liberum_veto 01.12.07, 11:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=72691351&a=72747123 Ja bym raczej obstawiał, że "piotrzr" = "wianuszek_kresowy" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pole78 Re: werch = piotrzr? 01.12.07, 11:32 liberum_veto napisał: > Ja bym raczej obstawiał, że "piotrzr" = "wianuszek_kresowy" > mat120 napisał: > > Chyba się przestraszył, że nie będzie się miał gdzie napić piwa. Po tym co napisał "werch" ostatnio, w sumie zdemaskował drugie ja i zainteresowania piotrusia, który jeszcze w sierpniu chwalił się starymi zdjęciami przywiezionymi ze Lwowa to raz, W-K nie pisuje na forum podkarpacka u-k, to dwa?, dlaczego W-K miałby otworzyć wątek "uczciwy..." to trzy ? Odpowiedz Link
liberum_veto Re: werch = piotrzr? 01.12.07, 12:54 "werch" też przecież nie pisuje na forum PuK... Dziwne byłoby, gdyby dyskutował tam sam ze sobą A "wianuszek" też wcześniej windował w górę wątek o "uczciwych" Niewykluczone, że werch = piotrzr = wianuszek_kresowy Podobnie jak veto13 = darino = fumba1 Odpowiedz Link
pole78 Re: werch = piotrzr? 01.12.07, 15:02 liberum_veto napisał: > "werch" też przecież nie pisuje na forum PuK... > Dziwne byłoby, gdyby dyskutował tam sam ze sobą > A "wianuszek" też wcześniej windował w górę wątek o "uczciwych" > Niewykluczone, że werch = piotrzr = wianuszek_kresowy > Podobnie jak veto13 = darino = fumba1 Czyli "werch" byłaby to tylko ksywa do ataku na "wrogich" banderowcom forach, nie uwiarygodnił się na podkarpackiej u-k bo i po co, skoro i tak ma tam przewagę, w-k jest jakby stylistycznie inny od piotrusie, nigdy też nie pisał o swoich zainteresowaniach poezją, fotografią, literaturą i takich tam ... I jeszcze jedna przesłanka, podobieństwo forumowych zainteresowań "piotrusia" z pewnym redaktorem z "NS". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=56130019&a=63169102 Autor: piotrzr 27.05.07, 19:52 Zgadzam się z Darkiem, że prywatne "sposób prowadzenia" się - każdej osoby to jego sprawa osobista. A w slad za wikipedia przypominam tą postać. Zaznaczam że ja "znam" Huka z publikacji reporazu o Zalesiu - kiedys omawianego na Grekokatolikach. >uwaga, jak pisze lukas1492 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=56130019&a=63174013 Autor: lukas1492˘ 27.05.07, 21:21 już sobie z Darkiem podyskutowaliśmy no, może być z siebie dumny, że jest w Wikipedii a publikacje znam :p pozdrawiam Ciebie i Darka i lecę na film >teraz uwaga co odpowieda piotruś ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=56130019&a=63179763 Autor: piotrzr 27.05.07, 22:50 Na prosbę emailowe respondentów usunęlem 2 posty lukasa godzące bezpośrednio w B,Huka.Nie należaly one merytorycznie do wątku ksiązkowego. A przypisywane B.Hukowi poglądy doyczące utożsamiania interesów politycznych OUN z interesami i postawami całego narodu ukraińskiego, jak również kwalifikowanie przez tego autora struktur OUN jako ruchu niepodległościowego narodu ukraińskiego - dziwnie pokrywają się z moimi poglądami - czemu dawałem dowody w kilkunastu postach. >i skąd ten nagły przypływ uczuć u wszystkich forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=56130019&a=63162637 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=56130019&a=63168669 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=56130019&a=63199956 Autor: lukas1492˘ 28.05.07, 11:32 ja się nie obrażam, po prostu albo jest wolność słowa, albo jest "wolność" słowa. Zwyczajnie nie podałeś uzasadnienia kasowania postów, tylko, że "na prośbę mailową"... a co i kto w tym mailu napisał to nieważne już? a może żadnych e-maili nie było? może sobie tylko wymyśliłeś maile, żeby chronić, być może swego przyjaciela, o którego poszła cała awantura? no powiedz, na jakiej podstawie nie mogę czegoś takiego podejrzewać? jaką ja mam gwarancję, że to wszystko nie jest Twoim "widzi mi się"? Odpowiedz Link
wianuszek_kresowy Re: werch = piotrzr? 01.12.07, 17:14 pole78 napisał: w-k jest jakby stylistycznie > inny od piotrusie, nigdy też nie pisał o swoich zainteresowaniach > poezją, fotografią, literaturą i takich tam ... poezja sie interesuje... wypada wymienic Lusie Oginska, fotografia chyba tez, malo kto sie trafia by jednej fotografii poswiecic swoj nick, Z literatura, no niby tez sie cos przeczytac przytrafi. Oczyiscie Piotrem nie jestem chociaz w zwiazu z ostatnimi pogrozkami l_v zastanawiam sie nad przejsciem na forum PuK, tawnyroberts moze tez ale kiedys obiecalem mu cos znalezc i troche mi glupio bo jak do tej pory nie udalo mi sie to. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: werch = piotrzr? 01.12.07, 18:05 Nie odchodż! Byłaby to dla tego forum duża strata. No bo kto będzie tutaj prezentował banderowski punkt widzenia? )) Odpowiedz Link
wianuszek_kresowy Re: werch = piotrzr? 01.12.07, 18:20 E tam szturman-ru z "ukrainskim" punktem widzenia podskaoczy i chwatit. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: werch = piotrzr? 01.12.07, 18:25 Szturmana coś ostatnio nie widać. Chyba go skutecznie wystraszyłeś Odpowiedz Link
pole78 maszeruj i głośno krzycz :) 01.12.07, 18:32 wianuszek_kresowy napisał: > pole78 napisał: > w-k jest jakby stylistyczni > poezja sie interesuje... Tak, ale twój styl jest jakiś taki bardziej przyziemny, tam chodzi o coś więcej niż pójść do lasu i napstrykać zdjęć na cybershocie. Może i mnie kiedyś uda się tam kiedyś wkręcić . Na razie tak sobie tylko ćwiczę, może kiedyś i ja napiszę coś do Naszego Słowa Stojąc samotnie nad brzegiem Wiaru ujrzałem w odbiciu tafli wody przecudnej urody oderwaną od pokrywy bunkra technicznego blachę przerdzewiałą, cichy wiejący wiatr od Werchraty przywołał wspomnienia, czy miał to być dla mnie jakiś symbol i jego następców, wyciągnąłem mą rękę ku zimnej wodzie, owa blacha niestety zaczepiona była o jakieś polskie emaliowane wiadro, niech zostanie, dokonała się kolejna "zbrodnia na blasze" z bunkra technicznego. Odpowiedz Link
wianuszek_kresowy Re: maszeruj,MASZERUJ, głośno krzycz :) 01.12.07, 19:06 Styl? Czy to grozne, ciekawe Odpowiedz Link
mat120 Re: werch = piotrzr? 01.12.07, 15:13 Jedno nie ulega wątpliwości: Pietia to pasterz duszyczek, nawiązujacy do najlepszych tradycji tej częsci grekokatolickiego kleru, który święcił "ludowi" noże i siekierki na Lachów. Często biega sobie po różnych forach, pouczając durnych Lachów, przybierając dla uwiarygodnienia różne czysto polskie imiona. A to Jaś a to Bronek a to Józek itp. itd. Ciekawe czy jego przełożeni o tym wiedzą? A może on tak za ich zgodą lub z polecenia? Wercha, mimo wszystko, bym z nim nie łączył. W-K to też raczej oddzielna instytucja, majaca moim zdaniem powiązania z vet-13.) Odpowiedz Link
pole78 Re: werch = piotrzr? 01.12.07, 15:24 mat120 napisał: > Jedno nie ulega wątpliwości: Pietia to pasterz duszyczek, > nawiązujacy do najlepszych tradycji tej częsci grekokatolickiego > kleru, który święcił "ludowi" noże i siekierki na Lachów. > Często biega sobie po różnych forach, pouczając durnych Lachów, > przybierając dla uwiarygodnienia różne czysto polskie imiona. A to > Jaś a to Bronek a to Józek itp. itd. Ciekawe czy jego przełożeni > o tym wiedzą? A może on tak za ich zgodą lub z polecenia? > > Wercha, mimo wszystko, bym z nim nie łączył. > W-K to też raczej oddzielna instytucja, majaca moim zdaniem > powiązania z vet-13.) Założyłem sobie tak, jest jakiś piotr diakon, zakierzończyk, taboryta prawosławny z Rzeszowa i to jest jeden, a drugi to nasz pietia z "NS" z licznymi mutacjami Odpowiedz Link
mat120 Re: werch = piotrzr? 01.12.07, 15:44 pole78 napisał: Założyłem sobie tak, jest jakiś piotr diakon, zakierzończyk, > taboryta prawosławny z Rzeszowa i to jest jeden, a drugi to nasz > pietia z "NS" z licznymi mutacjami Też do niedawna tak myślałem. Ale. Zwrócił mi uwagę jeden z uczestników naszego forum na pewien "drobiazg", który dość jednoznacznie wskazywał na to, że ksiądz z grekokatolików i pietia to ta sama osoba. Prosiłbym tego uczestnika, jeśli "drobiazg" jeszcze się zachował, o przytoczenie go. Odpowiedz Link
pole78 Re: werch = piotrzr? 01.12.07, 16:10 Ja dla jakiegoś porządku i oceny będę sobie na razie mniemał, że tym wszytkim stereruje i tak regionalny redaktor "NS", przesłanki - zainteresowania. Odpowiedz Link
mat120 Re: werch = piotrzr? 01.12.07, 16:13 To przjmuję za pewnik. Zapewne to krajowy prowydnyk d/s propagandy. Odpowiedz Link
pole78 Re: werch = piotrzr? 01.12.07, 16:30 mat120 napisał: > krajowy prowydnyk d/s propagandy. Główne zajęcie jakie sobie obrał to donocicielwo, podłe zajęcie które go może jednak wysoko wywindować. W przekonywaniu innych raczej sukcesów żadnych, tylko jeden wieczny student z Birczy =) Odpowiedz Link
pole78 Na jednym z forów GW 02.12.07, 17:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=61459284&a=72791376 Autor: piotrzr 02.12.07, 12:34 Na jednym z forów GW "pogrążonym po uszy" w euroazjatyckim skretynieniu - osobnik kryjący się pod nickiem "liberum veto" domniemywa czy ja to...ksiądz, dziennikarz Naszego Słowa, osobnik posługujący sie wieloma nickami naraz, jakiś tam "werch" czy inne"veto" itd itd I z grupką sobie podobnych nabija sobie liczbę postów jałowym paplaniem Dla ułatwienia im zadania powiem - nie jestem Wielebnym Księdzem Doktorem Diakonem Piotrem - bo mu do pięt "naukowoscią" nie dorastam , nie jestem znanym dziennikarzem BH z "Naszego słowa", nie jestem też "ubekiem", "sierotką po komuniźmie", "neobandreowcem', faszystą - a tak tak - bo takie określenia tam spotkałem itd itd ... Paplajcie dalej gówniarze - na zdrowie )))))) Odpowiedz Link
mat120 Re: Na jednym z forów GW 02.12.07, 17:47 pole78 napisał: - nie jestem Wielebnym Księdzem Doktorem Diakonem Piotrem - bo mu do pięt "naukowoscią" nie dorastam , Hmmm, albo go więc zdegradowali do ministranta i służy razem z Mykołą albo też poszedł w biskupy... Odpowiedz Link
pole78 Re: Na jednym z forów GW 02.12.07, 17:51 mat120 napisał: > pole78 napisał: > > - nie jestem Wielebnym Księdzem Doktorem Diakonem Piotrem - bo mu do > pięt "naukowoscią" nie dorastam , > > Hmmm, albo go więc zdegradowali do ministranta i służy razem z Mykołą > albo też poszedł w biskupy... reasumujmy, wysoki, twarz pociągła, jeździ czerwonym pasatem, z charakterystycznym "zakieronniem" na drzwiach ? Odpowiedz Link
wianuszek_kresowy Jezeli opis taki 02.12.07, 18:04 reasumujmy, wysoki, twarz pociągła, jeździ czerwonym pasatem, z charakterystycznym "zakieronniem" na drzwiach ? wianuszka_kresowego tez nie przypomina Odpowiedz Link
mat120 Re: Na jednym z forów GW 02.12.07, 18:10 Na razie wstrzymajmy sie z ujawnianiem reszty szczególów. Niech pacjent trochę pocierpi.) Odpowiedz Link
liberum_veto halucynacje PuKniętego cenzora 02.12.07, 21:51 Autor: piotrzr 02.12.07, 12:34 Na jednym z forów GW "pogrążonym po uszy" w euroazjatyckim skretynieniu - osobnik kryjący się pod nickiem "liberum veto" domniemywa czy ja to...ksiądz, dziennikarz Naszego Słowa, osobnik posługujący sie wieloma nickami naraz, jakiś tam "werch" czy inne"veto" itd itd I z grupką sobie podobnych nabija sobie liczbę postów jałowym paplaniem Dla ułatwienia im zadania powiem - nie jestem Wielebnym Księdzem Doktorem Diakonem Piotrem - bo mu do pięt "naukowoscią" nie dorastam , nie jestem znanym dziennikarzem BH z "Naszego słowa", nie jestem też "ubekiem", "sierotką po komuniźmie", "neobandreowcem', faszystą - a tak tak - bo takie określenia tam spotkałem itd itd ... Paplajcie dalej gówniarze - na zdrowie )))))) ********************* Że niby co??? Że niby ja gdzieś twierdziłem, że "piotrzr" to ksiądz albo redaktor Bogdan Huk??? Wolne żarty. Nawet mi to nie przyszło do głowy. Ksiądz nie posługiwałby się przecież tak prymitywnym i wulgarnym językiem z rynsztoka, pełnym nienawiści do bliżnich Polaków. To niezgodne z duchem Ewangelii. Nie twierdziłem też, że "piotrzr" to "veto13". Nie ja też domniemywałem, że może go coś łączyć z "werchem". Szaman rezerwatu PuK ma jakieś omamy. Przydałoby się trochę uczciwości i przyzwoitości, wielebny cenzorze stalinowski. PS. W poście "piotrzr" prawdziwe jest tylko stwierdzenie o dennym poziomie intelektualnym jego autora PS2. A "ubek" to nie zawód, ale charakter. "Prostytutka" to zawód, a "q..." to charakter... Odpowiedz Link
liberum_veto Re: werch = piotrzr? 04.12.07, 07:01 Bez znajomości ukraińskiego "piotrzr" słabo nadaje się na diakona czy redaktora Huka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44324&w=72805274&a=72805274 Autor: piotrzr 02.12.07, 19:50 Otrzymałem właśnie na pocztę zaproszenie na Orlę. Nie będę się "zgrywał" znajomością ukraińszczyzny - zatraconą przez moich Dziadków - bo i bywając u krewnych na Ukrainie mówię raczej po polsku. Cieszę się że tak fajnie sobie Bracia gaworzycie. Ja pozostanę na Podkarpackiej uKrainie. A i Was tam zapraszam. Odpowiedz Link
liberum_veto piotrzr = veto13 16.12.07, 09:09 Sprawa się wyjaśniła. Niesłusznie kojarzyłem "veto13" z "darino". Swoją drogą nie myślałem, że "piotrzr" to taka skończona menda... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=73218277&a=73300786 Autor: piotrzr 14.12.07, 08:32 Ja się nie obrażam - ja tu tylko sprzątam - i pozwolę aby naszą dyskusję zasmiecał jakis smarkacz. Nie bronię zadnej sprawy. Bo ukraińska tradycja walki o samostijną - jest sprawą nie kwestionowaną przez nikogo powaznego. Zbrobnie - popełnione przez Ukraińcow na tej drodze - też w zasadzie nie są kwestionowane - można i trzeba mówić o okolicznościach. Bo dla dla mnie (w mej ocenie) potencjalny rezun wołyński nie rożni sie niczym w efektach swego działania od pilota amerykańskiego bombowca zrzucającego bomby napalmowe na zatłoczone cywilami (w tym Polakami-jencami i pracownikami przymusowymi)) Drezno czy ruskiego kapitania łodzi podwodnej topiącego w ostatnich dniach wojny "Gustofaa"... Każdy z nich wykonał zadania niecne...no i co z tego?? A wycinał będę - bo takie moje zbójeckie prawo - tak samo jak Liberum Veto wycinał i banował jedno z moich alter ego Veto 13 ) Odpowiedz Link
mat120 Re: piotrzr = veto13 16.12.07, 18:46 I ja niesłusznie utożsamiałem veto z W-K. Liberum_veto napisał "Swoją drogą nie myślałem, że "piotrzr" to taka skończona menda..." No cóż P-roboszcz z Rzeszowa kontynuuje najlepsze tradycje stanu duchownego, wyznania właściwego niegdyś galicyjskim Ukraińcom. Odpowiedz Link
liberum_veto piotrzr = veto13 = schizofrenia 17.12.07, 06:40 "piotrzr" rozmawia z "veto13" czyli z samym sobą Najwyższa pora na konsultację u psychiatry... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=61459284&a=70880950 Autor: piotrzr 22.10.07, 10:59 Oj veto veto ) nie strasz!! Popatrz jak sie poswięciłem dla "wolnosci słowa" Odpowiedz Link
piotrzr ochłonęli ??? 17.12.07, 17:30 chyba nie bardzo jeszcze. Zwłaszcza że wcale nie napisałem, że ja to to samo co veto13 ) Będą dalsze sensacje - mam tu swoich agentów kresowych jeden z forum Kresy a drugi z dalekiej Rossiji - oj z nimi to dopiero będą chece!!!!. gdy się uaktywnią i zmienią front A i wchodźcie na nowe forum Puk - koniecznie piszcie dużo i wylewnie ))). Tam zrobię "bum i znika" gdzie po trzeciej setce )) Odpowiedz Link
pole78 Re: ochłonęli ??? 17.12.07, 18:07 piotrzr napisał: > Tam zrobię "bum i znika" gdzie po trzeciej setce )) kogo ty chcesz oszukać banderowski geniuszu, żeby ci się tylko niki nie pomieszały ) Odpowiedz Link
liberum_veto chwila prawdy 17.12.07, 20:00 piotrzr napisał: > wcale nie napisałem, że ja to to samo co veto13 ) Napisałeś, co napisałeś. Że "veto13" to twój alter ego... pl.wikipedia.org/wiki/Alter_ego I wcale nie musisz się wstydzić tej chwili szczerości To zdarza się nawet największym kłamcom i kanaliom. Odpowiedz Link
mat120 Liberum 17.12.07, 19:46 Jak ten zakręt z Puk jeszcze raz tu się będzie chciał wtoczyć to pobierz mu wpierw krew do badania. Odpowiedz Link
liberum_veto "piotrzr" - alter ego "veto13" 18.12.07, 06:28 On pisze tu na krzywy ryj. Przecież dobrze wie, że jako alter ego "veto13" jest tutaj osobą niepożądaną. Ale to człowiek chory, o wielu tożsamościach. A chorym należy współczuć. pl.wikipedia.org/wiki/Alter_ego Alter ego (łac. drugi ja) - jest drugą tożsamością, drugą osobowością wewnątrz tej samej osoby. Po raz pierwszy nazwy tej użyto na początku XIX wieku kiedy schizofrenia była opisywana przez pierwszych psychologów. Odpowiedz Link
piotrzr nie ochłoneli ??? 19.12.07, 16:37 Q-rcze - ale szok ! No coś takiego ) Patrz Pan taka świnia )] To że neobanaderowiec to my wiedzieli - ale że nam taki numer wytnie razem z postami) to sie w kresowiacko-euroazjatyckim łbie nie mieści. Pozdrawiam was w stylu Benedykta XVI : "trodzy Polaccy posdrafiam was ciule " ) Odpowiedz Link
liberum_veto do alter ego veto13 19.12.07, 20:25 piotrzr napisał: > Patrz Pan taka świnia )] Świnia nie ma honoru, a "uczciwy" banderowiec musi mieć kilka nicków i być totalnym pojebem. To wiemy, już to tutaj przerabialiśmy. Nie sądzisz chyba jednak, że po tych twoich szczeniackich wygłupach ktoś będzie cię tutaj jeszcze traktował poważnie... Spadaj, gówniarzu! Odpowiedz Link