Dodaj do ulubionych

OPEN TRAVEL W BUŁGARII !!!!

01.08.04, 15:08
wlasnie w srode wrocilam z Bulgarii ze Zlotych Piaskow wymienie sie pogladami
na temat biura i nie tylko !!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: OPEN TRAVEL W BUŁGARII !!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.08.04, 20:27
      a wi jakim hotelu byłaś? i zjakim biurem? i gdzie? pozdrawiam
      • natalia4 Re: OPEN TRAVEL W BUŁGARII !!!! 02.08.04, 09:00
        bylam w miejscowosci Czajka niedaleko Zlotych Piaskow w hotelu alen mak . Bylam
        z biorem OPEN TRAVEL jak chcesz wiecej informacji napisz maila natalia.2@wp.pl
        • ryskoc Re: OPEN TRAVEL W BUŁGARII !!!! 30.08.04, 09:36
          Czesc,

TO sie pochwal na forum - bo albo chcesz biuro pochwalić, albo skrytykować -
          więc jaki z tego będzie pożytek gdy zrobisz to na prywatnego e-mail'a ??

Zdjecia z Alen Mak i Bona Vita (zrobione miedzy 21.07 a 04.08.2004 ) na

www.welnowiec.net/~kasier/bulgaria/index.html
          Pozdrawiam R.Koczyrkiewicz
          • Gość: Ossa Re: OPEN TRAVEL W BUŁGARII !!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.04, 14:41
            Ryskoc - złożyłeś reklamację z pobytu w AlenMaku? Czytałam gdzies twóje
            wrazenia z pobytu. Ja złożyłam. Nie wierzę by rozpatrzyli pozytywnie. A w alen
            Maku jak wiemy było jak było...
            • ryskoc Re: OPEN TRAVEL W BUŁGARII !!!! 14.09.04, 17:39
              Nie skladalem reklamacji bo prawde mowiac nie mam czego reklamowac wink?
              Syfiate kible na plazy ? (opisane jako bogata infrastruktura ?) stol do tenisa ?
              (ktory wyglada jak wyglada:
              www.welnowiec.net/~kasier/bulgaria/index.html
              Moje ogolne wrazenia sa pozytywne ( ALE NIE DZIEKI OPEN TRAVEL) - pokoj dzieki
              mojej zapobiegliwosci ( przed wyjazdem zazadalem od OT pisemnego potwierdzenia
              warunkow zakwaterowania i dzieki temu po dwoch godzinach czekania w recepcji
              hotelu (w Bulgarii oczywiscie) - bo zabraklo pokoju tzw. overbooking - pokoj
              sie jednak znalazl ) mialem zgodny z oferta a dla mnie to byl glowny czynnik
              wplywajacy na jakosc wypoczynku.
              Biuro mi podpadlo dlatego ze zamiescilo w katalogu zdjecia ktore nie maja nic
              wspolnego z rzeczywistoscia i jeszcze twierdzili ze na swojej stronie www maja
              aktualne zdjecia (co nie do konca jest prawda). Nastepnie tak pieknie opisali
              ten hotel i okolice ze bez zastanowienia wybralem sie do Bulgarii.
              Wiec naprawde nie mam czego reklamowac (zreszta to juz opisywalem dokladnie na
              forum).
            • Gość: Wieslaw Re: OPEN TRAVEL W BUŁGARII !!!! IP: *.gdynia.mm.pl 16.10.04, 18:36
              Jaka jest odpowidż na Twoją reklamację? jak rozpatrzyli Twoją skargę ?
              Czy ktoś wygrał z Open Travel?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka