                  Kupilam takiego wielkiego campera zeby w nim spac i nie jezdzic w te i nazad do NY jakbede wynajmowac dom Ogrodzenie robie naokolo niego 30x30m, jedni mowia $10,000, inni koszty matrialu plus $1,300.Takie rozstzalu w cenie, wyobraz sobie. . Co ja sie z tymi kurwami nauzeram tutaj, to moje.
                  • shachar Re: Imku 04.08.25, 02:41
                    To drugie to quote na ogrodzenie. Ogrodzenie jest mi potrzebne dla psow..
                    • a_iii_ty Re: Imku 04.08.25, 14:23
                      Mam nadzieje, ze wiesz w co sie pakujesz. Nie popieram, nie podziwiam, podobnie jak weteranow us army.
    • jan_stereo Re: Imku 04.08.25, 19:31
      Takie forum lubie najbardziej, bo mnie leb nie napierdala po wejsciu od nawalanki durnych wpisow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka