djapanazy 20.08.07, 16:46 Nie chcę Ci wypominać Azaheco, że swoje obowiązki zaniedbujesz nieco. Założyłaś wątek, dałaś mu początek i figa z makiem. Postępujesz figlarnie kobieco. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: zaniedbania 20.08.07, 17:36 Niech Dżazy pamięta kobieta bywa też zajęta dziś ciężko pracuję pieseczki trymuję zbliża się wystawa a to ważna sprawa wpadnę tu wieczorkiem kiedy skończę z yorkiem nic dzisiaj nie jadłam prawie z głodu padłam. Odpowiedz Link
djapanazy Re: zaniedbania 20.08.07, 18:30 Wieczorkiem mam męskie zebranie i nie mogę nie pójść na nie. Idź na kolację do Fukiera. Tam będziesz mogła w menu przebierać. Fukiera znam ze słyszenia. Ja się do innej knajpy wybieram. A zatem znowu do jutra? Do Fukiera nie zabieraj futra tylko parasol, bo deszcz pada. Taka jest moja rada. Odpowiedz Link
alice0553 Re: zaniedbania 20.08.07, 20:20 Jeszcze Azaheca nie upadła na głowę żeby się latem stroić w futerko norkowe. Odpowiedz Link
azaheca Re: zaniedbania 21.08.07, 21:53 Futer latem nie noszę ale zimą? bardzo proszę może Dżazy zaprosi nas do Fukiera? a więc kasę niechaj zbiera z nas kobiety luksusowe fortunę nawet wydać gotowe na przeróżne zachcianki takie z nas są koleżanki.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: zaniedbania 21.08.07, 22:11 Djazy nas nie zaprosi on w kieszeni węża nosi zresztą na rozwód zbiera nie stać go na Fukiera. Odpowiedz Link
azaheca Re: zaniedbania 21.08.07, 22:18 Ta_co_się_tak_wywracała obiecała...no i zwiała..;-( Odpowiedz Link
alice0553 Re: zaniedbania 22.08.07, 09:56 Pojechała za Mariem do Dąbek sprawdzić,czy już wstawił ząbek. Odpowiedz Link
azaheca Re: zaniedbania 23.08.07, 22:10 Mario ząbka chyba nie wstawił bo się dotąd nie pojawił on się braku ząbka wstydzi on ubytkiem tym się brzydzi przecież z Maria jest esteta ciągle więc facjata nie ta.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: zaniedbania 24.08.07, 15:51 Niech te Dąbki w końcu rzuci i bez ząbka do nas wróci ja opłacę mu dentystę za profity OCZYWISTE. Odpowiedz Link
azaheca Re: zaniedbania 24.08.07, 17:12 Czy intencje twoje czyste? te profity oczywiste.. czy to zapałata ma być w naturze? uważaj Alis,zaraz się wkurzę.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: zaniedbania 24.08.07, 19:31 Intencje trafnie odgadłaś stąd widzę jak pobladłaś serduszko do Maria pika? a mówiłaś,że ma bzika. Odpowiedz Link
azaheca Re: zaniedbania 24.08.07, 19:55 Ja kocham przecież wariatów i różnej maści psubratów szybko się w nich zakochuję a po czasie bardzo żałuję do Maria słabość mą znasz teraz sama chętkę masz na miłosne z nim uściski może powrót jego bliski? Odpowiedz Link