Gość: Anna IP: *.k.mcnet.pl 17.08.04, 13:22 Hej, byl ktos z Was na wycieczce Sonety KRYMSKIE Z tym biurem? Jak wrazenia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yenepher Re: Krym 2004 z Reinbow Tours 18.08.04, 15:44 ja bylam z EXODOSem i bylo super Odpowiedz Link
Gość: podroznik Re: Krym 2004 z Reinbow Tours IP: *.cpb.pl 24.08.04, 10:46 ja bylem, ogolnie fajne wrazenia z miejsc i w ogole z Krymu, ale organizacja wycieczki przez biuro benzadziejna - niezapowiedziane zmiany planów, beznadziejny kwaterunek na Krymie w pensjonacie, gdzie raz byla ciepla woda, a dwa razy w ogole nie bylo wody, a sniadania i obiady byly ponizej minimalnych norm. Pilotka zupełnie bez inicjatywy. Hotel w Odessie obok nieustającej budowy A najlepsza 24 godzinna podroz z Warszawy do Odessy (przez Kijów obwodnicą!!!), w czasie ktorej autentycznie mozna sie wykonczyc Odpowiedz Link
Gość: Anna Re: Krym 2004 z Reinbow Tours IP: *.k.mcnet.pl 30.08.04, 13:46 a w jakim terminie byles? moze bylismy na tym samym turnusie? mam podobne wrazenia jesli chodzi o jedzenie i hotele, ale moim zdaniem wszystko zostalo zrekompensowane tym co zobaczylam... Odpowiedz Link