Dodaj do ulubionych

do Bułgarii przez Ukrainę

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.06.03, 15:16
Czy ktoś może sie podzielić z doświadczeniami z podróży do Bułgarii przez
Ukrainę?Andrzej
Obserwuj wątek
    • Gość: Kayo Re: do Bułgarii przez Ukrainę IP: 195.117.241.* 01.07.03, 05:25
      jechałem w ten sposób nie raz nie jest źle to zależy jak trafisz na granicy
      ukraińsko-rumuńskiej mnie celnik ukraiński prosił żebym mu dał na obiad to mnie
      puści pomimo przerwy obiadowej była godzina 13.00 ich czasu dałem mu 5
      grywien=1 $ puścił mnie okazało się że po stronie rumuńskiej też jest przerwa i
      ja czekałem godzinę i za ten czas zjadłem kanapki i postałem w cieniu i
      popatrzyłem na ten folklor, ale wspominam to z uśmiechem smile
      plusy są takie że nie jedziesz górami i drogi tam są puste, no i jak wjechałem
      na Ukrainę o 5 rano naszego czasu to na północ byłem już nad morzem czarnym po
      stronie bułgarskiej ... wnioski i doświadczenia każdy zdobywa sam smile
      • Gość: andrzej Re: do Bułgarii przez Ukrainę IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.07.03, 08:59
        Dzięki za odpowiedź-jeśli jeździłeś przez Czerniowce-czy długo stoi się tam w
        kolejce?
        • Gość: Kayo Re: do Bułgarii przez Ukrainę IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 09:45
          nie ma innej granicy Ukrainy z Rumunią niż Czerniowce właśńie o Czerniowcach
          Ci pisałem ...
          acha żeby dodać kolorytu całej sprawie to brama przed granicą była zamknięta
          jak tam przyjechałem dopiero strażnik wszystkich obudził że ktoś przyjechał i
          wszyscy byli zaspani a była 13 ich czasu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka