Dodaj do ulubionych

Sozopol, Primorsko czy Kiten???

IP: *.janet.waw.pl / 192.168.0.* 05.08.03, 15:26
Witam

Czy ktos z was był w ktorejs z tych miejscowosci w Bulgarii? Jesli tak to czy
mozecie podzielic sie swoimi opiniami, ktora byscie polecili z tych trzech?
Wyjezdzamy ze znajomymi niebawem na wakacjie do Bulgari mamy te trzy opcje do
wyboru i nie wiemy na ktora sie zdecydowac. Dzieki za kazda podpowiedz.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Kayo Re: Sozopol, Primorsko czy Kiten??? IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 15:40
      Sozopol
      • Gość: paweł Re: Sozopol, Primorsko czy Kiten??? IP: *.janet.waw.pl / 192.168.0.* 05.08.03, 16:00
        Gość portalu: Kayo napisał(a):

> Sozopol

OKs, dzieki, a czy mozesz cos wiecej napisac o tej miejscowosci? Jaki klimat,
        czy bardziej spokojnie, odludnie, czy imprezoownia, mlodzi ludzie, starsi
        ludzie? dzieki
        • Gość: Kayo Re: Sozopol, Primorsko czy Kiten??? IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 16:22
          jest to mix ale najpiękniej z wszystkich trzech o które pytasz
          • Gość: paweł Re: Sozopol, Primorsko czy Kiten??? IP: *.janet.waw.pl / 192.168.0.* 05.08.03, 16:35
            ok, wielkie dzieki
    • Gość: serbio Re: Sozopol, Primorsko czy Kiten??? IP: *.saint 05.08.03, 21:35
      Polecam Sozopol,ubiegłe wakacje wraz z znajomymi właśnie tam spędziłem i było
      naprawdę super.
      • Gość: Anka Re: Sozopol, Primorsko czy Kiten??? IP: 195.136.95.* 06.08.03, 08:47
        w dwóch pozostałych nie byłam, ale Sozopol na pewno mogę polecić!
        • Gość: paweł Re: Sozopol, Primorsko czy Kiten??? IP: *.janet.waw.pl / 192.168.0.* 06.08.03, 14:17
          Dzieki wam wszystkim za pomoc w podjeciu decyzji, jedziemy do Sozopola. Czy
          ktos to tam byl moze mi podac orientacyjne ceny np jedzenia i picia w knajpach.
          Czytalem posta o cenach w bulgarii, ze na 10 dni starcza ok 150 euro. Czy
          potwierdzacie to w przypadku Sozopola???

pozdrawiam
          • Gość: Anka Re: Sozopol, Primorsko czy Kiten??? IP: 195.136.95.* 06.08.03, 14:22
            Komu ile wystarcza to trudno powiedzieć, ale przykładowa cena to np piwo
            bułgarskie w kanjpie 1 - 1,5lw, cola : 0,9 - 1 lw, sałatka szopska 1,5- 2,0 lw..
            na pewno nie jest drozej niz w Neseberze czy Słonecznym Brzegu
    • Gość: serbio Re: Sozopol, Primorsko czy Kiten??? IP: *.saint 06.08.03, 20:20
      Jeśli jesteś zainteresowany to mogę polecić i podać adres niezłej kwatery z
      widokiem na morze dostęp do kuchni duże pokoje,do morza 2m ,a co najważniejsze
      to nie drogo na granicy starego Sozopola i nowego.Kobieta rozumie po polsku i
      troszkę mówi.Spędziłem tam dwa przepiękne tygodnie poleca.Pozdrowienia.
      • Gość: Kayo Re: Sozopol, Primorsko czy Kiten??? IP: 195.117.241.* 07.08.03, 08:16
        Serbio proszę podaj mi ten namiar na kpelic@wp.pl odwdzięczę się czymś podobnym
        ale w innym mieście
      • Gość: Gość Re: Sozopol, Primorsko czy Kiten??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 12:36
        Serbio,czy ja tez moge prosic o ten adres ? moj mail: megi21@yahoo.com
    • Gość: serbio Re: Sozopol, Primorsko czy Kiten??? IP: *.saint 08.08.03, 04:56
      Adres wysłasny na e-mail ,daj znać czy doszedł.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka