extramuralruraoccasional 23.03.26, 01:07 Uśmiechnijcie się, brygada! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extramuralruraoccasional Re: Kamila Logaj 23.03.26, 05:04 Pedofilia Obywatelska | Nasze Blogi share.google/nJ3GU1k7ATvP1ukIE Odpowiedz Link
extramuralruraoccasional Re: Kamila Logaj 23.03.26, 05:09 share.google/5v68CXOUbU0UhcqnL Odpowiedz Link
wilczamia Re: Kamila Logaj 23.03.26, 09:59 Zgooglowalam ja w nocy i mnie przytkalo. Mija kilka dni od wyroku, wlasciwie cisza w mediach. Przygnebiajaca historia. Oczywiscie niektorzy powiedza, ze mogla sie zdarzyc i w PiS-ie. Ale zdarzyla sie tu. W usmiechnietej, tolerancyjnej, cywilizowanej, europejskiej... Tam jest naprawde az kilkanascie osob z takimi watkami w zyciorysie? Nie sledzilam tego... Odpowiedz Link
extramuralruraoccasional Re: Kamila Logaj 23.03.26, 10:15 Jak to dobrze ktoś określił, gdyby się zdarzyło w PiSie, to TVN od razu zrobiłby wywiad z psem. A tak to cisza. To była "tylko" jego pasierbica, za to jej córka. Ale najlepsze, że ponoć namierzyły ich kanadyjskie służby, bo oni to, co nakręcili, sprzedawali. Wydaje się mi też, że 6 i pół roku to darmocha. Odpowiedz Link
wilczamia Re: Kamila Logaj 23.03.26, 10:57 Wydaje się mi też, że 6 i pół roku to darmocha. Tez tak mysle, i tylko rok zakazu zblizania sie po wyjsciu... Zwazywszy, ze to trwalo latami i ze dziewczynka ma male szanse na wyjscie kiedykolwiek na prosta. Znaczy w Polsce malo serio traktuje sie takie przestepstwa, skoro potrzeba sluzb z drugiego konca swiata, zeby takich ludzi lapac... Po tym jak KPH swietowala "dzien widocznosci osob poliamorycznych" i poniewaz narracja mainstreamu idzie w kierunku humanizacji zwierzat, spodziewam sie ze jeszcze za naszego zycia bedziemy swiadkami serio debaty nt zoofilii... Odpowiedz Link
extramuralruraoccasional Re: Kamila Logaj 23.03.26, 11:28 poniewaz narracja mainstreamu idzie w kierunku humanizacji zwierzat Gdyby to było wcześniej i zostało zaakceptowane, to suka Kory Jackowskiej powinna zgnić w pierdlu za sprowadzanie z zagranicy narkotyków spodziewam sie ze jeszcze za naszego zycia bedziemy swiadkami serio debaty nt zoofilii... A no pewnie. O kazirodztwie na przykład już tam wybitny etyk Hartman zarzuca wstępniaki. Odpowiedz Link
wilczamia Re: Kamila Logaj 23.03.26, 11:49 Musialam zgooglowac te suczke, nigdy o tym nie slyszalam Z Hartmenem jest cos ostro nie tak. W ogole z ludzmi jest cos nie tak. Na psychologii jakas kobieta lamentuje, ze "sie czuje oszukana", bo jej matka strzela focha, ze nie chce przyjsc na osiemnastke chrzesniaczki z powodu jakiejs osoby trzeciej, gacha siostry czy kogos. I nikt jej nie opierdala, ze nie jest pepkiem swiata, tylko zaraz jej jakis poradnik asertywnosci czy terapie dla poszkodowanych i zranionych poleca. Jak i kiedy to sie wydarzylo, ze pies przestal byc psem, a ludzie w najprostszych sprawach nie wiedza, jak sie zachowywac...? Odpowiedz Link
extramuralruraoccasional Re: Kamila Logaj 23.03.26, 12:12 a ludzie w najprostszych sprawach nie wiedza, jak sie zachowywac...? No właśnie porażające jest to, że podobno wszyscy dookoła wiedzieli... I nikt nic. Bo dopóki rządząca partia polityczna ma wpływ na finansowanie gmin i rozdział kasy, zawsze tak będzie. I dopóki partie są dotowane z budżetu. Tu jeszcze Złotów się objawił: www.youtube.com/watch?v=m51yvBYH9_Q Odpowiedz Link
wilczamia Re: Kamila Logaj 23.03.26, 12:57 Alternatywa jest finansowanie przez biznes, co z wybranca robi zakladnika partykularnego interesu, jak w USA. Wydaje mi sie, ze transfer do partii automatycznie bezwarunkowo i wg prostej zasady wyniku wyborczego jest relatywnie najbezpieczniejszy. Osobna sprawa to wyjatkowa korupcjogennosc transferow do gmin... Jesli nie zbieramy podatkow w gminie i nie przekazujemy panstwu procenta (co jest chyba nie do przeprowadzenia, zwazywszy skale takiej reformy, zwyklego KSEF-u panstwo nie moze ogarnac...), to transfer panstwo-gmina powinien byc calkowicie zautomatyzowany, zaden zadaniowy. Widocznie wielu ludzi, jak ich pozbawic kaganca religii, sumienia nie uzywa. Widac wszystko sie da sobie wytlumaczyc wyzsza koniecznoscia... Odpowiedz Link
wilczamia Re: Kamila Logaj 23.03.26, 14:27 Przypomnialo mi sie: latami PO wygrywala wszystkie wybory w wiezieniach, z wyrazna przewaga... Well, well. Odpowiedz Link
aroden a co w tym dziwnego ? 23.03.26, 16:52 wilczamia napisała: > Przypomnialo mi sie: latami PO wygrywala wszystkie wybory w wiezieniach, z wyra > zna przewaga... Well, well. a co w tym dziwnego ? PO jest za lagodzenieem kar, a PiS za ich zaostrzaniem. Odpowiedz Link