tutti.caputti 30.01.08, 10:54 gotów jestem spodnie zamoczyć gotów jestem nawet krwią zbroczyć by odkupić swe winy wobec pięknej dziewczyny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: WYZNANIE 30.01.08, 12:41 Fajne dziełko tu stworzyłeś przyjemności dostarczyłeś tanga Fogga ja nie znałam więc Racheli wysłuchałam popatrzyłam na jej fotkę nosek mamy jotka w jotkę lecz "wyznanie", drogi panie to jest wątku dublowanie już jest taki założony przez Tutti niedostrzeżony. Odpowiedz Link
azaheca Re: WYZNANIE 30.01.08, 12:53 Tamto wyznanie do Kaszalota tu za kobietą sroga tęsknota tam pisane małymi czcionkami to krzyczy wielkimi literami tymczasem mamy wyznania dwa czy ktoś kolejne w zanadrzu ma? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48377&w=74325477 Odpowiedz Link
tutti.caputti Re: WYZNANIE 30.01.08, 16:42 mogą być <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48377&w=73255178&a=74652818" target="_blank">cztery</a> mogą być dwa, do cholery Odpowiedz Link
tutti.caputti Re: WYZNANIE 30.01.08, 16:46 Coś nie wyszło, coś się umiało, ale to prysło. Jestem zmęczony, muszę napić się ognistej wody. Odpowiedz Link
tutti.caputti A tak chciałem Alice odpowiedzieć: 30.01.08, 16:48 mogą być wątki dla zwierzątek cztery, mogą być wyznania dwa, do cholery Odpowiedz Link
tutti.caputti Re: A tak chciałem Alice odpowiedzieć: 30.01.08, 16:49 ale jeszcze nad tym popracuję, i napiszę jak trzeba, gdy się następnym razem zaloguję. Odpowiedz Link
tutti.caputti Re: A tak chciałem Alice odpowiedzieć: 30.01.08, 16:51 Jakoś nie chciało mi się w te linki bawić, bo nie widziałem, by używane były do zabawy. Madurka pierwsza na pomysł wpadła, by teki link do tekstu wstawiać. Odpowiedz Link
tutti.caputti Re: A tak chciałem Alice odpowiedzieć: 30.01.08, 16:53 Mi się ta zabawa bardziej podoba, niż ta chińska gra tasiemcowa. ps. muszę tylko potrenować. Odpowiedz Link
azaheca Re: A tak chciałem Alice odpowiedzieć: 30.01.08, 17:01 Tutti zdolny jest niesłychanie takie jest me skromne zdanie gdyby muzyczkę na rożku grał to by nade mną władzę już miał.. Odpowiedz Link
hizsna Re: A tak chciałem Alice odpowiedzieć: 30.01.08, 23:15 No właśnie! Gdzie podziali się mężczyźni? Kto w takim razie na poboczu stojąc, glebę użyźni Najbardziej mi żal jest Zwierza, bo ja podejrzewam, że On tu wracać nie zamierza. Żeby człowiek wiedział, co takiego powiedział, że Zwierz się pogniewał. Kaszalot, by szpilką ukłuć, nie podaruje. Więc, że wróci, serce me się raduje. A Tutti, coś mi się wydaje, ale powstrzymam się, bo brzydkie jest plotkowanie. Znam jeszcze pana z abażurem na głowie. I On, gdy będzie miał coś do powiedzenia, to On, jestem pewna, że to powie. A znavvca lubi o pogodzie dziennik pisać. O cholera. Dlaczego dzisiaj nie napisał? Odpowiedz Link
azaheca Re: A tak chciałem Alice odpowiedzieć: 30.01.08, 23:27 Można liczyć na kobiety na faceta,no niestety Wysockiego wyszukałam linka zmienić nie umiałam de.youtube.com/watch?v=-Mzg9y_mfsg Odpowiedz Link
azaheca Re: A tak chciałem Alice odpowiedzieć: 30.01.08, 23:48 W Wysockiego się zasłuchałam jego piosenki już odkopałam... miłość Odpowiedz Link
madurka a czy ja mogę jedno wyznanie? 30.01.08, 23:33 tutti.caputti napisał: > mogą być wątki dla zwierzątek cztery, > mogą być wyznania dwa, do cholery może nie tak romantyczne piękne, zwiewne i liryczne. ta o kąpieli piosenka, tęsknotę moją wzbudziła bo nie mam dziś gdzie pływać Odpowiedz Link
azaheca Re: WYZNANIE 30.01.08, 14:26 tutti.caputti napisał: > gotów jestem spodnie zamoczyć > gotów jestem nawet krwią zbroczyć > by odkupić swe winy > wobec pięknej dziewczyny =================== Mały biały domek czasem mi się marzy stoi gdzieś nad morzem,koniecznie przy plaży.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: WYZNANIE 30.01.08, 22:17 Niech Caputti się nie dąsa i linkami mnie nie kąsa luźna była ma uwaga a więc zemsty nie wymaga niech zlinkuje coś ładnego lubię słuchać rosyjskiego. Odpowiedz Link
azaheca Re: WYZNANIE 31.01.08, 00:02 Na pocieszenie słynne KONIE Wołodia śpiewa a serce płonie..)) Odpowiedz Link
azaheca Re: WYZNANIE 31.01.08, 00:16 Nie jedz kucharza,bywa niestrawny ależ Wołodia bywał zabawny...)) KANIBALE Odpowiedz Link