Dodaj do ulubionych

STAMBUL plaze?

IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 07.04.04, 10:40
Powiezcie prosze czy w Stambule znajduja sie jakies plaze , na ktorych mozna
wypoczac?
Obserwuj wątek
    • kiranna Re: STAMBUL plaze? 08.04.04, 02:44
      Tak, nawet kilka. Sa plaze miejskie, tzn bezplatne, ale tez bez zadnego
      serwisu typu lezaki, parasole, kabiny, itd., na ktore moze wejsc kazdy (np. nad
      Marmara w Yesilkoy i Buyukcekmece czy dalej za miastem Silivri) i sa platne
      (drogie), zadbane z cala infrastruktura, barami, lezakami, atrakcjami, np. w
      Kilyos czy Sile - nad M.Czarnym ( 30 min od Istambulu).
      Rowniez na Wyspach i nad Bosforem sa miejsca, gdzie mozna zejsc do wody i sie
      wykapac, jak sie czlowiek uprze smile
      • Gość: Kayo Re: STAMBUL plaze? IP: 195.117.241.* 13.04.04, 12:57
        Ale czy jest sens tam się kąpać ?? jak jest ze znalezieniem pod instambułem
        bądz w jego centrum jakoegoś hotelu na 1-2 dni powiedzmy robiąc wycieczkę z Bg
        na dwa dni do Instanbułu ?? jak się kształtują ceny
        • elf Re: STAMBUL plaze? 14.04.04, 14:54
          Gość portalu: Kayo napisał(a):

> Ale czy jest sens tam się kąpać ?? jak jest ze znalezieniem pod instambułem
          > bądz w jego centrum jakoegoś hotelu na 1-2 dni powiedzmy robiąc wycieczkę z
          Bg
          > na dwa dni do Instanbułu ?? jak się kształtują ceny
          • elf Re: STAMBUL plaze? 14.04.04, 15:00
            Sorry, wysłało się pustesmile
            No więc jak byłam w Stambule parę lat temu, w sierpniu, to w ogóle nie
            rezerwowaliśmy noclegu - na dworcu było co najmniej 4 przewodników którzy
            mówili po polskusmile i trudnili się prowadzeniem ludzi do hotelu/schroniska itp.
            Nie brali za to od nas żadnej kasy, mieli prowizję z hotelu. Wysłuchali naszych
            życzeń i zaprowadzili nas do b. fajnego schroniska, taniego, w samym centrum, z
            przemiła obsługą i restauracyjka na dachu, gdzie jedliśmy śniadania z widokiem
            na Bosforsmile Tak więc, o ile nic się nie zmieniło, mozna jechać w ciemno.
            • Gość: Kayo Re: STAMBUL plaze? IP: 195.117.241.* 15.04.04, 06:19
              dzięki pewnie się wybiorę bo byem jako młodież i mi się podobało smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka