Gość: remiq IP: 213.155.190.* 24.02.05, 17:50 Gdzie lepiej się wybrać w lipcu z 6 dzieci - do Rumunii czy Bułgarii ? Czy opłaca się ciągnąć ze sobą przyczepę kampingową ? remiq pozarycki@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: remiq Re: Rumunia czy Bułgaria ??? IP: 213.155.190.* 24.02.05, 17:53 Nad morze oczywiście. Jakie są ceny noclegów ? remiq pozarycki@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
Gość: remiq Re: Rumunia czy Bułgaria ??? IP: 213.155.190.* 24.02.05, 17:53 Nad morze oczywiście. Jakie są ceny noclegów ? remiq pozarycki@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
Gość: Tomcio Re: Rumunia czy Bułgaria ??? IP: 213.25.22.* 24.02.05, 21:45 Ani to, ani tamto. Polecam Włochy , kwatery w Lido degli Scacchi 6 osobowe, od 27.08 do 3.09 kosztują brutto ok 800 zł, a następny tydzień tylko 580 zł (katalog TUI ) Tańsza podróż, bliżej i super plaża !!!! W Bułgarii i Rumunii kempingi są okropnie brudne, a kibelki to dziury w drewnianej podłodze. Odpowiedz Link
Gość: leo Re: Rumunia czy Bułgaria ??? IP: *.arcor-ip.net 25.02.05, 06:46 Rozsmieszyles mnie takim porownaniem ! Mieszkam w BRD 25 lat i w Italii bylem moze 20 razy ale od 5 lat wybieram tylko Bulgarie miejscowosci nie zdradze! Czuje sie tam znakomicie.Super plaze,jedzenie,widoki,wspaniali i bardzo nam zyczliwi ludzie.O cenach nawet nie wspominam.Nie jestem tam sardynka w puszce jak w Italii czy Hiszpanii tylko doslownie krolem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
Gość: michail Re: Rumunia czy Bułgaria ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 23:17 Leo,może za długo juz mieszkasz w BRL. Nie wstawiaj że we Włoszech jest lipa a na Bałkanach newturistik.Kazdy kto wraca z Bałgarii gawari o tym swoistym pojęciu septyki (!!!!) Odpowiedz Link
Gość: 'Mike' Re:leo prawde pisze , Bułgaria kiedyś a teraz IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 05.03.05, 10:51 to zupełnie co innego , za ta kase co wywalałem w chorwacji tak w bułgarii mozna żyć jak król a takie miejscowości jak Sozopol czy Słoneczny Grzeg sa baaardzo godne polecenia - nie byłem ale wiem i jade Odpowiedz Link
noyle Re: Rumunia czy Bułgaria ??? 07.03.05, 16:46 jezeli z dzieciakami to polecam bułgarie sczegolnie jej poludniowe wybrzeze(np primorsko) ceny w sezonie(15.VII- 25.VIII) na kwaterze 12-15 Leva za osobe co do kampingu to bym odpuscil z tego co widzialem to straszna miernota poza tym zagraniczni placa wiecej wiec raczej nie zaoszczedzisz gastronomia dobra i tania najwazniejsze jest jednak to ze dzieciaki maja zachcianki i tak np lody soki frytki wesole miasteczka itp sa naprawde tanie co do rumuni to rozmawialem ostatnio z jedna mieszkanka tego kraju i mowila ze na ich wybrzeze jezdzi tylko elita i ze taniej juz jest w HR cos mi sie nie chce w to wierzyc ale kto wie kilka fotek z BG pozdrav j.p www.jacek.czarnydunajec.pl/index.php?id=85&url=bulgaria.html Odpowiedz Link
Gość: 'Mike' Re: ceny w sezonie(15.VII- 25.VIII) IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 08.03.05, 20:33 na kwaterze 12-15 Leva za osobe ??? to gdzie ja szukam że nie moge znajśc dobej oferty np. w Sozopolu do 35 euro/doba za przyzwoity apartament z widokiem na morze dla 2+2 ??? w chorwacji miałem extra warunki za 41 euro ale tych państw nie ma co porównywać,dlatego chciał bym zobaczyć BG Odpowiedz Link
noyle Re: ceny w sezonie(15.VII- 25.VIII) 11.03.05, 10:42 kolega wynajmowal fajny apartament w sozopolu 30 Euro Odpowiedz Link
Gość: pistour@abv.bg Re: Rumunia czy Bułgaria ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 01:42 Proponujemy Państwu pobyt w hotelu, w apartamencie czy w kwaterze prywatnej w regionie Pomorie. Jest to bogaty w zabytki historyczne region, na wspaniałą przyrodę, urodzajną ziemię i gościnnych mieszkańców. Wypoczną tutaj rodziny z dziećmi jak i młodzież, i emeryci, bo każdy znajdzie tu dla siebie optymalne cenowe relacje. W województwie burgaskim najtaniej jest w Burgas, najdrożej w Nesebarze, my proponujemy środek t. j. Stare Pomorie, gdzie mamy BP. Odpowiedz Link
Gość: waldemar nocoń Re: Rumunia czy Bułgaria ??? IP: *.eurocom.olkusz.pl / 83.238.85.* 09.03.05, 20:09 proponuję ukrainę, tak, tak... kiedyś też jeźdiłem do bułgarii a zostałem na ukrainie, powaga zobaczcie sami www.naszedomki.prv.pl pozdrawiam waldemar Odpowiedz Link
Gość: 'Mike' Re: o , witam ziomka IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 13:51 Michał - Olkusz Odpowiedz Link
fanta-girl Re: Rumunia czy Bułgaria ??? 11.03.05, 16:56 Bulgaria jesli z dziecmi to chyba wybor optymalny. plaza, slonce i niedrogie choc nie wyszukane hotele. Rumunia jest lepsza na trakking - i do Rumuni przyczepa kempingowa obowiazkowo. Ukraina jest super, ale Odessa ma ceny zabojcze, podobnie jak Krym. IMHO Odpowiedz Link