Dodaj do ulubionych

Na Berdyczow

25.02.26, 16:32
Wilkolaka juz nie slucham, jak dodupiec nie przestanie swoich mundrosci, to tez go wyjebie.
Tych dwoje to jak spuszczone wsciekle psy
Z pisowskiego lancucha.
Oczywiscie nie mam prawa wyjebac ich w calosci z Oceanu. To tylko jasiu moze zrobic.
Dodupiec czasami ma okresy normalnosci, ale
Gdy ta chora idiotka otworzy gebe, to jemu wszelkie hamulce popuszczaja.
Gasnica ich...
Obserwuj wątek
    • krytyk2 Re: Na Berdyczow 25.02.26, 18:16
      Psy szczekają, karawana jedzie dalej.
      Nie było jej/jego - forum trwało. Jest Ci ona do czegoś potrzebna? Może bardziej ona potrzebuje Ciebie- toksyka musi mieć swój przedmiot do poparcia. Ale czy musimy być podskubywani przez byle kundle?
      • krytyk2 Re: Na Berdyczow 25.02.26, 18:20
        Pożarcia
        • a_iii_ty Re: Na Berdyczow 25.02.26, 18:34
          Ja jej nie potrzebuje, wpadla tu jak kometa po 20 latach, z jeszcze gorszym nastawieniem. Ten dodupiec przynajmniej pojawia sie i znika, tez przyglupio zagaja, ale to tak jak jakis nienormalny kuzyn, z ktorym trzeba zasiadac do stolu, jak juz sie pojawi.
          Dlatego go jeszcze nie wyciszylem. Zreszta on jest szybki w zamianach nickow I tak czy inaczej wejdzie tu przez dziurke od klucza.
          Gasnico ich?
          • krytyk2 Re: Na Berdyczow 25.02.26, 19:14
            wątpię, żeby ta osoba "przyszła" tu z dalekiej przeszłości . To jest jej wersja na czyjeś zapytanie w stylu- "jesteś może ta girlfriend Lutego?"
            Tak, jestem dawną girlfriend... i tyle.Kreuje sie na młoda osobę, ale jako girlfriend byłaby dzis po 50tce. Zresztą, jako dawna girlfriend miałaby duzo do powiedzenia na temat Lutego, a ja tu nie zauważyłem jakichś enuncjacji w tej kwestii.Slowem - troll i wielka ściema
            • wilczamia Re: Na Berdyczow 25.02.26, 19:23
              Tak, tak, wszyscy ludzie sa dziwkami i wywlekaja publicznie prywatnosc innych.

Chryste, co za kretyn big_grinbig_grinbig_grin

• a_iii_ty Re: Na Berdyczow 25.02.26, 19:34
              Tez mozliwe. Zreszta sama wspomniala, ze nie jest "wychowanica" lutego, jak jej to zarzucilem. Jakies 2 lata temu, w okolicach jej pojawienia sie tutaj znalazla moj email i wymienilismy kilka tekstow. Byla calkiem mila i przedstawila sie jako Monika.
              Powiedziala, ze konczy dzialalnosc na forum itp. Potem nastapily brutalne ataki na nas wszystkich i szczerze mowiac nie wiem czy to ta sama Monika.
              Nie wiem kto to jest, nikt nic nie wie o niej, moze krish w prywatnych rozmowach.
              • wilczamia Re: Na Berdyczow 25.02.26, 20:08
                Lubisz wyciagac z priva to, co wiesz o ludziach, esbecki lachociagu, prawda? smile Na szczescie mam instynkt i tak 20 lat temu jak i teraz nie odpowiedzialam na zadne z Twoich wscibskich pytan dotyczacych prywatnosci, nagabywania o zdjecia itd. Luty tez zawsze mial nosa do ciebie i niezbyt dobre zdanie o tobie.

Nie bede tu cytowac zenujacych szczegolow z twojego zycia, ktorymi uznales, ze chcesz sie pochwalic na privie. W tym watku jak dotad wystapila tylko jedna dziwka i tak pozostanie.

Natomiast nie powiesz mu, dlaczego do ciebie napisalam, poslugujac sie mailem, ktory wlasnie opublikowales na tym forum, zegnajac sie po raz tysieczny na zawsze i proszac, zebysmy do ciebie pisali? Coz za zbieg okolicznosci wink

Twoja wscieklosc jasno dowodzi, ze wszystko, co tu napisalam nt przeszlosci, ktorej nie ujawniasz i ktora sklada sie do kupy, jest prawda: homoseksualizm, ciagi alkoholowe, wspolpraca ze sluzbami. Ciekawe tylko, czy homoseksualna prostytucja tez. Mysle, ze tak, zwazywszy charakter.

Na szczescie dlugo juz nie pozyjesz. Miejmy tylko nadzieje, ze nie jestes biologicznym ojcem swoich dzieci big_grin

• elissa2 Re: Na Berdyczow 25.02.26, 19:39
              krytyk2 napisał:

> byłaby dzis po 50tce.
              >
              I to dobrze po 50tce a może nawet 60+
              Poza tym mam wątpliwości co do tego, że to jest kobieta
              No chyba że jakiś taki wulgarny babsztyl-babochłop
              • wilczamia Re: Na Berdyczow 25.02.26, 20:26
                I to dobrze po 50tce a może nawet 60+

Jak wiadomo, 20 lat temu kazdy byl dobrze po 30-tce albo po 40-tce.

Naprawde dzieki, ze postanowiliscie w tym watku udowodnic, ze nie jestem goloslowna, nazywajac was idiotami! big_grin big_grin big_grin

• elissa2 Re: Na Berdyczow 25.02.26, 19:44
          krytyk2 napisał:

> Pożarcia
          >
          Raczej podgryzania i podszczypywania

A przede wszystkim te obelgi, jakieś idiotyczne pomówienia i insynuacje..
          A przecież mówi się, że pomyleniec zarzuca innym, że są pomyleńcami, złodziej, że inni są złodziejami itd. itd.
          • krytyk2 Re: Na Berdyczow 25.02.26, 20:04
            dla mnie kryterium nienormalności tej osoby jest to , że kreuje się na prawdziwą Polkę i osobę inteligentną a obstaje przy ordynarnych absurdalnych tezach putinowskich ( np twierdząc , że wojna na Ukrainie nie jest naszą polską sprawą !!!!) .Więc albo jej dużo brakuje pod kopułką albo jest tu trollem rosyjskim. Stawiam na to drugie, bo nie można być aż tak głupim jak wynikałoby z logiki.
            • elissa2 Re: Na Berdyczow 25.02.26, 20:10
              Nie wiem, czy jest trollem. Ale dla mnie nie ma to żadnego znaczenia.
              Odnoszę wrażenie, że głosi teorie, które mogą bulwersować innych forumowiczów, żeby wciągnąć ich w dyskusję i mieć możliwość ubliżania i dokuczania.
              Kto wie, czy na innych forach nie prezentuje diametralnie innych poglądów, żeby wywołać pożądany efekt i możliwości dokuczania innym.
            • wilczamia Re: Na Berdyczow 25.02.26, 20:21
              Nie ma czegos takiego jak "wasza polska sprawa".

Zrozumcie wreszcie, ze jestescie tylko trzema niepolskimi kurwiszonami, silnymi wylacznie w kupie: dwa wymienily polski paszport na obcy, ale codziennie tu dyzuruja, zeby opluwac polskiego prezydenta, Polakow i lansowac banderyzm, a trzeci jest tylko synem banderowca z zoologiczna nienawiscia do Polski i Rosji.

Na szczescie wszyscy troje stoicie nad grobem. Oby poszlo to szybko smile
    • wilczamia Re: Na Berdyczow 25.02.26, 19:02
      Budda przemowil big_grin

Esbecki budda, znaczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka