natalia4 01.08.04, 15:08 wlasnie w srode wrocilam z Bulgarii ze Zlotych Piaskow wymienie sie pogladami na temat biura i nie tylko !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: OPEN TRAVEL W BUŁGARII !!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.08.04, 20:27 a wi jakim hotelu byłaś? i zjakim biurem? i gdzie? pozdrawiam Odpowiedz Link
natalia4 Re: OPEN TRAVEL W BUŁGARII !!!! 02.08.04, 09:00 bylam w miejscowosci Czajka niedaleko Zlotych Piaskow w hotelu alen mak . Bylam z biorem OPEN TRAVEL jak chcesz wiecej informacji napisz maila natalia.2@wp.pl Odpowiedz Link
ryskoc Re: OPEN TRAVEL W BUŁGARII !!!! 30.08.04, 09:36 Czesc, TO sie pochwal na forum - bo albo chcesz biuro pochwalić, albo skrytykować - więc jaki z tego będzie pożytek gdy zrobisz to na prywatnego e-mail'a ?? Zdjecia z Alen Mak i Bona Vita (zrobione miedzy 21.07 a 04.08.2004 ) na www.welnowiec.net/~kasier/bulgaria/index.html Pozdrawiam R.Koczyrkiewicz Odpowiedz Link
Gość: Ossa Re: OPEN TRAVEL W BUŁGARII !!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.04, 14:41 Ryskoc - złożyłeś reklamację z pobytu w AlenMaku? Czytałam gdzies twóje wrazenia z pobytu. Ja złożyłam. Nie wierzę by rozpatrzyli pozytywnie. A w alen Maku jak wiemy było jak było... Odpowiedz Link
ryskoc Re: OPEN TRAVEL W BUŁGARII !!!! 14.09.04, 17:39 Nie skladalem reklamacji bo prawde mowiac nie mam czego reklamowac ? Syfiate kible na plazy ? (opisane jako bogata infrastruktura ?) stol do tenisa ? (ktory wyglada jak wyglada: www.welnowiec.net/~kasier/bulgaria/index.html Moje ogolne wrazenia sa pozytywne ( ALE NIE DZIEKI OPEN TRAVEL) - pokoj dzieki mojej zapobiegliwosci ( przed wyjazdem zazadalem od OT pisemnego potwierdzenia warunkow zakwaterowania i dzieki temu po dwoch godzinach czekania w recepcji hotelu (w Bulgarii oczywiscie) - bo zabraklo pokoju tzw. overbooking - pokoj sie jednak znalazl ) mialem zgodny z oferta a dla mnie to byl glowny czynnik wplywajacy na jakosc wypoczynku. Biuro mi podpadlo dlatego ze zamiescilo w katalogu zdjecia ktore nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia i jeszcze twierdzili ze na swojej stronie www maja aktualne zdjecia (co nie do konca jest prawda). Nastepnie tak pieknie opisali ten hotel i okolice ze bez zastanowienia wybralem sie do Bulgarii. Wiec naprawde nie mam czego reklamowac (zreszta to juz opisywalem dokladnie na forum). Odpowiedz Link
Gość: Wieslaw Re: OPEN TRAVEL W BUŁGARII !!!! IP: *.gdynia.mm.pl 16.10.04, 18:36 Jaka jest odpowidż na Twoją reklamację? jak rozpatrzyli Twoją skargę ? Czy ktoś wygrał z Open Travel? Odpowiedz Link