anglik_z_kolomyi 31.12.07, 11:31 Dokonałem tam tylko dwóch wpisów przeciwko wycinaniu wątków, a już zostałem zabanowany. Wstyd. Namawiam do bojkotu tego forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liberum_veto Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 31.12.07, 14:48 Pisanie na tym forum jest wstydem!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=62312320 Bojkot podkarpackiej U-krainy Autor: hansgrubber☺ 12.05.07, 19:48 Moderator regularnie wycina tam posty ktore mu nie odpowiadaja a nie sa niezgodne z netykieta. Publikuje tam co najmniej kontrowersyjne tresci - i ok - ale cenzurujac forum i kneblujac ludzi o innych pogladach lamie zasady i zwykla przyzwoitosc. Uwazam ze pisanie tam jest wstydem. Odpowiedz Link
piotrzr gorąco namawiam do bojkotu :)) 31.12.07, 15:28 Tak tak pany ..tylko nie wiem co tam u mnie robi wpis libera ) Sprawdza moją cierpliwość czy tylko wpadł z rewizytą ??? A mnie wypowiedzi pewnej Damy z Kresow u was bardzo mi sie podobają - a wam ??? Odpowiedz Link
piotrzr oddaję zagubioną przepustkę :) 31.12.07, 15:29 Re: Znow wycinasz watki Autor: liberum_veto 31.12.07, 14:03 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Srali muchy, bedzie wiosna... To bardzo nieładnie, że uprawiasz tutaj cenzurę! koniec przesyłki Odpowiedz Link
mat120 Piotrusiu 01.01.08, 23:42 do podkarpackiej u-k Autor: warszawa17 31.12.07, 17:27 Dodaj do ulubionych Odpowiedz Piotrusiu bądż mądrzejszy Nie słuchaj chłopca Mariuszka Bo chyba nic nie kuma Powinien iść do łóżka Jeśli chcesz coś dobrego dla naszych stosunków zrobić Pozwól mądrym i głupim PO forum Twoim chodzić... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23313&w=73843031 Odpowiedz Link
liberum_veto Drugiemu WYCIN wycinał 02.01.08, 06:25 Ma chłopak talent do tych limeryków forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=73800086&a=73805339 Autor: warszawa17 30.12.07, 14:46 Drugiemu WYCIN wycinał By mu zrzedła chęć i mina Oburza to Anglika //jak można dzisiaj wycinać// Dżentelnen Anglik zapomniał że to nie Wielka Brytania a podkarpacka u-Kraina. Odpowiedz Link
tomekk46 Re: gorąco namawiam do bojkotu :)) 31.12.07, 15:31 pany i panie tez sa we lwowie i na halyczynie))) Odpowiedz Link
liberum_veto Re: gorąco namawiam do bojkotu :)) 01.01.08, 14:28 piotrzr napisał: > Tak tak pany ..tylko nie wiem co tam u mnie robi wpis libera ) Chciałem tylko sprawdzić, czy uda mi się poprawić rekord Anglika Odpowiedz Link
tomekk46 Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 31.12.07, 15:30 to nie ladnie!przynajmniej na tym forum nikogo nie banuja.a ciekawe co sie stalo z tym forum ukraina z tym pierwszym tym z rychem z przemysla.na ktorym ja zostalem zablokowany-do tej pory nie wiem w zasadzie za co)))) Odpowiedz Link
general_mossor Trzeba sposobu 31.12.07, 16:04 zapraszam do umieszczania wszystkich wątków, które mogą wylecieć z PuK na PUK-u. Warto pokazać czego ukraińscy hitlerowcy się wstydzą. Odpowiedz Link
piotrzr Re: Trzeba sposobu 31.12.07, 16:07 general_mossor napisał: > zapraszam do umieszczania wszystkich wątków, które mogą wylecieć z > PuK na PUK-u. Warto pokazać czego ukraińscy hitlerowcy się wstydzą. pisać tam chłopaki!! pisać !!! jestem za ))) Odpowiedz Link
liberum_veto Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 03.01.08, 07:14 tomekk46 napisał: > a ciekawe co sie stalo z tym forum ukraina z tym pierwszym > tym z rychem z przemysla. Rychu zamknął interes 20 pażdziernika forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=70830538 Odpowiedz Link
liberum_veto za co banują na forum PuK-niętych 04.01.08, 07:11 tomekk46 napisał: > to nie ladnie!przynajmniej na tym forum nikogo nie banuja. Za co banują na forum PuK? Za takie niewinne wypowiedzi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=73625509&a=73788519 Re: Znow wyciety watek Autor: anglik_z_kolomyi 29.12.07, 21:13 A fe!!! Bardzo nieładnie! Odpowiedz Link
liberum_veto Re: za co banują na forum PuK-niętych 05.01.08, 08:23 a już absolutnie niedopuszczalna jest taka wypowiedż: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=73800086 wycięto wątek o wycinaniu wątków Autor: anglik_z_kolomyi 30.12.07, 11:31 Bardzo nieładnie... Odpowiedz Link
no_passaran uczciwy człowiek nie powinien tam bywać!!! 30.12.08, 12:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=62312320 > Autor: hansgrubber☺ 12.05.07, 19:48 > Moderator regularnie wycina tam posty ktore mu nie odpowiadaja a > niesa niezgodne z netykieta. Publikuje tam co najmniej > kontrowersyjne tresci - i ok - ale cenzurujac forum i kneblujac > ludzi o innychpogladach lamie zasady i zwykla przyzwoitosc. > Uwazam ze pisanie tamjest wstydem. Próbowałem wczoraj poprzeć bojkot PuK ogłoszony przez Hansa, ale najpierw wycięto mój wpis o treści "Popieram. Uczciwy człowiek nie powinien tu bywać!", potem wpisałem się ponownie: "Popieram bojkot. Uważam, że uczciwy człowiek nie powinien tu bywać.", potem przywrócno mój poprzedni post, a wycięto oryginalny wpis Hansa (j.w.), po czym wycięto cały wątek, który chciałem odświeżyć i zachować dla potomności forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=62312320 Komunikat forum1 Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana. PS. No i oczywiście zostałem zabanowany... Odpowiedz Link
liberum_veto Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 06.01.08, 09:03 anglik_z_kolomyi napisał: > Dokonałem tam tylko dwóch wpisów przeciwko wycinaniu wątków, a już > zostałem zabanowany. Kto jeszcze ma bana na forum PuK-niętych? Wiem, że "hansgrubber" był tam banowany już kilkakrotnie Odpowiedz Link
pisz_pan_na_berdyczow Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 06.01.08, 20:03 No ja juz tez zostalem zabanowany...juz o tym pisalem i wiele osob zbulwersowalo sie, gdy nazwalem ich tymi...no...."kolezankami"...czy cos takiego Odpowiedz Link
liberum_veto Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 07.01.08, 05:19 trzeba przyznać, że zakładanie na banderowskim forum PuKniętych wątku pt. "Uznać banderowskie rzezie za ludobójstwo!" było śmiałą prowokacją intelektualną, z góry jednak skazaną na niepowodzenie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=73321001 Odpowiedz Link
venus99 Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 30.12.08, 19:00 piotrzr postuluje zeby przejść do poszukiwania porozumienia z Ukraińcami.z kontekstu tej wypowiedzi i wielu innych wynika prosty fakt-należy przeprosić Ukraińców,że zostali zmuszeni do wymordowania 100.000 Polaków.jak się pokajamy i ich przeprosimy to może....... nam przebaczą.bezczelność ukraińska nie zna granic. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 02.01.09, 07:31 Taka właśnie jest logika banderowców, że rzeź wołyńska stanowiła po prostu reakcję obronną, spowodowaną prześladowaniami Ukraińców w II RP, kolonizowaniem i polonizacją ziem ukraińskich, burzeniem cerki prawosławnych oraz powojenną operacją Wisła... Ale, jak donoszą Izwiestia, Ukraińcy wybaczyli już Polakom rzeź wołyńską www.kresy.pl/wydarzenia?zobacz/juszczenko:-ukraincy-wybaczyli-polakom-wolynska-rzez Juszczenko - podaje "Izwiestia" - "opowiedział, że obywatele jego kraju wybaczyli Polakom wołyńską rzeź, w czasie której katolicy zgładzili tysiące prawosławnych. Odpowiedz Link
mat120 Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 29.12.08, 09:34 Temat jakby aktualny. Odpowiedz Link
anglik_z_kolomyi Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 29.12.08, 10:34 Temat ZAWSZE aktualny. Ja to się nawet dziwię tym lamentom nad ordynarną cenzurą w stylu stalinowskim, uprawianą przez "piotrzr". Tak przecież jest tam od zawsze. Uważam, że pisanie na tym forum jest nie tylko wstydem, ale też jest szkodliwe, gdyż niejako legitymizuje tych antypolskich, faszystowskich oszołomów, pogrobowców Bandery. Z ludźmi o takich poglądach i metodach działania uczciwy człowiek po prostu się nie zadaje, może co najwyżej splunąć z obrzydzeniem. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 29.12.08, 11:18 A moze wstydem jest byc tam niezabanowanym... Takie tam swobodne refleksje. Odpowiedz Link
anglik_z_kolomyi Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 30.12.08, 17:56 Jak ktoś z własnej, nieprzymuszonej woli nie podpisuje się na tej liście hańby (liście obecności na PuK) to ryzyko zabanowania jest raczej żadne... Odpowiedz Link
hansgrubber Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 30.12.08, 19:11 Eee tam chyba za bardzo honorujesz PUK uzywajac tak podniosłych słow. Odpowiedz Link
bastion44 Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 30.12.08, 19:31 Zamiłowanie do cenzury wynika z zamiłowania do cięcia.Nie mogąc ciąć w obecnych czasach nożami i siekierami,czynią to kliknięciem myszki.Tym euro-kacapom z PUK-niętego chlewa radziłbym utworzyć coś w rodzaju zamkniętego kręgu,na wzór Czarnego Zakonu SS.Mógłby się nazywać np.Siczowyje Striłki.Też SS.Niech się zamkną w swoim gethcie,gryzą,plują i drapią.A jak któryś będzie miał inne zdanie,to go wywalą na zbity pysk,jak psy dingo,osobnika,który nie upoluje kangura. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 16.03.09, 14:11 Eee tam strzelasz z armaty do komara. Odpowiedz Link
anglik_z_kolomyi szalejąca cenzura 14.03.09, 12:38 kwiatjabloni20 13.03.09, 19:08 >Talibowie w Kijowie >BÓG,HONOR,OJCZYZNA Są to tematy ściągnięte z "tryzuba.pl" czyli są treściami wiarygodnymi,dlatego też nie pojmuję dlaczego cichcem zostały usunięte z Podkarpackiej u-Krainy i Nad Sanem i Wiarem.Czy nie można ich było przedyskutować na tych forach.Jak już tak pogrywacie to lepiej przyczyńcie się do usunięcia "tryzuba.pl",na jedno wyjdzie. Re: szalejaca cenzura piotrzr 14.03.09, 08:46 Jest taki rysunek Mleczki - do słupa przywiązany murzyn, przed nim stoi groźny wojownik i mówi "jeśli ja jestem z plemienia miu miu a ty z plemienia kuku - to czemu ty się dziwić że ja chcieć cie zjeść ??' A na poważnie - nie widzę powodu do pozostawiania wątków puszczanych po wielekroć na kilku forach. Po drugie nie widzę związku między tamtym tytułem a problemami ekonomicznymi Ukrainy. Po trzecie - jest są tu wątki poświęcone sytuacji wewnętrznej Ukrainy więc po co roztwierać nowe ??? A po czwarte ja tu rządzę !! Jak na innym rysunku Mleczki - na którym kat mówi do ofiary "słuchaj!! zasady są proste - ja cię tłukę-ty się drzesz" )) Odpowiedz Link
kwiatjabloni20 Re: szalejąca cenzura 14.03.09, 13:59 z ostatniej chwiliiotr stanął na wysokości zadania i do końca pozamiatał wszystko po szalejącej cenzurze .Szkoda,że nie zdążyłeś wszystkiego uratować Odpowiedz Link
anglik_z_kolomyi uczciwy człowiek nie powinien tam bywać 14.03.09, 14:29 Skopiowałem to, co wydawało mi się istotne, zwłaszcza rezuńską filozofię wycinania niewygodnych postów, zaprezentowaną po raz kolejny przez "piotrzr", uprawiającego cenzurę w stylu stalinowskim. I to wiadomo od dawna. Dlatego dziwię się tym ciągłym płaczom nad cenzurą na forum Podkarpacka u-Kraina. Tak było tam zawsze i zawsze tak będzie. Uczciwy człowiek po prostu nie powinien tam bywać. Można co najwyżej splunąć z obrzydzeniem. I tyle. Jak ktoś ma tam ochotę pisać, to niech się potem nie dziwi... I nie zawraca głowy innym. No ale może każdy musi się przekonać na własnej skórze... Odpowiedz Link
alexandra74 Re: szalejąca cenzura 16.03.09, 14:35 ja mam zachowaną całość, ale po co to publikować właściwie. Odpowiedz Link
no_passaran nie warto flirtowac z faszystami 19.03.09, 18:57 Masz racje, nie warto. Podobnie jak nie warto flirtowac z faszystami forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45535&w=85017150 Za okupacji takim "damom" golono glowy, na znak hanby... Odpowiedz Link
alexandra74 Re: nie warto flirtowac z faszystami 25.03.09, 11:10 słuchaj, no-pasaran, czy jak tam sie zwiesz. Moja sprawa gdzie i co piszę, fora otwarte są. Tym bardziej nic ci do moich zainteresowań. Z założycielem Pu-K rzadko sie zgadzam czy odnajduję wspólny temat, ale czasami jednak. Więc z łaski swojej weź i się ode mnie odwal. Jeżeli jestem gdzies niemile czytana to można zablokowac mi dostęp - vide kilkakrotnie Pu-K. A wiesz czego nie znoszę ponad wszystko? Oszołomstwa, w jakimkolwiek temacie. Niestety często tutaj obserwowanego. Dlatego m.in. lubię czytać Hansa, jest jednym z nielicznych wyjątków. Odpowiedz Link
no_passaran Re: nie warto flirtowac z faszystami 25.03.09, 18:08 ja cie tylko ostrzegam www.historycy.org/index.php?s=ee3935295e6e9b02daa3337c6374ecdf&act=ST&f=37&t=16475 Nie tylko w Norwegii golono na łyso kobiety, które romansowały z Niemcami. We Francji także stosowano ten sposób poniżania kobitek. W Polsce głowy golono, ale wpierw dane kobiety ostrzegano, zniechęcając do spotykania się z Niemcami Odpowiedz Link
alexandra74 Re: nie warto flirtowac z faszystami 25.03.09, 21:04 no dobrze, dobrze, pękłam ze śmiechu, bo chyba o to chodziło? O ja bez poczucia humoru, be. Odpowiedz Link
no_passaran Re: nie warto flirtowac z faszystami 26.03.09, 12:48 moze i bez humoru, ale na pewno bez honoru forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=73381342&a=86150454 Re: banderowskie kurwy sie boja! Autor: alexandra74 19.10.08, 20:58 podciągnęłam wątek, bo chyba rzeczywiście sie boją. Blokady na PuK posypały się gęsto) Zostaną więc "stali dyskutanci" w liczbie bodajże 6 w gronie wzajmenej adoracji. Mogą do woli wychwalać "osiągnięcia" UPA i włazić sobie w d*** bez masła. Odpowiedz Link
alexandra74 Re: nie warto flirtowac z faszystami 26.03.09, 12:57 no i...?? większosc z tutejszych gdy zostają odblokowani zaraz na PuK-u cos skrobnie. Zresztą - z Wami o urokach cerkwii raczej sobie nie podyskutuję, bo wg większości przybytki te służą "odprawianu banderowskich mszy". To dosyć żenujące, przeczytałam z dużym niesmakiem. Z takim podejściem nie ma sie co dziwić określeniom "histeryczne kresowiactwo" itp. A Piotruś...cóż, najlepiej czuje się w towarzystwie stałych klakierów, ale o tym juz chyba było. Odpowiedz Link
no_passaran Re: nie warto flirtowac z faszystami 26.03.09, 13:17 alexandra74 napisała: > nie ma sie co dziwić określeniom "histeryczne kresowiactwo" itp. histeryczne kresowiactwo? rozumiem, ze mowisz o sobie! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=73381342&a=86159801 Re: banderowskie kurwy sie boja! Autor: alexandra74 20.10.08, 07:47 zrobiłby sobie buc forum zamknięte i po problemie - w nagłówku podać: zapraszam wyłącznie zagorzałych pro-ukraińców. Kisiliby sie w swoim sosie i nikt z nas - "dziadków kresowych" nie zakłócałby ich banderowskiej sielanki. Odpowiedz Link
alexandra74 Re: nie warto flirtowac z faszystami 26.03.09, 13:43 może i o sobie - sama nie wiem. Tak jestem nazywana na Pu-K i zaliczana do euroazjatów czy jak im tam...Zresztą ani mnie to ziębi, ani grzeje. Staram się dociec prawdy nie uciekając się do obrażania całych nacji i obarczania ich winą za zbrodnie pokolenia ich dziadków, nie wyśmiewam sie z ich biedy, nie wyszydzam symboli religijnych, ujęłabym to - nie generalizuję. A że wkurza mnie to, iż P. pozwala jedynie na "kontrolowaną" wymianę poglądów, bo zaraz nożyczki i ban to inna inszość, ale co zrobić. Tyle w kwestii tłumaczenia się (sama nie wiem po co). Możecie mnie wyciąc, wyrzucic, zabanować, ogolić głowę nawet. Mam nadzieję, że usługi fryzjerskie gratis, bo jestem przed wypłatą Odpowiedz Link
liberum_veto Re: nie warto flirtowac z faszystami 26.03.09, 19:06 1. Nigdy nie przyszło mi nawet do głowy, aby Ciebie banować. Przypisujesz nam tu metody rezunów z forum PuK, Bircza czy Nad Sanem i Wiarem. Jest to dla nas krzywdzące. U nas bana nigdy nie mieli nawet piotrzr, darino, rom-baz czy mariusz9959. I to jest ta subtelna różnica pomiędzy PU a PuK, której zdaje się, że nie dostrzegasz. 2. Zabolały mnie Twoje rażąco niesprawiedliwe oceny forum PU, wyzywanie nas od "oszołomów" czy "histerycznego kresowiactwa". Zalecam zimny prysznic i większą powściągliwość w formułowaniu tak skrajnych ocen. Bo łatwo kogoś skrzywdzić. A poza tym to niejako "plujesz do własnej studni", bo takie zarzuty formułowane są, zdaje się, że właśnie wobec Ciebie, na "bratnim" forum PuK. 3. Robisz nam tu zarzuty, że jakoby nie da się u nas rozmawiać o urokach cerkwi. Bezpodstawnie, bo przecież nie próbowałaś nawet takiego wątku tutaj zakładać. Ale z góry przypisujesz nam same najgorsze intencje. Nie przypominam też sobie wypowiedzi, że cerkwie służą wyłącznie "do odprawiania banderowskich mszy". Może przeoczyłem, może mi to zalinkujesz, bo naprawdę nie kojarzę. 4. Generalizujesz, że wszyscy tutaj rwą się do pisania na forum PuK. Ja osobiście nigdy nie byłem tam zabanowany, ale też nigdy nie miałem ochoty pisać na tym forum. Raz, że nie pochodzę z Pokarpacia i tamtejsze fora regionalne z założenia mnie nie interesują. Dwa, że w pewnym towarzystwie bywać po prostu nie wypada. Trzy, że brzydzę się ordynarną cenzurą w stylu stalinowskim, jaką uprawia "piotrzr". Dlatego też bojkotuję forum PuK. I namawiam do tego innych. 5. Pomimo tych uwag, podziwiam jednak Twoją umiejętność do autorefleksji i samokrytycyzmu. Tak rzado spotykaną na internetowych forach. Górujesz tym zdecydowanie nad Twoim ulubieńcem Hansem, typem forumowego pieniacza, wykazującego zacietrzewienie w dyskusji. On też jest "oszołomem mentalnym", niezdolnym do prowadzenia rzeczowej dyskusji, przyjmowania argumentów innych niż jego własne. Dlatego z różnych for jest eliminowany. Bo wydaje mu się, że ma monopol na prawdę i z założenia jest "najmądrzejszy z całej wsi". Brakuje mu odrobiny pokory. Kiedyś też lubiłem go nawet czytać, ale dyskutowanie z nim to zajęcie dla masochisty. Ty mi natomiast autentycznie zaimponowałaś. BRAWO!!! Odpowiedz Link
alexandra74 Re: nie warto flirtowac z faszystami 26.03.09, 20:36 To powinnam chyba coś napisać. Po kolei. Nie oczekiwałam wcale bana. Chciałam tylko uzmysłowić niektórym, że można być na swój sposób "uniwersalnym", natomiast tutaj wszystko co prezentuje Piortzr i s-ka jest "z urzędu" na nie. Różnicę pomiędzy polityką prowadzenia forum jak najbardziej dostrzegam, tylko wiesz...jeżeli dopuszczasz wszystko jak leci, a kilka osób lubi się tutaj nakręcać, to robi się istny śmietnik, który osoba całkiem postronna ocenić moze jako krąg pomyleńców. Odpowiedz Link
alexandra74 Re: nie warto flirtowac z faszystami 26.03.09, 20:39 Sorry, ucięło mi posta o jakieś 3/4. Nie mam na razie czasu od nowa pisac. Odpowiedz Link
alexandra74 Re: nie warto flirtowac z faszystami - cd uciętego 26.03.09, 21:48 Dalej - odnoszę sie kolejno do Twoich zarzutów, próbuję odtworzyć. Zazdroszcze Wam świętego spokoju w domu, wtedy można z ładem i składem pisać. Do rzeczy. Nie nazwałam wszystkich "oszołomami", tylko część. a "histeryczne kresowiactwo" to nie są moje słowa, tylko przeze mnie przytoczone. Pietrek wypisuje o mnie różne nieładne rzeczy ale naprawdę mam to daleko. Wspólne tematy znaleźliśmy we wspomnianych cerkwiach, muzyce i numizmatach. I co w tym złego? Czy dlatego, że zaprezentowałam swoje zdjęcia mam być wyzywana od flirtującej z faszystami? Wypowiedź ta nie świadczy dobrze o jej autorze, z czym myślę Ty, jako inteligentny człowiek powinieneś sie zgodzić. A nie zauważyłam, żebyś upomniał tego pana. W kwestii odprawiania banderowskich mszy - mówisz i masz, poniżej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=86230929&a=87494554 sorry Bastion, nie mam zwyczaju donosić, ale tu stan wyższej konieczności czy obrona własna - jak kto woli Zresztą nie lubię na siłę nikomu zaprzątać głowy moimi zainteresowaniami - galeria zdjęć jest ogólnie dostępna. Jeżeli nie potrzebujesz pisac na PuK - Twoja sprawa i wola, oszczędzisz sobie z pewnością sporo nerwów Ja natomiast czasami chcę się czegoś dowiedzieć i zakładanie z góry, ze tam tylko same kłamstwa i bzdury wypisują nie jest prawdziwe. O tym, co i gdzie wypada robić to zawsze ja sama decydowałam i tak juz zostanie. Nie uszło mojej uwagi, że nie jestem tutaj mile widziana po wyłapaniu, iż nie koncentruję się wyłącznie na pluciu pod adresem założyciela PuK. A uprzedzając stwierdzenie, że sama jestem sobie winna, że po mnie jeźdzą i wycinają/banują na PuK, bo po co tam lazłam, a teraz narzekam, to odpowiem, że większośc stąd tak robi, by móc później zakładać bardzo popularne i rozbudowane wątki. Także sami faceta lansujecie. Natomiast osoba Hansa wyraźnie Cię boli. Nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek deklarowała szczególny sentyment do niego. Po prostu odpowiada mi treść, sens i ton jego wypowiedzi - przypadków pieniactwa nie odnotowałam. Może zbyt mało go poczytałam. Podobny stosunek mam do Tawny'ego. Tyle o nickach, bo ciśnienie się Wam popodnosi na samo ich brzmienie Kończąc przydługi wywód - w kwestii zbrodni OUN-UPA jestem po Waszej stronie, czy tego chcecie czy nie i nie szukam żadnego usprawiedliwienia dla mordowania niewinnych ludzi. Jednak część Polaków też nie była bez winy i odpłacała pięknym za nadobne równie niewinnym Ukraińcom (vide "działalność" Wołyniaka czy "bohaterów" z NSZ). Wobec powyższego proponuję skoncentrować się na przekazywaniu - jak dotychczas - wartościowych i ciekawych treści, a nie próbie pouczania innych, co robić wypada, a co nie. pozdrawiam Odpowiedz Link
liberum_veto Re: nie warto flirtowac z faszystami 27.03.09, 07:06 1. Co do "nakręcania się", to też masz tendencje do "ostrej jazdy" i używania mocnego słownictwa. Windowałaś tutaj np. wątek "banderowskie kurwy się boją", a mieliśmy na forum niepisaną umowę, że tego wątku kontynuować nie będziemy. 2. Używając określenia "histeryczne kresowiactwo" dałaś wyraźnie do zrozumienia, że jest ono - Towim zdaniem - uzasadnione, że się z taką "diagnozą" zgadzasz. To także przykład niepotrzebnego zaostrzania retoryki dyskusji, "nakręcania się". 3. Zapoznałem się z tą wypowiedzią o banderowskich mszach, autorstwa akurat "premingera". Nie uważam, aby kwalifikowała się do usunięcia. Zdaje się, że takie banderowskie msze np. ku czci "bojowników" UPA, święcenie pomników banderowskich są na Podkarpaciu jak najbardziej praktykowane. A to nasuwa fatalne skojarzenia z przeszłości. Grekokatolicki kler odegrał wybitnie negatywną rolę w "wydarzeniach" na Wołyniu, podszczuwając często do zbrodni. Poza tym "preminger" nie jest akurat zbyt reprezentatywny dla naszego forum. Prezentuje poglądy dość radykalne. 4. W sprawie dyskusji o "goleniu" zastosowałem się do Twojej sygnaturki Czasami lepiej się nie wdawać w takie pyskówki. Poza tym uważam, że jednak ma pewne znaczenie, przynajmniej estetyczne, czy swoje fotografie umieszczasz powiedzmy w Polityce, czy w jakimś pisemku o profilu faszystowskim, powiedzmy Niemiecki Śląsk lub Sieg Heil. Podkarpacie nie Ukraina, moim zdaniem pisanie na forum PuK jest wstydem i legitymizuje to towarzystwo o antypolskich poglądach. Poza tym stosuję zasadę, że jak ktoś mnie wyrzuca drzwiami, to nie wracam oknem. Dziwię się ludziom, że po kilku nawet banach mają jeszcze ochotę pisywać na forum PuK. Dla mnie jest to zachowanie poniżej wszelkiej godności, oznaczające akceptację cenzorskich metod "piotrzr". Ale jak ktoś lubi byc poniżany i obrażany, to już jego prywatna sprawa. Nie oczekuj jednak oklasków. Masz prawo tam pisać, tak samo każdy ma prawo oceniać Twoją decyzję o pisaniu na forum o profilu banderowskim. Odpowiedz Link
lokis1271 Spokojnie Panie i Panowie 27.03.09, 07:30 Szanowni Państwo ! Uważam, że nie ma potrzeby wzajemnie się nakręcać i obrażać. Kto ma ochotę niech pisze nawet na portalu UNA-UNSO - jego rzecz. Ja nie mam najmniejszej ochoty na legitymizowanie tego typu towarzystwa, więc się tam nie udzielam. A propos banderowskich mszy - chodziło chyba bardziej o kościoły greckokatolickie a nie cerkwie. Pozdrawiam L. Bodio Odpowiedz Link
liberum_veto Cerkiew Greckokatolicka w Polsce 29.03.09, 07:36 Formalnie to i cerkiew prawosławna w Polsce nazywana jest Kościołem: Polski Autokefaliczny Kościół Prawosławny - PAKP. Podobnie jak cerkiew greckokatolicka: Ukraiński Kościół Greckokatolicki. Ale nawet w adresie swojej strony internetowej używa on hasła "cerkiew" www.cerkiew.net/news.php Odpowiedz Link
alexandra74 Re: nie warto flirtowac z faszystami 27.03.09, 08:47 Mam tendencję istotnie do używania mocnego słownictwa, dlatego nigdy nie domagałam sie nazywania mnie damą, a nawet "damą". O wątku "banderowskie kurwy" nie wiedziałam, trzeba było mnie upomniec zaraz po incydencie. "Historycznemu kresowiactwu" wszystko kojarzy sie jak temu żołnierzowi...tyle. Sami zdecydujcie, czy opis do Was pasuje. Wypowiedź o banderowskich mszach była Premingera, ale tezę/pytanie retoryczne postawił Bastion, którego ja zacytowałam. Nie sugerowałam usunięcia jakiejkolwiek wypowiedzi w tym ani innym wątku. O pisaniu/zamieszczaniu zdjęc na forach juz pisałam, wiec temat uważam za zamknięty. I Twoje zarzuty co do mojego "nakręcania się" - ciekawe. Pamiętam, iż nawet w wątku "szaleństwa proboszcza" zasugerowałam zaprzestanie ośmieszania się, bo wstyd po prostu, gdy ktoś to przeczyta. A dlaczego zabanowani po raz enty dalej piszą i/lub wklejają tutaj wątki z PuK to juz ich powinienieś zapytać - daleko szukac nie trzeba. Nie oczekuję oklasków, swoje prawa znam. Netykietę równiez, niestety nigdzie nikt jej nie przestrzega. Sygnaturke raczej zmienię, bo sama sie do niej nie stosuję, co zostało mi zreszta wypomniane. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: nie warto flirtowac z faszystami 28.03.09, 07:30 1. W tym czasie miałem akurat dłuższą przerwę w prowadzeniu forum. Sugestię skasowania dwóch wątków z wulgaryzmami w tytule zgłosił "krouk" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=76912096&a=77255092 i nawet się nad tym zastanawiałem, ale zapowiedziałem tylko, że będę kasował nowe wypowiedzi w tych wątkach. W ten sposób uległyby one z czasem archiwizacji. Przez pół roku nikt się nie wpisywał na wątku "banderowskie k... sie boją". Odświeżył go potem ares19 (prawdopodobnie alter ego piotrzr), potem Ty, a teraz kre-pak, po 5 miesiącach przerwy... Najwyraźniej więc taki wątek jest jednak potrzebny, skoro podciągają go osoby z tak różnych "parafii" 2. Kresowiactwo. Nie wiem, o jakim żołnierzu i jakich skojarzeniach mówisz (zapewne jakiś żart, ale mi nieznany). Mnie raczej trudno zaliczyć do Kresowiaków, pochodzę niby z Kresów Wschodnich, ale tych "dzisiejszych" (Podlasie). Moja rodzina nie ucierpiała w wyniku wydarzeń wojennych, nie musiała się ewakuować. Tematem rzezi wołyńskiej zainteresowałem się stosunkowo niedawno, w związku z zamieszaniem wokół budowy pomnika ofiar ludobójstwa OUN-UPA w Warszawie. Do prawdziwych Kresowiaków należą "lokis1271" i "mat120". 3. W temacie "proboszcza", mnie też trochę śmieszą takie wątki poświęcone osobom piotrzr (a jest ich tu kilka), darino czy mariusz9959, ale stanowią one raczej odpowiedź na ich ataki na nasze forum. Celuje w tym "piotrzr", który od początku podejmował próby zniszczenia forum Polska-Ukraina, posługując się tu nickiem veto13, a potem ares19. Ale robienie z niego "proboszcza" to niepotrzebne dodawanie niezasłużonego splendoru temu troglodycie. Ludzie biorą go potem rzeczywiście za księdza, choć to raczej tylko jakiś chory wymysł. Podobnie jak obsesyjne tropienie rzekomych wypowiedzi Mariusza na różnych forach. 4. Dyskusje w internecie z natury są ostrzejsze niż w realu, ludzie na więcej sobie pozwalają, korzystając z anonimowości. Netykieta funkcjonuje tylko na papierze, choć to poręczne narzędzie dyscyplinowania forum. Ale to forum powstawało pod nazwą "Polska- Ukraina bez cenzury", a to zobowiązuje. Poza tym sam nie jestem bynajmniej wzorem przestrzegania netykiety, więc nie mogę tego wymagać od innych. Nie jestem hipokrytą Odpowiedz Link
piotrzr tylko to forum się liczy 26.01.10, 09:59 szukajcie pośród forów regionalnych forum.gazeta.pl/forum/f,45535,Podkarpacka_u_Kraina.html to forum o Zakierońskim Kraju. Sława Banderze ps Naganę przyjąłem z pokorą )) Odpowiedz Link
anglik_z_kolomyi "ścierwojad" i rezun 06.08.09, 15:36 1943 Autor: sjp 13.07.09, 22:55 I znów lipiec przypomina nam o okrutnych wydarzeniach na Wołyniu sprzed 66 lat. Nacjonalistyczne bandy ukraińskie dopuściły się okrutnych mordów na ludności polskiej. "Dzielnym" wojakom ukraińskim doskonale wychodziły pacyfikacje bezbronnych polskich wsi. Widły, topory, siekiery, noże to ukochane symbole historyczne współczesnej Ukrainy. Nie kultura, nauka, sztuka, architektura, ale te "cudeńka" tak potrzebne do rezaniny. Bo jak na razie, z taką historią okraszoną "wspaniałym" szlakiem bojowym SS Galizien Ukraina chce do UE. Tylko że w systemie prawnym UE nie ma przedawnienia dla ludobójstwa. Warto o tym pamiętac, kiedy będziecie swoich bohaterów z tryzubami, Żelaznymi Krzyżami i znakami runicznymi SS prezentowac Europie. Próby zatuszowania zbrodni nie pomogą. I nie dlatego, że historycy piszą i pamiętają, a dlatego, że pamięta naród, pamiętają Polacy. A wystarczy wskazac mogiły i pozwolic zapalic świeczki. O groby polskie dbac nie musicie, widziałem wasze "porządki" na zielonej Ukrainie. I banowanie nic nie pomoże. forum.gazeta.pl/forum/w,45535,97808341,97808341,1943.html wyciąłem przodownika Autor: piotrzr 14.07.09, 15:27 w tym wątku. Zapewniam was że nic ciekawego kolejny ścierwojad nie napisał forum.gazeta.pl/forum/w,45535,97808341,97832929,wycialem_przodownika.html Re: wyciąłem przodownika Autor: sjp 14.07.09, 21:11 Zabolało Cię, i to bardzo. Wycinac, wycinac, wycinac! A może rezac, rezac i jeszcze rezac! I tylko tyle? Bo argumentów brakło, bo szanowac i rozmawiac z drugim człowiekiem nikt nie nauczył. A wycinac - to takie proste i łatwe. Tak jak 66 lat temu - też było prosto i łatwo. Nic się nie zmieniliście... forum.gazeta.pl/forum/w,45535,97808341,97845306,Re_wycialem_przodownika.html Odpowiedz Link
rodot Re: "ścierwojad" i rezun 06.08.09, 17:06 Nie będzie ani prosto ani łatwo, w ogóle w tym względzie nic nie będzie-nie te czasy. Odpowiedz Link
anglik_z_kolomyi Re: "ścierwojad" i rezun 10.08.09, 15:51 Nie byłbym taki pewny. Historia lubi się powtarzać... Ostatnio pogrobowcy Bandery chcieli sobie urządzić rajd w Polsce... forum.gazeta.pl/forum/w,45535,55891679,82142125,Do_dzielnego_piotrazr.html Do "dzielnego" piotrazr Autor: sjp 14.07.08, 22:20 Wiedziałem, jak kiepski wieszcz, ze mój temat zostanie wycofany. W końcu i tak jestem zadowolony. 65 lat temu, w najlepszym wypadku, przy pomocy wszystkich świętych ukraińskich (tzn. mistrzów „rezania” dostałbym „czapę”. A teraz, w wolnej Polsce, także dla „striłciw”, zostałem zbanowany. Nie jest źle. Żyję. Czytam uważnie Wasze elukubracje "Panowie Ukraińcy" (cytat niezamierzony, ze mnie nic z Piłsudskiego), czytam oficjalną, akademicką historię Ukrainy, i jestem przerażony. Celowa, zaplanowana, chamska i banderowska, skoordynowana akcja o określonej wymowie, mająca na celu namieszać we łbie Lachom. Prawie Wam się udało. Prawie. Jeszcze żyją niedobitki bohaterskich akcji dzielnych chłopców z UPA. Żyją i świadczą sobą. A Was to boli. No cóż. Odezwę się. A posty możecie kasować. To nie sumienie. Prywatnie do Piotrazr. Petro, Twoi dziadowie "rezali" Lachów? Bo moi dziadowie "głowy dawali" w l. 1943-1945. Bo byli Polakami. Ot, takich sąsiadów mieli. Walcz kozacze o porozumienie polsko- ukraińskie, walcz! Byle uczciwie! Odpowiedz Link
anglik_z_kolomyi Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 01.01.10, 18:37 Typowa "dyskusja" na PuKniętym forum banderowskim: forum.gazeta.pl/forum/w,45535,105010853,,Sejmik_podkarpacki_potepil_ludobojstwo_na_Kresach.html?v=2[...] mat120 31.12.09, 20:06 Odpowiedz Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . [...] venus99 31.12.09, 20:31 Odpowiedz Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . ważna uchwała ?? piotrzr 01.01.10, 00:35 Odpowiedz województwo podkarpackie - najuboższe w kraju, o najniższym poziomie życia, najsłabszym w Polsce wykorzystaniu środków unijnych, z jednym z najwyższych w Polsce wskaźników bezrobocia... Więc panowie z sejmiku nie mają żadnych innych problemów od awanturnictwa międzynarodowego. Sejmik i urząd marszałkowski - dwie instytucje tego województwa którym przyporządkowałbym przymiotnik "gówniane" ale nie przyporządkuje Dlaczego ? bo nie chcę urazić byłego wójta wsi Pysznica pełniącego obowiązki marszałka województwa na którym i tak inni "psy wieszają" za liczne grzeszki A sejmik - banda wyrzutków pisowskich którzy poza sejmikiem się nie liczą i stać ich na wódkę krajową - już nie muszą jeździć po ukraińską [...] venus99 01.01.10, 10:41 Odpowiedz Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Re: ważna uchwała ?? ale_dno 01.01.10, 11:36 Odpowiedz piotrzr napisał: > A sejmik - banda wyrzutków pisowskich którzy poza sejmikiem się nie liczą www.si.podkarpackie.pl/Wydarzenia/index.aspx?id=1578 masz chyba gówniane wiadomości, bo rezolucję uchwalono jednogłośnie, chyba ze nie wiesz co znaczy jednogłośnie? [...] ale_dno 31.12.09, 21:21 Odpowiedz Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Re: Sejmik podkarpacki potępił ludobojstwo na Kre dychtrojber 01.01.10, 13:24 Odpowiedz Na pytanie czy sejmik powinien zajmować się tematem masowych mordów na kresach odpowiedż jest tylko jedna. Zdecydowanie tak. Należy ciągle przypominać o tamtych latach zwłaszcza w czasie prób rehabilitacji takich organizacji jak OUN czy uznanej przez Trybunał Wojskowy za zbrodniczą SS-Galizien Duże wrażenie zrobił na mnie filmik na You Tube z kilkunastoma dziadkami z tej organizacji i młodszych przebierańców w mundurach z tamtej epoki pod ukraińskim pomnikiem gloryfikujących żołnierzy tej jednostki Mówiąc szczerze byłem trochę zszokowany że takie rzeczy dzieją się publicznie w dużym mieście w Europie. Wielokrotnie spotykałem się ze starszymi Niemcami którzy żyli w czasach II WS jako dorośli ludzie W tej chwili praktycznie już ich nie ma. Wszyscy oni albo o tamtych czasach nie chcieli mówić albo tłumaczyli się że nic nie wiedzieli a przecież wielu z nich miało swój udział w tragicznych wydarzeniach tych czasów.Wyczuwało się jakieś skrępowanie czy niechęć do wracania do tamtych złych wydarzeń. A tutaj przemarsz "weteranów" ulicami miasta w biały dzień z rozwiniętymi sztandarami. Mało jest możliwości zobaczenia czegoś takiego we współczesnym świecie. Jeżeli na takich fundamentach zachodni Ukraińcy chcą budować tożsamość historyczną to czarno to widzę. Jeżeli ci "gloryfikatorzy" nie rozumieją że ich bohaterzy zostali potraktowani zgodnie z doktryną niemiecką w praktyce jako podludzie do najgorszych, najprostszych zadań to chyba już do nich nic nie dotrze. A jeszcze robienie z tego zaszczytu i powodu do chwały to już głupota czystej wody. Na przypominanie wydarzeń tamtych lat jest zawsze czas i jest to wciąż ważne dopóki znajdują się ludzie gotowi nikczemnośc i zbrodnię przekuć w chwałę i powód do dumy. [...] venus99 01.01.10, 14:25 Odpowiedz Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
bastion44 Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 01.01.10, 19:33 Wszelkie dyskusje,czy wymiany poglądów z takimi typami jak:piotrz,darino,mariusz 9959,czy wianuszk-kresowy,są skazane na niapowodzenie.Oni są tak przesiąknięci nacjonalizmem,że w niedługim czasie prześcigną samego Banderę,a w kłamstwie samego mistrza Josepha Paula Goebelsa. Te szumowiny są,efefktem tego,że akcja"Wisła",nie została dokończona. Odpowiedz Link
venus99 Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 01.01.10, 19:35 sprawa jest dla mnie prostaNI SIĘ BOJĄ PRAWDY!muszę powiedzieć,że być na forum ukraińskich nacjonalistów sekowanym to swoista forma uznania.niech kasują.niczego w ten sposób nie zmienią. Odpowiedz Link
no_passaran Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 01.01.10, 21:29 Zadawanie się z faszystami jest sprawą haniebną. Uczciwy człowiek nie powinien tam bywać. forum.gazeta.pl/forum/w,48782,89453080,100931724,kolaboranci_faszystowscy.html Odpowiedz Link
venus99 Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 02.01.10, 09:12 zadawanie się z faszystami jest rzeczywiście naganne,polemika z nimi,wykazywanie kłamstw i krętactw to już inna sprawa.o słuszności takich działań najlepiej pokazują ich reakcje.oni boją się PRAWDY. Odpowiedz Link
dychtrojber Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 02.01.10, 11:49 Trzeba próbować tłumaczyć apologetom SS Galizien że gdyby ich"bohaterzy" wygrali jakimś cudem II WŚ to tacy jak Wianuszek czy inni za miskę zupy pracowaliby teraz przy krowach gdzieś w latyfundium jakiegoś Bauera- wysokiego rangą Niemca -weterana .Niestety ci ludzie nie rozumieją że hitlerowcy by wyzwolili Ukrainę przede wszystkim od Ukraińców. Na marginesie "cenzura" jest na Puk-u nieznośna i zakładający to forum myśleli chyba że zakładają coś o robótkach ręcznych w wełnie i kasują wszystkie niewygodne z ich punktu widzenia posty w drażliwych watkach które sami inicjują.Ich prawo,jak chcą jedynie poklepywania się nawzajem po plecach to pewnie tak będzie. Będą mieli idealny obrazek tamtych lat,jak z plakatów nawołujących ochotników do wstepowania do Waffen SS Galizien. __________________________________________________ TOUJOURS EN VEDETTE Friedrich Zw. Gr. / 1740 / Odpowiedz Link
bastion44 Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 02.01.10, 11:17 no_passaran napisał: > Zadawanie się z faszystami jest sprawą haniebną. > Uczciwy człowiek nie powinien tam bywać. > forum.gazeta.pl/forum/w,48782,89453080,100931724,kolaboranci_faszystowscy.html Zapomniałeś dodać venus99,która miał{a}już nie raz tam głowę ściętą,ale pcha się tam dalej jak muchy do miodu. Rzeczywiście pisanie tam to tak jakby podpisać w czasie wojny volkslistę,lub,przejść na etat Vetraumana{człowieka zaufania},SD,lub Gestapo. Odpowiedz Link
venus99 Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 02.01.10, 15:05 bo kłamstwa trzeba zwalczać.kasując wątki pokazują tylko,że boją się prawdy. Odpowiedz Link
no_passaran Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 04.01.10, 17:33 bastion44 napisał: > Zapomniałeś dodać venus99, która miał{a} venus się nie załapał/a na listę, umieściłem tam bardziej inteligentnych, od których można wymagać więcej... forum.gazeta.pl/forum/w,48782,95784294,101212330,Re_venus99_kolaborant_faszystowski.html a bywalców PuK nazywam szambonurkami w zasadzie kąpanie się w gnoju nie jest może nawet szkodliwe, choć nie rozumiem też, jaką można z tego czerpać przyjemność... Odpowiedz Link
venus99 Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 04.01.10, 18:43 jeszcze niedawno zarówno ty jaki no_passaran czerpaliście radość z kąpieli na PuK.co wam przeszkodziło kontynuować tę przyjemnośc?co się stało,że kiedyś ta przyjemność była dla was zrozumiała a teraz nagle stała się niezrozumiała? bo paraliż postępowy młodocianych trafia głowy? Odpowiedz Link
no_passaran Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 04.01.10, 18:50 Wypraszam sobie. Wpisałem się tam tylko raz czy dwa razy, zostałem zabanowany i więcej się tam nie pokażę. Nie będę się kąpał w gnoju... forum.gazeta.pl/forum/w,45535,61459284,88433687,Re_Jak_Hansgrubber_banderowcem_zostal_.html Odpowiedz Link
no_passaran Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 04.01.10, 18:59 Licz, licz, chłoptasiu. I tak nie potrafisz zliczyć do trzech Odpowiedz Link
no_passaran Re: cenzura na forum Podkarpacka u-Kraina 04.01.10, 22:51 venus99 napisał: > policzyć dokładnie? I co, znalazłeś, kurwiszonie?! Dającym dupy banderowcom... Odpowiedz Link
piotrzr uprzejmie donoszę 05.01.10, 08:44 Uprzejmie donoszę że tutejszy admin (czy raczej p.o. admin) umieścił (a raczej próbował) umieścić na moim forum ponad 30 postów - w okresie od października do grudnia 2009 roku. Większość z tych postów oczywiście wyje...bałem zaraz po ich opublikowaniu ale kilka pozostawiłem. W jednym z ostatnich - mat(ołek) zapowiedział częstsze wizyty. Na co ja z utęsknieniem (i nożyczkami) czekam. Pozdrawiam bardzo serdecznie w nowym roku szczególne pozdrowienia dla no-nassrama (w głowie) ) Odpowiedz Link
bastion44 Re: uprzejmie donoszę 05.01.10, 10:20 Skąd my to znamy?"uprzejmie donoszę".Czyżby pozostało Ci we krwi po minionej epoce?.Przecież to typowy język dla kapusiów i gumowych uszek.Widać,że masz uszy jak placki ziemniaczane i tęsknisz za dawnymi czasami.Teraz dorabiasz w UOP-ie.Jak piszesz:"większość z tych postów wyje...bałem".Ale doliczas sobie je do ogólnej liczby.Oj nie ładnie,nie ładnie Piotrze!. Myślałem,żeś Ty Piotruś Pan,a tymczasem jesteś zwykły cham!!!. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: uprzejmie donoszę 05.01.10, 11:07 piotrzr napisał: > Uprzejmie donoszę że tutejszy admin (czy raczej p.o. admin) To oczywiste kłamstwo. Na forum PuK wpisałem się tylko raz, a i to tylko po to, żeby sprawdzić, czy zostanę od razu zabanowany PS. A z tym "uprzejmie donoszę", to rzeczywiście dużo to mówi o Twojej osobowości... Odpowiedz Link
piotrzr Re: uprzejmie donoszę 05.01.10, 16:11 przecież wyraźnie napisałem że chodzi o mat(oła)120 pełniącego u was obowiązki zastępcy libera a co zrobicie z łamistrajkiem - to wasza sprawa )) Odpowiedz Link
bastion44 Re: uprzejmie donoszę 05.01.10, 16:23 Och Piotr,och Piotr czego z Ciebie taki łotr!. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: uprzejmie donoszę 05.01.10, 16:24 Napisałeś, cytuję: "Uprzejmie donoszę że tutejszy admin (czy raczej p.o. admin) umieścił (a raczej próbował) umieścić na moim forum ponad 30 postów - w okresie od października dogrudnia 2009 roku." I to jest wierutne kłamstwo, bo to ja jestem tutaj JEDYNYM adminem. Odpowiedz Link
piotrzr Re: uprzejmie donoszę 06.01.10, 09:44 i ci ?? nie udzielałeś pełnomocnictw mat120 do prowadzenia tego zasranego forum ?? zaponiało się ?? a on wam taki numerek wyciął próbował dogadywać się z konkurecją To ci heca ) Odpowiedz Link
liberum_veto Re: uprzejmie donoszę 06.01.10, 09:52 W okresie, o którym pisałeś (październik - grudzień 2009), mat120 nie był adminem tego elitarnego forum. Tak więc nie kłam, bo kłamstwo ma zawsze krótkie nogi. Odpowiedz Link
lokis1271 Chyba Kolego Liberum nie pogadasz... 06.01.10, 11:02 Witam Kolego Liberum ! Obawiam się, że nie uda Ci się nawiązać merytorycznej dyskusji z Szamanem PuK-u. Wątpię , aby już wytrzeźwiał po Sylwestrowej imprezie. Pozdrawiam L. Bodio Odpowiedz Link
liberum_veto On nawet jak jest trzeźwy, to gada jakby był naćpa 06.01.10, 11:06 On nawet jak jest trzeźwy, to gada jakby był naćpany Odpowiedz Link
lokis1271 Re: On nawet jak jest trzeźwy, to gada jakby był 06.01.10, 11:21 Witam ! To skutek wieloletniego alkoholizmu, który z biegiem czasu przechodzi w schizofrenię oraz róznego rodzaju urojenia maniakalne, w tym rozdwojenie jaźni. Tym m.n. należy tłumaczyć fakt, iż dla tego osobnika mogą istnieć rózne prawdy o stosunkach polsko-ukraińskich, co nawet uwiecznił w motcie swojego forum. Pozdrawiam L. Bodio Odpowiedz Link
no_passaran On nawet trzeźwy, gada jak naćpany 06.01.10, 14:37 Są podobno trzy rodzaje prawd: święta prawda, tyz prawda i gówno prawda. "Prawdy" tego troglodyty-rezuna zaliczają się głównie do tej trzeciej kategorii prawd Odpowiedz Link
wolyniak2 Re: uprzejmie donoszę 27.01.10, 22:38 "Słoneczko podkarpacia" odezwało się. Jak zwykle w pijacko-upowskim stylu. No cóż, jedyne co mu pozostało to chwalić się na pukniętym forum tym co zeżarł ostatnio, widział albo przeczytał (sądząc z jego komentarzy bardzo pobieżnie) oraz ... "intelektualną" biografią swego dziada - w tym jest dobry, niby swojak, taki polsko-rusiński, ale gdzie może tam "zasługi" dziada podkreśla i sobie chwały dodaje. Tak, dziad działał, pisywał, organizował, a potomkowi piotrowi pozostało cenzurowanie własnego forum i upajanie się własną pisaniną. Narcyzm, aż dziw, że własnego gó..na z żarciem nie pomylił. Nędza, oczywiście intelektualna, no i smród, jaki się z tej banderowskiej gawry niesie. Odpowiedz Link
no_passaran Re: uprzejmie donoszę 06.01.10, 14:40 piotrzr napisał: > szczególne pozdrowienia dla no-nassrama (w głowie) ) też cię, ubeku, pozdrawiam tradycyjnie po banderowsku: "хуї ci w dupę, rezunie" Odpowiedz Link
mat120 Re: uprzejmie donoszę 06.01.10, 21:57 Sie masz rezunie. Widzę, że zapragnąłeś odetchnąć świeżym powietrzem. Stęchlizna bunkra ci nie służy?) Odpowiedz Link
liberum_veto lista zabanowanych na PuK 15.01.10, 06:33 Fajne forum. Pisuje tam czterech banderaSSów, nie licząc kolaborantów faszystowskich, a na liście zabanowanych jest aż 25 osób. Nie łatwiej było umieścić wykaz tych kilku osób, które dostąpiły "zaszczytu" pisania na tym faszystowskim forum??? )))) forum.gazeta.pl/forum/w,45535,82047903,105667636,efekty_czyszc zenia.html efekty czyszczenia Autor: piotrzr 14.01.10, 08:38 Lista użytkowników, którzy nie mogą pisać na twoim forum: * 366_z_pawlokomy usuń * akcja.wisla1 usuń * ale_dno usuń * anonimzwanygallem usuń * antyupa usuń * antyupowiec usuń * chlop_z_witrylowa usuń * gate.of.delirium usuń * grabarz_wolynski usuń * ktos_021 usuń * marcolmhelski usuń * na-kuzim usuń * niszcz_nacjonalistow usuń * no_passaran usuń * october.fest usuń * orzelbialy15 usuń * podkarpacie_nieukraina usuń * sjp usuń * solist usuń * valmont80 usuń * venus99 usuń * wolyniak2 usuń * xaxaxax usuń * yadol usuń * youngeuropeans usuń forum.gazeta.pl/forum/w,45535,82047903,105680628,Re_efekty_czyszczenia.html Autor: lechowski51 14.01.10, 12:43 Z tej listy proskrypcyjnej wynika ze ponownie dostapilem "zaszczytu" pisania na tym cenzurowanym forum. Niestety moja aktywnosc na tym forum skonczyla sie wraz zakneblowaniem mi kiedys ust. Bawcie sie dobrze broniac upowskich zbrodniarzy i polujac na "polskich nacjonalistow". Odpowiedz Link
kapitan42 Re: lista zabanowanych na PuK 18.01.10, 22:21 Widać że ten hagiograf OUNowski Piotrzr często tu zagląda i czyta uważnie wszystkie posty. No czasem trzeba wyjść z obory i złapać kilka świeższych oddechów. Ale jego przypadku jednak wywołuje to agresję słowną... Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista zabanowanych na PuK 19.01.10, 12:18 Miłość niejedno ma imię. Fuhrer PuKniętych nie może bez nas żyć. Jest uzależniony od forum Polska - Ukraina. Ale to zdrowy nałóg forum.gazeta.pl/forum/w,48782,89080246,101727388,Re_lista_obecnosci.html Odpowiedz Link
