Dodaj do ulubionych

Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

08.08.08, 18:09
przywoluje Ci do pionusmile)))))))))))

Zajrzalam do Twojej ksywki i sie wystraszylamsurprised
Ty rogaty diablikusmile))))

Nie strasz porzadnych kobiet...bo sie do Ciebie juz nie odezwe...z
wrazeniatongue_outP.... prawie mnie zatkalo....surprised
Obserwuj wątek
    • khinga Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 08.08.08, 18:29
      Łooo matkoooo!! wink)

Aż idę zobaczyć.....
      • tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 08.08.08, 18:35
        Nie radzetongue_outPPP
        • khinga Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 08.08.08, 18:47
          Eee, to już widziałamtongue_out

A pamietasz jeszcze kilka miesięcy temu?? big_grinD
        • khinga Uciekam Betty:) 08.08.08, 19:07
          Przyjemnego wieczorku pełnego wrażeńsmile)))

Do jutrasmile O ile będziesz..
          Jak nie..to słoneczka i odpoczynku życzę w weekendsmile))

papapasmile)
          • tini_1 Re: Uciekam Betty:) 08.08.08, 19:12
            Pa Kiniu, do jutra smile
            Tobie tez tego samego zyczesmile))
    • jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 08.08.08, 19:57
      > przywoluje Ci do pionusmile)))))))))))
      >
      > Zajrzalam do Twojej ksywki i sie wystraszylamsurprised

do ksywki??????????????? znaczy do wizytóffki???

> Ty rogaty diablikusmile))))
      rogaty??? ups, tam były jakieś rogi???? no nie przypominam sobie żadnego!

> Nie strasz porzadnych kobiet...bo sie do Ciebie juz nie odezwe...z
      > wrazeniatongue_outP.... prawie mnie zatkalo....surprised

ooooo aż takie wrażenie budzę? no no no aż tak?;-P
      • anirat Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 08.08.08, 20:24
        Ogladałam sprowokowana, ale.... bez nadmiaru emocji smile))
        • jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 08.08.08, 20:50
          Sama to teraz sprowokowałaś do odwiedzin i....szary ludzik standart, ale co za
          opis! no wszystko nieokreślone do modelowania jak masa plastyczna! ;-P
      • tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 08.08.08, 20:54
        Tak skomplikowanie napisales mi odpowiedzi, ze nie wiem jak Ci
        odpowiedziec.....hmmm, boje sie takich stworzen, jakie masz na dole, tam, gdzie
        ja mam tekst o przyjazni mesko-damskiejsmile)))
        • jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 08.08.08, 21:13
          ach to o to chodziło!!!! eeeeeeee wprowadziłaś nie tylko mnie jak widać z
          powyższych postów wew błond, to nie nick kliknełaś ino podpisik ;-P
          • tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 08.08.08, 21:25
            Ja sie na tych aktualnych polskich slowach chyba za bardzo nie wyznaje, bo w
            Polsce nie uczylam sie obslugiwania kompa tylko dopiero tutaj i na dodatek
            wszystko tylko w tutejszym jezyku i czasem nie wiem o czym jest mowa w polskim i
            czesto zle rozumiem, sorrysmile)
            • jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 08.08.08, 21:27
              smile małe zabawne nieporozumionko
              • tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 08.08.08, 21:29
                Dobrze, ze Ciebie to ubawilo a nie zdenerwowalosmile))
                bo roznie mozna odebrac moj brak orientaji smile
                • tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 08.08.08, 21:29
                  brak orientacji w nazewnictwiewink
                  • jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 08.08.08, 21:53
                    no bez przesady! przecież nie po to forumujesz żeby sie czepiać takich
                    drobiazgów! looz maryja! (taki serial argentyński ;-P akurat wydzwiękiem pasuje
                    do kontekstu ;-P)
                    • tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 09.08.08, 14:49
                      Serialu niestety nie znam,, ale wierze Ci tym razem na slowotongue_out

Milego weekendusmile
                      • jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 10.08.08, 14:15
                        > Serialu niestety nie znam,, ale wierze Ci tym razem na slowotongue_out
                        ja też nigdy nie obejrzałem ani jednego odcinka, ale ma fajowy tytuł ;-PPP
                        > Milego weekendusmile
                        wzajemnie
                        • tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 11.08.08, 11:07
                          dziekismile)
                          byl okaysmile.....ale tym razem bez ekscejyjnych uniesien tongue_out
                          • jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.08, 11:31
                            no no no...to zafunduj sobie takie uniesienia w tygodniu, a co! wink
                            • tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.08, 12:37
                              A co, pewnie ze zawsze to lepiej 5 razy w tygodniu dac sie poniesc, a potem dwa
                              dni wypoczywac tongue_out
                              W koncu codziennosc grozi znudzeniemsmile))
                              • jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.08, 13:04
                                > A co, pewnie ze zawsze to lepiej 5 razy w tygodniu dac sie poniesc, a >potem
                                dwa dni wypoczywac tongue_out
                                > W koncu codziennosc grozi znudzeniemsmile))

są rzeczy i sprawy które nigdy sie nie nudzą, poza tym codziennie może być (i
                                powinno!) inaczej, niepowtarzalnie, jak nie wychodzi tak spontanicznie to staraj
                                się zeby tak byłowink
                                • tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.08, 13:16
                                  Dziekuje za dobra radew doswiadczonego Kolegismile)))

Tez lubie sponatnicznie tongue_out
                                  • jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.08, 21:03
                                    doświadczony zabrzmiało jak podstarzały ;-P nie ma za co ;-P
                                    • tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.08.08, 22:26
                                      Oj nie, napewno nie to mialam na mysli tongue_out
                                      Przeciez wiem jak wygladasz tongue_out i nie widzialam tam nic podstarzalego...raczej
                                      interesujacego mezczyzne wink
                                      Nie dziekuj za reklame...hahaha tongue_outP
                                      • jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.08, 00:04
                                        oj tam zaraz interesujący....
                                        wrrrrr no weź...nie dość że zatekściłaś brzidko to jeszcze miałbym za to
                                        dziękować? wrrrrr prosze to odwołać ;-PPP
                                        • tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.08, 09:25
                                          Odwoluje, jestes przystojnym brzydalem, takim w sam raz dla....<nie powiem dla
                                          kogo> tongue_out
                                          • jacko1971 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.08, 12:38
                                            albo przystojny albo brzydal! ;-P odwołaj przystojnego, bedzie ok ;-P
                                            no i jeszcze dokończ o tym w sam raz dla...????? no dla???? odbywają się jakieś
                                            przymiarki a ja nic o tym nie wiem? ;-P
                                            • tini_1 Re: Jacek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.08, 18:34
                                              Nie moge, bo bym sklamala tongue_out
                                              Ech, wiesz co, co wiem to wiem i zatrzymam i tak tylko dla siebie...bo nie lubie
                                              sie dzielic, zwlaszcza tak smacznym ciasteczkiem....hahaha smile))
                                              Inne niech se mysla co chca, zreszta wszystko i tak jest rzecza gustu, smaczku,
                                              odczuc itpp. .... nieprawdaz?smile)

Nie, tego Ci juz nie zdradzetongue_out .....to jest moje i tylko mojesmile)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka