monnia3 14.08.07, 09:44 Nie wiem czy to aura na mnie tak wpływa czy ciśnienie niskie... zasypiam na siedząco w pracy przed monitorem tez tak macie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniwykot Re: Normalnie zasypiam...:) 14.08.07, 09:54 podobno na zasypianie dobrze robi mała drzemka)) tylko chyba na takową w pracy nie możesz sobie pozwolić)) Odpowiedz Link
bettina75 Re: Normalnie zasypiam...:) 14.08.07, 10:16 Ja tez tak mam...dzisiaj..... Jak ladna pogoda sie zapowiada...to staje sie leniwa...jak pada aktywna ...dzisiaj juz zaliczylam druga kawe i ciagle jakas taka niewyspana jestem...??? Odpowiedz Link
monnia3 Re: Normalnie zasypiam...:) 14.08.07, 10:19 Ja chyba również sobie zaparzę kawę...lubię sie delektować jej aromatem i smakiem... może nie tylko podniesie mi ciut ciśnienie Odpowiedz Link
bettina75 Re: Normalnie zasypiam...:) 14.08.07, 10:41 ...i znowu kope lat Cie nie widzialam...Majki...gdzie Ty sie walesasz? Odpowiedz Link
monnia3 Re: Normalnie zasypiam...:) 14.08.07, 10:43 bettina75 napisała: > Co masz innego na mysli? Przebywanie przez chwile w innym świecie przyjemniejszym niż praca Odpowiedz Link
bettina75 Re: Normalnie zasypiam...:) 14.08.07, 10:44 ach tak...to prawda...szczegolnie w momencie kiedy smak kawy drazni nasze podniebienie...)))) Odpowiedz Link
khinga Re: Normalnie zasypiam...:) 14.08.07, 11:51 Może nie zasypiam,ale rano nie mogłam zwlec się z łóżka i boli mnie głowa... Może wypij jakiego Red Bulla, zjedz tabliczkę czekolady? Kawa na mnie nie działa Odpowiedz Link