khinga Re: Nelly Furtado w towarzystwie:)) 22.08.08, 15:57 Bardzo świetnie Byłam pod wielkim wrażeniem jej przemiany z dziewczynki w rasową kobietę) I głos ma silny Wszystkie trzy piosenki są mi znane) najbardziej lubię tę z Timbalandem) echh...mam słabość do niegoD Odpowiedz Link
khinga Re: Nelly Furtado - All good things 22.08.08, 15:58 Kojarzy mi się z pewnym kolegą)) baaardzo go lubię)))) znaczy kawałek Odpowiedz Link
khinga Francuz polskiego pochodzenia...Matt Pokora 22.08.08, 16:06 Matt Pokora ft. Verbz - "Talk Talk Shit About Me" pl.youtube.com/watch?v=eeTh-B3BA8g W Polsce nie potrafili go docenić...echhh Odpowiedz Link
khinga Z wspomnieniami z Festivalu w Sopocie 2008r. 26.08.08, 18:15 lata 80-te)) Modern Talking www.youtube.com/watch?v=2Y7c1_gK8Os Kim Wilde www.youtube.com/watch?v=BNyRU0fKHAY Odpowiedz Link
monnia3 Tatiana Okupnik 28.08.08, 21:42 www.youtube.com/watch?v=e37VTkMPbYM&feature=related Odpowiedz Link
monnia3 Cos powaznego...PW 28.08.08, 21:53 www.youtube.com/watch?v=Y7zdWI1TmRo Hołd dla tych ktorzy walczyli w imię Ojczyzny... Odpowiedz Link
monnia3 Freedom :) 28.08.08, 22:52 i na koniec jedna z moich ulubionych piosenek i teledyskow z lat szczeniecych www.youtube.com/watch?v=jTugeLRZ6GI&feature=user Odpowiedz Link
khinga Re: Freedom :) 29.08.08, 12:50 Ubóstwiam Georga) Cos ode mnie... www.youtube.com/watch?v7Iiz1g1WLk&feature=user Odpowiedz Link
monnia3 G.M cd "One More Try" 04.09.08, 20:25 de.youtube.com/watch?v7Iiz1g1WLk&feature=related Odpowiedz Link
khinga George Michael -klasyka 05.09.08, 11:52 Careless Whisper de.youtube.com/watch?v=bQtlrBziyzI&feature=related Odpowiedz Link
monnia3 Re: George Michael -klasyka 05.09.08, 12:08 khinga napisała: > Careless Whisper > > de.youtube.com/watch?v=bQtlrBziyzI&feature=related > > Ciut wyżej Tini juz umieściła ową klasykę ) Odpowiedz Link
khinga Marika - Moje serce 01.09.08, 14:28 ładne słowa pl.youtube.com/watch?v=PLDSpkJRC3U Odpowiedz Link
tini_1 Margo Hipnotyzuj mnie 01.09.08, 18:00 Ladna, ale ta tez ma w sobie cos, co mi si podoba))) pl.youtube.com/watch?v=BFIfu6dk7z4&feature=related 1. Nie wiem jak opisać ten stan gdy pierwszy raz ujrzałam cię Zapomnieć nie chcę nic z tamtych chwil – dobrze mi z tym I choć zachłanna jestem wiem, bo to uczucie rzadkie jest Bez pośpiechu zatrzymać czas z tobą dziś chcę Ref. Kiedy jesteś blisko – czuję, że Zgodzę się na wszystko – jeśli chcesz Nadać memu życiu głębszy sens Dalej hipnotyzuj mnie Czytasz w moich myślach – znasz ich bieg Nie potrafię śnić bez ciebie, wiesz Czego pragnę o kim mówić chcę Tylko hipnotyzuj mnie 2. Tak bliski jest mi twój cały świat, przenosić góry z tobą chcę Bądź zawsze przy mnie, bądź taki sam, nie zmieniaj się Bo w życiu najważniejsze jest, mieć kogoś kto wymaga sens Z kim będziesz dzielić radość i łzy, wiem, że to ty Ref. Kiedy jesteś blisko – czuję, że Zgodzę się na wszystko – jeśli chcesz Nadać memu życiu głębszy sens Dalej hipnotyzuj mnie Czytasz w moich myślach – znasz ich bieg Nie potrafię śnić bez ciebie, wiesz Czego pragnę o kim mówić chcę Tylko hipnotyzuj mnie W objęciach twych zasypiać chcę Tak dobrze mi, dalej hipnotyzuj mnie Gdy budzi mnie twój czuły głos Miłosny trans jest lekiem na całe zło Ref. Kiedy jesteś blisko – czuję, że Zgodzę się na wszystko – jeśli chcesz Nadać memu życiu głębszy sens Dalej hipnotyzuj mnie Czytasz w moich myślach – znasz ich bieg Nie potrafię śnić bez ciebie, wiesz Czego pragnę o kim mówić chcę Tylko hipnotyzuj mnie Odpowiedz Link
khinga Miłosna klasyka... 03.09.08, 17:21 Demis Roussos pl.youtube.com/watch?v=DPt-gvsPuoQ&feature=related Odpowiedz Link
khinga Angie Stone - Wish I didn't Miss You 09.09.08, 15:46 pl.youtube.com/watch?v=H5qmQwImP0Q Ta piosenka kiedyś towarzyszyła nam w pubie do rana))) Odpowiedz Link
khinga Josh Groban & Angie Stone (spójrz Betty) 09.09.08, 15:48 To mnie zaskoczyli pl.youtube.com/watch?v=BaU-kvuD-so miło... Odpowiedz Link
khinga Re: Josh Groban & Angie Stone (spójrz Betty) 10.09.08, 10:53 Zauważyłam nie tylko dobry głos, ale i świetnie tańczą Ciemnoskórzy mają taki specyficzny głos...nawet jak bys nie patrzała to "coś", że słychać - to ciemny Odpowiedz Link
khinga Re: Josh Groban & Angie Stone (spójrz Betty) 10.09.08, 18:13 i....zgrabne tyłeczki DDDD Odpowiedz Link
girl_32 Niech no i ja jakiś staroś dorzucę:) 12.09.08, 15:48 www.youtube.com/watch?v=zkXrAuR951c&feature=user Czy ktoś pamięta? Odpowiedz Link
khinga Jejuuuuuuuuuuuuuuu:)))) 13.09.08, 12:40 Pamięta, pamięta )))) Plakat Jordana wisiał na każdej ścianie w moim pokoju)) Viola, ależ zaserwowałaś) ehhh.... to były czasy To najbardziej pamiętam) www.youtube.com/watch?v=GQ5eZSa7URA&feature=related Odpowiedz Link
khinga Rihanna - Disturbia 13.09.08, 12:25 Nie przepadam za jej muzyką, ale ten utwór wpadł mi w ucho)) A teledysk......D Czarna kobieta...Mmmm)))) fryzurka, make up i resztaaaaaaa))) pl.youtube.com/watch?v=a6zdhHLvT7k Odpowiedz Link
khinga Morandi - Angels 15.09.08, 13:23 Nie spodziewałam się, że taką muzykę też tworzą.. Pierwszy utwór, który usłyszałam i od razu wpadł mi w ucho to "Angels" Aktualnie w Polsce znajduje sie w czołówce na listach przebojów pl.youtube.com/watch?v=NMPAIAvWbzQ&feature=related Odpowiedz Link
khinga Re: T-Pain featuring Akon;T-Pain featruing Akon - 17.09.08, 11:18 hmmm, gdzie ten ...J(umianek) )))))) Odpowiedz Link
khinga Dzięki Betty:)))) 17.09.08, 11:21 Nie słyszałam do tej pory.. Super))) Matt i nasz Timbaland DD Odpowiedz Link
khinga Re: Flo Rida ft. Timbaland-Elevator (lyrics) [Of 17.09.08, 15:11 Znam Jednak poprzedni bardziej mi sie podoba Odpowiedz Link
khinga Re: Timbaland - Apologize (feat. One Republic) 17.09.08, 15:17 bettina75 napisała: > A ten zwala mnie totalnie ) > ...chciaz juz nie jest pierwszej mlodosci, kocham ten utwor ciagle ta sama miloscia)))))))))))))))) > Timbaland - Apologize (feat. One Republic) > pl.youtube.com/watch?v=ePyRrb2-fzs Taaakkkk)) Jest taki spokojny, z uczuciem, od serca) A mój ten))) ulubiony) różnią się Twój i mój, choć Timbaland łączy))) "Scream" pl.youtube.com/watch?v=sb0LaXnwHqA&feature=user oraz "The Way I Are" pl.youtube.com/watch?v=iWg3IMN_rhU&feature=related Odpowiedz Link
khinga Małe wspomnienie sprzed dwóch tygodni:)) 19.09.08, 14:08 Jak i z czasow szkoły podstawowej Depeche Mode - Enjoy The Silence pl.youtube.com/watch?v=cGxOUezyCms Odpowiedz Link
khinga Małe wspomnienie sprzed dwóch tygodni II :)) 19.09.08, 14:27 Klasyka... pl.youtube.com/watch?v=v2qIiJTsxp0 Odpowiedz Link
khinga Re: Metallica - Nothing Else Matters Cuuuuuuuuuuu 20.09.08, 13:25 Mi też... ehh... a słyszałaś to wykonanie? Co dopiero są ciarki.. pl.youtube.com/watch?v=ziThYl6B2vw&feature=related Bardzo lubię orkiestrę symfoniczną Odpowiedz Link
khinga Demis Roussos 23.09.08, 17:50 Romantycznie.. Miłosna klasyka, choc smutna.. ale... PIĘKNA pl.youtube.com/watch?v=7nZKMm-nOsc Odpowiedz Link
khinga Re: George Michael And Mutya Buena - This Is Not 30.09.08, 12:33 ehh, ależ On tu wygląda, Mrrr D Odpowiedz Link
khinga Re: George Michael And Mutya Buena - This Is Not 01.10.08, 12:22 Nie pytam na co)))) Zawsze mi się podobał)) Pomimo, że preferuje panów Odpowiedz Link
khinga Baaaardzo energicznie:))) 01.10.08, 12:31 DJ Tiesto - Traffic pl.youtube.com/watch?v=_eoRxHdxtxw Mnie się podoba) Czasami lubię posłuchać i tego rodzaju muzyki Odpowiedz Link
khinga energicznie:))) 01.10.08, 13:10 Niestety nie znalazłam oryg.video Nina Sky&Sean Paul pl.youtube.com/watch?v=ixyiRf2X_Ts Odpowiedz Link
khinga Pet Shop Boys :)) 03.10.08, 13:09 Stare, ale zawsze przy tej piosence nóżki podrygują))) "It's A Sin" pl.youtube.com/watch?v=8-3jf3Vj850 Odpowiedz Link
monnia3 Tomek Makowiecki "Nie jesteś sam" 03.10.08, 20:40 asiorek.wrzuta.pl/audio/rrZ8EAAHls/tomek_makowiecki_-_nie_jestes_sam Odpowiedz Link
leniwykot :))) 08.10.08, 23:22 ania11wro.wrzuta.pl/audio/2n1U6BP9Ot/boguslaw_mec_-_jej_portret Odpowiedz Link