tini_1 08.08.08, 18:09 przywoluje Ci do pionu))))))))))) Zajrzalam do Twojej ksywki i sie wystraszylam Ty rogaty diabliku)))) Nie strasz porzadnych kobiet...bo sie do Ciebie juz nie odezwe...z wrazeniaP.... prawie mnie zatkalo.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 08.08.08, 18:29 Łooo matkoooo!! ) Aż idę zobaczyć..... Odpowiedz Link
khinga Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 08.08.08, 18:47 Eee, to już widziałam A pamietasz jeszcze kilka miesięcy temu?? D Odpowiedz Link
khinga Uciekam Betty:) 08.08.08, 19:07 Przyjemnego wieczorku pełnego wrażeń))) Do jutra O ile będziesz.. Jak nie..to słoneczka i odpoczynku życzę w weekend)) papapa) Odpowiedz Link
tini_1 Re: Uciekam Betty:) 08.08.08, 19:12 Pa Kiniu, do jutra Tobie tez tego samego zycze)) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 08.08.08, 19:57 > przywoluje Ci do pionu))))))))))) > > Zajrzalam do Twojej ksywki i sie wystraszylam do ksywki??????????????? znaczy do wizytóffki??? > Ty rogaty diabliku)))) rogaty??? ups, tam były jakieś rogi???? no nie przypominam sobie żadnego! > Nie strasz porzadnych kobiet...bo sie do Ciebie juz nie odezwe...z > wrazeniaP.... prawie mnie zatkalo.... ooooo aż takie wrażenie budzę? no no no aż tak?;-P Odpowiedz Link
anirat Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 08.08.08, 20:24 Ogladałam sprowokowana, ale.... bez nadmiaru emocji )) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 08.08.08, 20:50 Sama to teraz sprowokowałaś do odwiedzin i....szary ludzik standart, ale co za opis! no wszystko nieokreślone do modelowania jak masa plastyczna! ;-P Odpowiedz Link
tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 08.08.08, 20:54 Tak skomplikowanie napisales mi odpowiedzi, ze nie wiem jak Ci odpowiedziec.....hmmm, boje sie takich stworzen, jakie masz na dole, tam, gdzie ja mam tekst o przyjazni mesko-damskiej))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 08.08.08, 21:13 ach to o to chodziło!!!! eeeeeeee wprowadziłaś nie tylko mnie jak widać z powyższych postów wew błond, to nie nick kliknełaś ino podpisik ;-P Odpowiedz Link
tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 08.08.08, 21:25 Ja sie na tych aktualnych polskich slowach chyba za bardzo nie wyznaje, bo w Polsce nie uczylam sie obslugiwania kompa tylko dopiero tutaj i na dodatek wszystko tylko w tutejszym jezyku i czasem nie wiem o czym jest mowa w polskim i czesto zle rozumiem, sorry) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 08.08.08, 21:27 małe zabawne nieporozumionko Odpowiedz Link
tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 08.08.08, 21:29 Dobrze, ze Ciebie to ubawilo a nie zdenerwowalo)) bo roznie mozna odebrac moj brak orientaji Odpowiedz Link
tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 08.08.08, 21:29 brak orientacji w nazewnictwie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 08.08.08, 21:53 no bez przesady! przecież nie po to forumujesz żeby sie czepiać takich drobiazgów! looz maryja! (taki serial argentyński ;-P akurat wydzwiękiem pasuje do kontekstu ;-P) Odpowiedz Link
tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 09.08.08, 14:49 Serialu niestety nie znam,, ale wierze Ci tym razem na slowo Milego weekendu Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 10.08.08, 14:15 > Serialu niestety nie znam,, ale wierze Ci tym razem na slowo ja też nigdy nie obejrzałem ani jednego odcinka, ale ma fajowy tytuł ;-PPP > Milego weekendu wzajemnie Odpowiedz Link
tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 11.08.08, 11:07 dzieki) byl okay.....ale tym razem bez ekscejyjnych uniesien Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.08, 11:31 no no no...to zafunduj sobie takie uniesienia w tygodniu, a co! Odpowiedz Link
tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.08, 12:37 A co, pewnie ze zawsze to lepiej 5 razy w tygodniu dac sie poniesc, a potem dwa dni wypoczywac W koncu codziennosc grozi znudzeniem)) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.08, 13:04 > A co, pewnie ze zawsze to lepiej 5 razy w tygodniu dac sie poniesc, a >potem dwa dni wypoczywac > W koncu codziennosc grozi znudzeniem)) są rzeczy i sprawy które nigdy sie nie nudzą, poza tym codziennie może być (i powinno!) inaczej, niepowtarzalnie, jak nie wychodzi tak spontanicznie to staraj się zeby tak było Odpowiedz Link
tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.08, 13:16 Dziekuje za dobra radew doswiadczonego Kolegi))) Tez lubie sponatnicznie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.08, 21:03 doświadczony zabrzmiało jak podstarzały ;-P nie ma za co ;-P Odpowiedz Link
tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.08, 22:26 Oj nie, napewno nie to mialam na mysli Przeciez wiem jak wygladasz i nie widzialam tam nic podstarzalego...raczej interesujacego mezczyzne Nie dziekuj za reklame...hahaha P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.08, 00:04 oj tam zaraz interesujący.... wrrrrr no weź...nie dość że zatekściłaś brzidko to jeszcze miałbym za to dziękować? wrrrrr prosze to odwołać ;-PPP Odpowiedz Link
tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.08, 09:25 Odwoluje, jestes przystojnym brzydalem, takim w sam raz dla....<nie powiem dla kogo> Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.08, 12:38 albo przystojny albo brzydal! ;-P odwołaj przystojnego, bedzie ok ;-P no i jeszcze dokończ o tym w sam raz dla...????? no dla???? odbywają się jakieś przymiarki a ja nic o tym nie wiem? ;-P Odpowiedz Link
tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.08, 18:34 Nie moge, bo bym sklamala Ech, wiesz co, co wiem to wiem i zatrzymam i tak tylko dla siebie...bo nie lubie sie dzielic, zwlaszcza tak smacznym ciasteczkiem....hahaha )) Inne niech se mysla co chca, zreszta wszystko i tak jest rzecza gustu, smaczku, odczuc itpp. .... nieprawdaz?) Nie, tego Ci juz nie zdradze .....to jest moje i tylko moje))) Odpowiedz Link