khinga 03.10.08, 13:17 Dziś) Zjeżdżają się do mnie moje psiapsióły)) Ehh, jak długo nie miałam takiego wieczoru A przygrywać nam będzie... po kilku kieliszkach winka)) pl.youtube.com/watch?v=fGyfxOCYvtM Jutro chyba powinnam mieć urlop D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettina75 Re: Babski wieczór:))) 03.10.08, 17:25 Ech, troche Ci tego zazdraszam, Psiapsiolko Ale tylko pozytywnie i dlatego zycze Ci aby sie Wam udal pod kazdym wzgledem )) Tylko nie upijcie sie za bardzo ... bo ja ostatnio po dwoch lampkach miala juz szumy w glowie ale to bylo wysokoprocentowe wino (18 %) wiec nie dziwota No to do milego, Kiniu Odpowiedz Link
mylutka77 Re: Babski wieczór:))) 03.10.08, 17:37 TeZ bym tak chciała, to taka miła odskocznia od codzienności. A Ty baw się dobrze. Pij, tańcz, spiewaj i róbta co chceta Odpowiedz Link
khinga Re: Babski wieczór:))) 04.10.08, 11:30 Dziękuję Żyję Robiłyśmy wszystko Od wina, jedzenia, po tańce) Ojj, biedni sąsiedzi Zabrakło nam wody, więc poszłyśmy we trzy do sklepu Jedna z moich Psiapsiół poszła w ....niebieskich kapciach))) Betty, to chyba wino wzmacniane) Wina mają do 15% alkoholu Nasze miały 14,5) Odpowiedz Link