Gość: adha IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 07.04.04, 10:40 Powiezcie prosze czy w Stambule znajduja sie jakies plaze , na ktorych mozna wypoczac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiranna Re: STAMBUL plaze? 08.04.04, 02:44 Tak, nawet kilka. Sa plaze miejskie, tzn bezplatne, ale tez bez zadnego serwisu typu lezaki, parasole, kabiny, itd., na ktore moze wejsc kazdy (np. nad Marmara w Yesilkoy i Buyukcekmece czy dalej za miastem Silivri) i sa platne (drogie), zadbane z cala infrastruktura, barami, lezakami, atrakcjami, np. w Kilyos czy Sile - nad M.Czarnym ( 30 min od Istambulu). Rowniez na Wyspach i nad Bosforem sa miejsca, gdzie mozna zejsc do wody i sie wykapac, jak sie czlowiek uprze Odpowiedz Link
Gość: Kayo Re: STAMBUL plaze? IP: 195.117.241.* 13.04.04, 12:57 Ale czy jest sens tam się kąpać ?? jak jest ze znalezieniem pod instambułem bądz w jego centrum jakoegoś hotelu na 1-2 dni powiedzmy robiąc wycieczkę z Bg na dwa dni do Instanbułu ?? jak się kształtują ceny Odpowiedz Link
elf Re: STAMBUL plaze? 14.04.04, 14:54 Gość portalu: Kayo napisał(a): > Ale czy jest sens tam się kąpać ?? jak jest ze znalezieniem pod instambułem > bądz w jego centrum jakoegoś hotelu na 1-2 dni powiedzmy robiąc wycieczkę z Bg > na dwa dni do Instanbułu ?? jak się kształtują ceny Odpowiedz Link
elf Re: STAMBUL plaze? 14.04.04, 15:00 Sorry, wysłało się puste No więc jak byłam w Stambule parę lat temu, w sierpniu, to w ogóle nie rezerwowaliśmy noclegu - na dworcu było co najmniej 4 przewodników którzy mówili po polsku i trudnili się prowadzeniem ludzi do hotelu/schroniska itp. Nie brali za to od nas żadnej kasy, mieli prowizję z hotelu. Wysłuchali naszych życzeń i zaprowadzili nas do b. fajnego schroniska, taniego, w samym centrum, z przemiła obsługą i restauracyjka na dachu, gdzie jedliśmy śniadania z widokiem na Bosfor Tak więc, o ile nic się nie zmieniło, mozna jechać w ciemno. Odpowiedz Link
Gość: Kayo Re: STAMBUL plaze? IP: 195.117.241.* 15.04.04, 06:19 dzięki pewnie się wybiorę bo byem jako młodież i mi się podobało Odpowiedz Link