Gość: rainman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 08:54 jak zwykle nic z tych transferów pewnie nic nie wyjdzie. Wróci za to karwan, kucharski i znów zacznie się chlanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieuk Re: Przymiarki transferowe Legii IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 29.05.04, 10:31 Zeby.jak mówi Walter ,przychodziły panie to najlepiej niech do Legii zatrudni n.p. Gulczasa czy Ibisza.,Anajpewniej będzie tak jak mówi mój poprzednik,wrócą ''gwiazdy''stworzone w umysłach dziennikarzy czyli Kucharz,niejaki Miętowy,Karwan nie bo on nie udziela wywiadów czyli jest słaby według dziennikarskicxh kryteriów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Komunistyczne ćpuny !!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 20:55 W KÓŁKU LITERA L OZNACZA WARSZAWSKI CWEL!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory maxi debil z ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 23:11 konfidenckie ścierwa z KSP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Kanady Kogo to obchodzi??? IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 30.05.04, 06:17 bedac wieloletnim kibicem Kolejorza mam do GW dwa pytania: (1) czy kazdym klubie pierwszoligowym wysmazycie taki dlugasny artykul pelen zachcianek i poboznych zycezn , oraz (2)jesli nie, to po co zwracacie wszystkim czytelnikom glowe k.... z Lazienkowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Kogo to obchodzi??? IP: *.acn.waw.pl 30.05.04, 07:16 Mirek - czy zwróciłeś uwagę, że jesteś na stołecznym dodatku Gazety, a w Warszawie to Legia jest najważniejszym klubem!!! Jak masz problemy to idź tam , gdzie Twój region i nie czepiaj się bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjetek Re: Kogo to obchodzi??? IP: *.chello.pl 30.05.04, 12:58 MIrek poprostu pokazał jak rozgarniety jest zwykły kibic Lecha. NIe dość że ma problemy z orientacją to i pisanie wychodzi mu conajwyżej średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z kanady Re: Kogo to obchodzi??? IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 30.05.04, 14:09 Co ci sie kolego nie podoba w moim sposobie pisania? PS "Po prostu" pisze sie osobno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjetek Re: Kogo to obchodzi??? IP: *.chello.pl 30.05.04, 16:01 Dzieki za pouczenie. Jesli jestes taki mądry to przeczytaj swój poprzedni tekst jeszcze kilka razy i się domyslisz co mi się nie podoba. Acha i jeszcze jedno zastanawia mnie co znaczy wyrażenie "k....". Jak na mój gust to chyba Twoje drugie imię ale może jednak co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Przymiarki transferowe Legii 31.05.04, 08:27 To jest żałosne. Co parę dni artykuł pisany z sufitu i fusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Przymiarki transferowe Legii IP: *.aster.pl / *.acn.pl 31.05.04, 15:16 Przeciez czyms te stoleczne strony musza zapelnic. Mozesz byc pewien, ze niedlugo bedzie podobne wrozenie na temat szans utrzymania sie Polonii, a potem takze o transferach. Odpowiedz Link Zgłoś