lacietis Faszyzm polski 28.01.10, 19:33 Zawsze śmieszyły mnie pseudorasistowskie wypowiedzi polaków (nie mylić z Polakami) - jak te które dominują na tym forum. Podchodzicie do Ukraińców w sposób rasistowski - choć jesteście (o ile jesteście Polakami) dokładnie tej samej krwi... A ci, którzy mają "kresowe" korzenie - to już zdecydowanie maja ukraińską krew w żyłach. Paskudztwo... To forum powinno się nazywać POLSKA przeciw ukrainie (właśnie taką - waszą ortografią)... Odpowiedz Link
fanka_online Re: Nie przesadzaj 28.01.10, 19:51 Bardzo niesprawiedliwe i krzywdzące są Twoje słowa. Podczytuję to forum od pewnego czasu i zauważyłam sporo wzajemnych złośliwości i dyskredytowania, ale nie ma w nich nienawiści, a tym bardziej nacjonalizmu. Chyba wszyscy tutaj mamy kresowe korzenia, jak zauważyłeś. Wielu z nas jest potomkami bestialsko pomordowanych, ograbionych i wygnanych, ale znamy wartość pokoju i dobrosąsiedzkich relacji. Bądź obiektywny, a przynajmniej postaraj się. Odpowiedz Link
lacietis Re: Nie przesadzam 28.01.10, 20:03 Jeżeli ktoś tu przesadza, to wielu często udzielających się autorów. Są tak zapiekle antyukraińscy, że szkoda gadać... A wybacz (nie zam twoich intencji) - ale stwierdzenie, że "nie ma w nich nienawiści, a tym bardziej nacjonalizmu." - jest zwyczajnym KŁAMSTWEM. Zresztą ja ich nie o nacjonalizm (w znaczeniu wywyższania własnego narodu), tylko o rasizm oskarżam. Na dodatek rasizm zupełnie idiotyczny - bo każdy antyukraiński rasizm, jest siłą faktów jednocześnie antypolski... Odpowiedz Link
fanka_online Re: Nie przesadzam 28.01.10, 20:13 Ukraińcy to jakaś inna rasa? Sorry, ale teraz przekroczyłeś granice przesady. I jeszcze jedno...ja nie kłamię. Takie mam zasady. Mam też wiele szacunku dla ludzi wyrażających swoje opinie w sposób wyważony. Pozdrawiam i spokoju ducha życzę. Odpowiedz Link
lacietis Re: Nie przesadzam 28.01.10, 20:20 fanka_online napisała: > Ukraińcy to jakaś inna rasa? ##Czytasz chyba tylko to co ci wygodne... Nie wiem, kto twierdzi, ze Ukraińcy to inna rasa - na pewno nie ja!!! natomiast wielu tutejszych forumowiczów wypowiada się w duchu, jakby byli (w swoim mniemaniu) przedstawicielami innej - wyższej rasy. Dlatego nazywam to pseudorasizmem... > Sorry, ##To nawet szkoda komentować! > I jeszcze jedno...ja nie kłamię. Takie mam zasady. ##Zasada słuszna! - ale (może nie celowo?) złamałaś ją w pierwszej odpowiedzi pod moim adresem - stwierdziłaś niezgodnie z prawdą, ze na tym forum nie ma nienawiści i nacjonalizmu - podczas gdy ono nimi ocieka... Odpowiedz Link
venus99 Re: Nie przesadzam 28.01.10, 20:34 na całe szczęście nie masz racji ponieważ: na tym forum istnieje wyraźne rozróżnienie Ukraińców od ukrainskich nacjonalistów i gloryfikatorów UPA i sprawców ludobójstwa.krytyce podlegają ci którzy wbrew faktom zaprzeczają ludobójstwu i zbrodniom wojennym dokonanym przez upowców.krytyce podlega gloryfikowanie takich osobników jak Szuchewycz i Bandera.sprawa gloryfikowania tej formacji i jej przewódców na Ukrainie to sprawa obywateli Ukrainy aczkolwiek krytyczny stosunek do takich poczynań jest całkowicie zrozumiały.natomiast próby gloryfikowania zbrodniarzy odpowiedzialnych za masowe zbrodnie,stawianie im pomników na terenie RP nie przejdzie. Odpowiedz Link
lacietis Re: Nie przesadzam 28.01.10, 21:29 venus99 napisał: > na całe szczęście nie masz racji ponieważ: ##Rację mam - ale nie o to teraz chodzi - bo tym razem jednak w miarę sensownie się wypowiadasz - więc mimo iż dziś już do tego żmijowiska miałem nie wchodzić - popolemizuję z tobą, a także zgodzę się. byleśmy rozmawiali na prawdę poważnie - a nie jak jacyś delirycy... (-: > na tym forum istnieje wyraźne rozróżnienie Ukraińców od ukrainskich nacjonalistów i gloryfikatorów UPA i sprawców ludobójstwa.krytyce podlegają ci którzy wbrew faktom zaprzeczają ludobójstwu i zbrodniom wojennym dokonanym przez upowców. ##Zbrodnie są zbrodniami - ja zbrodni wołyńskiej nie kwestionuję - bo nie ma powodu. Tyle, że wielu tutejszych autorów jest przez nią zaślepiona i zarażona patologiczna nienawiścią do wszystkiego co ukraińskie... Pytaniem pozostaje bowiem, co dla dzisiejszego dnia ma wynikać ze zbrodni wołyńskiej? Ja uważam, że nic na prawdę istotnego (pamięć ofiar - to inna sprawa). tak jak Ukraińcy nie powinni rozpamiętywać ukraińskich ofiar polaków. Najważniejsze byśmy dziś się nie tylko nie mordowali - ale życzliwie współpracowali! krytyce podlega gloryfikowanie takich osobników jak Szuchewycz i Bandera. ##Szuchewycz - owszem - był dowódcą UPA - i ponosi odpowiedzialność za wszelkie jej działania (zwłaszcza, że nie były one incydentalne). Ale takie patologiczne czepianie się bandery, który siedział wówczas w obozie - świadczy o tem, że nie o prawdę tu chodzi... sprawa gloryfikowania tej > formacji i jej przewódców na Ukrainie to sprawa obywateli Ukrainy > aczkolwiek krytyczny stosunek do takich poczynań jest całkowicie > zrozumiały. 1)Zbrodnia jest zbrodnia - i czy popełnili ją: Ukraińcy, Polacy, Łotysze, Białorusini - odpowiedzialni za nie zbrodniaże sa godni potępienia i kary! Ale niestety mało kto z tu obecnych, próbował sobie (na poważnie - a nie w stylu "rezuny mord mają we krwi" - albo "to bydło" - głównie łosie i jelenie...) zadać pytanie, co doprowadziło ukraińskich chłopów do tak nienaturalnie okrutnych czynów. Polska i Polacy (nie twierdzę, że akurat ci których zamordowano - ale uogólnianie tutejszym forumowiczom nie jest obce) musieli nieźle dosolić Ukraińcom, ze ci z taką (wyolbrzymioną) nawiązką odpowiedzieli za wieki poniżenia... 2)na terenie Ukrainy - mogą robić co chcą... I w wypadku Bandery, którego związek z masowymi mordami cywilów jest (przynajmniej) wątpliwy - nie powinno to specjalnie Polaków z Polski obchodzić. Nawet jeśli ktoś nie lubi Bandery - powinien zrozumieć, że jego kult jest głównie antysowiecki/antyrosyjski - a przez to obiektywnie na rękę Polsce! natomiast próby gloryfikowania zbrodniarzy > odpowiedzialnych za masowe zbrodnie,stawianie im pomników na terenie RP nie przejdzie. ##O zbrodniarzach w ogóle nie ma co gadać. Ale niepopularni w Polsce obcy bohaterowie - oczywiście nie muszą mieć na jej terytorium pomników. Żeby tylko nie popadać w delirium - jak przy nie wpuszczeniu kilku młodych kolaży, albo nie dawaniu postawienia krzyży na grobach żołnierzy UPA, albo nawet ukraińskiej ludności cywilnej... Liczę - przynajmniej z twojej strony na rzeczową odpowiedź, nie a nie deliryczną histerię... Odpowiedz Link
venus99 przesadzasz,jak zawsze. 30.01.10, 09:51 1.nie ty będziesz oceniał sensowność moich wypowiedzi i twoja zgoda na polemiki jest dla mnie zupełnie nieistotna.do obecności w żmijowisku nikt cię nie zmusza. 2.odróżnienie Ukraińców od upowskich bandytów jest faktem poza wszelką dyskusją. 3.zbrodnie popełniało wiele osób.upowcy robili to masowo,zbrodnia była wynikiem wyznawanej przez nich ideologii i ze wzgledu na swój masowy wymiar ma charakter ludobójstwa. 4.na Ukrainie możecie roboć co chcecie w ramach prawa międzynarodowego co nie wyklucza mozliwości krytyki.gloryfikacja zbrodniarzy upowskich i Bandery co jest oczywiste spotyka się z powszechną,międzynarodową krytyką. Bandery nie trzeba się czepiać.całe jego życie-począwszy od mordowania przed wojną pojedyńczych osób poprzez ideologię jego autorstwa uzasadniającą bestialskie zbrodnie UPA wystawia mu świadectwo.nie musiał tego robić osobiście.Hitler też nikogo nie zamordował. 5.na Ukrainie róbcie co chcecie-w Polsce pomników UPA ani Bandery nie będzie.rajdów ku czci Bandery na polskiej ziemi też nie będzie nawet jeżeli są to kolaże a nie kolarze. reasumując:Ukraina tak,nacjonaliści upowscy nie. Odpowiedz Link
liberum_veto rasista i faszysta "lacietis" 30.01.10, 09:11 lacietis napisał: > Zresztą ja ich nie o nacjonalizm (w znaczeniu wywyższania własnego > narodu), tylko o rasizm oskarżam. Na dodatek rasizm zupełnie > idiotyczny - bo każdy antyukraiński rasizm, jest siłą faktów jednocześnie antypolski... Przeginasz, gościu. Sam prezentujesz tu jakieś pararasistowskie poglądy, dzieląc Ukraińców na lepszych i gorszych, "niegodnych miana Ukraińca", według wydumanych przez Ciebie kryteriów znajomości języka ukraińskiego czy ich stosunku do faszystowskich zbrodniarzy wojennych w rodzaju Bandery czy Szuchewycza, kolaborantów hitlerowskich. Twoje poglądy nie są reprezentatywne dla Ukrainy, o czym najlepiej świadczy kompromitujący wynik Juszczenki w wyborach prezydenckich (5% poparcia). Czyżby - według Ciebie - na Ukrainie było tylko 5% ludności, "godnej miana Ukraińca". A reszta to "bydło", "hołota", "czerń", stosując terminologię Twoich faszystowskich "bohaterów Ukrainy"... forum.gazeta.pl/forum/w,48782,106080661,106410736,Ukraincy_uscislenie.html Lepiej wracaj na forum o łosiach, bo na tym znasz się chyba lepiej... Odpowiedz Link
fanka_online Re: rasista i faszysta "lacietis" 30.01.10, 11:06 liberum_veto napisał:Czyżby - według Ciebie - na Ukrainie > było tylko 5% ludności, "godnej miana Ukraińca". A reszta > to "bydło", "hołota", "czerń", stosując terminologię Twoich > faszystowskich "bohaterów Ukrainy"... Gorliwy wyznawca doktryny Doncowa. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: rasista i faszysta "lacietis" 30.01.10, 19:40 Tak jak pisał Poliszczuk, odsyłam do mojego wątku: Faszyzmem nazywamy forum.gazeta.pl/forum/w,48782,72478563,72607896,Dmytro_Doncow_aktualnosc_idei.html Odpowiedz Link
fanka_online Re: rasista i faszysta "lacietis" 30.01.10, 20:02 Jako pedagog z zawodu i psycholog-amator pozwolę sobie zauważyć , że wszelkie reżimy w historii z faszyzmem i komunizmem na czele, oraz obecne, np w państwach afrykańskich, posługują się tą samą, starą i wypróbowaną metodą. Co więcej, podobne zasady terroru opartego na psychomanipulacji grupą połączonego z kultem jednostki pokutują również w sektach i stosowanym coraz powszechniej mobbingu. Krótko mówiąc, Doncow nie odkrył zbrodniczej doktryny, a jedynie przykroił na miarę narodu ukraińskiego, w czasach gdy faszyzowanie było "w modzie". Odpowiedz Link
liberum_veto Re: rasista i faszysta "lacietis" 31.01.10, 11:51 fanka_online napisała: > Jako pedagog z zawodu i psycholog-amator Obawiam się, że psycholog-amator nie da w tym przypadku rady. Tutaj potrzebny jest chyba wysokiej klasy specjalista )) Odpowiedz Link
gate.of.delirium Otrzep się ŁOSIU ze słomy... 28.01.10, 21:00 lacietis napisał: HGW co (?) ...i idź do weterynarza na odrobaczanie. Na łeb nikt ci już nie pomoże... Odpowiedz Link
99venus Re: lista zabanowanych na PuK 16.08.13, 20:35 mogę powiedzieć jedno: jestem dumny,że znalazłem się na tej liście.świadczy to o jednym-zabanowani mają rację a pogrobowcy upowscy do dzisiaj boją się prawdy. i to by było na tyle. Odpowiedz Link
oseledec Kalectwo ?. 17.08.13, 08:49 Nie powiem, bogata historia, a przy tym strasznie monotonna. Piotruś nie o to dba, żeby się z nim nie dogadać. On dba o to, żeby uniemożliwić dogadanie się z innymi Ukraińcami przy czym chce wypełnić sobą całą rzeczywistość. To nie jest maniera ani nawet choroba. To jest zadanie. Nie jestem pewien czy tak właściwie to była z Nim rozmowa. Normalny człowiek ma swoje prywatne refleksje niezależnie od narodowości i żaden Piotruś tego w człowieku nie zagłuszy. I w to też chcę wierzyć. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: Kalectwo ?. 17.08.13, 12:24 Historia długa i na pewno monotonna. Dokładasz do niej teraz tylko kolejną cegiełkę... Równie zresztą nudną jak poprzednie... Nie wiem, czy "piotrzr" działa na zlecenie czy też z wewnętrznego przekonania... Jako administrator forum prezentuje jednak wszystkie najgorsze cechy przypisywane Ukraińcom. Forum PuK gromadzi podobnych jemu nacjonalistów ukraińskich, wrogich Polsce. Dla innych nie ma tam po prostu miejsca. Tak było od początku funkcjonowania tego forum. Jeśli ktoś sądzi, że można tam prowadzić rzeczową dyskusję na argumenty, to jest po prostu w błędzie. Cenzurowanie niewygodnych poglądów i wypowiedzi było tam od początku na porządku dziennym. Takie forum... Jednym ze stałych bywalców PuK był np. niejaki Dariusz Hutman z Birczy, posługujący się m.in. nickami "birczanin" czy "darino". Znany fałszerz haseł w polskiej Wikipedii. I w jego przypadku są podstawy sądzić, że jego działalność na Wikipedii (której poświęca mnóstwo czasu) może rzeczywiście stanowić realizację pewnego zadania... forum.gazeta.pl/forum/w,48782,89810502,89810502,Jak_Birczanin_Wikipedie_redaguje.html Odpowiedz Link
99venus Re: Kalectwo ?. 17.08.13, 13:35 jest faktem,że ukraińska mniejszość narodowa zamieszkująca Polskę uważa się za całkowicie zwolnioną z obowiązku lojalności wobec państwa,którego są obywatelami.korzystając z wszelkich swobód,finansowania swojej działalności "społecznej" z budżetu zajmują się przede wszystkim zakłamywaniem przeszłości, zacieraniem śladów po zbrodniczej działalności UPA i jednocześnie gloryfikują jej działalność,ich przewódców,z sympatią odnoszą się do współpracy nacjonalistów ukraińskich z III Rzeszą,pozytywnie oceniaja działalność ukraińskiej dywizji SS Hałyczyna,uważają się za niewinne ofiary akcji Wisła uznaną za równoważną ludobójstwa, drukują oszczercze,antypolskie artykuły w Naszym Słowie. wypowiedzi Ukraińców w internecie cechuje skrajny nacjonalizm. i takie są fakty. Odpowiedz Link
piotrzr skorygowana lista upiredliwców :) 19.08.13, 09:27 Lista użytkowników, którzy nie mogą pisać na moim forum: 99venus andrzej.sawa antymenel.1 antyupa az43 birczanin1 birczanin102 czesio48 dezyderiusz500 dmytro11 dupadupadupa666 jbb3 kurde-balast lach1 usuń oseledec usuń sutekh1 usuń tyska993 usuń wnycz usuń Nie ma tu Lesia Bodio - który pisywał i nadal pisze u mnie pod alternatywnym nickiem - od czasu do czasu wycinany Niech mu będzie ) Odpowiedz Link
99venus Re: skorygowana lista upiredliwców :) 25.08.13, 21:04 pisanie na twoim forum, gloryfikującym upowską swołocz jest poniżej ludzkiej godności.niech tam piszą bekarty po Banderze. Odpowiedz Link
piotrzr liberum veto - złodziej 25.08.13, 21:41 to bandyta, złodziej nazw dla forum, onanista forumowy, obrzydliwe bydle ..... Odpowiedz Link
99venus Re: liberum veto - złodziej 25.08.13, 21:45 nie musisz się przedstawiać.znamy cię. Odpowiedz Link
liberum_veto ordynarna cenzura w wydaniu stalinowskim... 25.08.13, 21:42 Trzeba tu jednak oddać "honor" osobnikowi o nicku "piotrzr". Dziś, w XXI wieku, rzadko się zdarza, aby ktoś tak ostentacyjnie i bezczelnie przyznawał się do stosowania cenzury w najgorszym wydaniu stalinowskim. Do wycinania na swoim forum postów, ze względów czysto ideologicznych, oraz do bezwstydnego banowania użytkowników prezentujących poglądy odmienne od gospodarza tego faszystowskiego pseudoforum... Bezczelność "piotrzr" nie zna granic... On chyba nawet nie zdaje sobie sprawy, że jego "forum" stanowi relikt z czasów głębokiego PRL... Z czasów Stalina i Bieruta... **************************************** skorygowana lista upiredliwców Autor: piotrzr 19.08.13, 09:27 Lista użytkowników, którzy nie mogą pisać na moim forum: 99venus andrzej.sawa antymenel.1 antyupa az43 birczanin1 birczanin102 czesio48 dezyderiusz500 dmytro11 dupadupadupa666 jbb3 kurde-balast lach1 usuń oseledec usuń sutekh1 usuń tyska993 usuń wnycz usuń Odpowiedz Link
piotrzr bandzior z tego forum 25.08.13, 22:23 liberum veto - ty prymitywny gnoju - nawet nazwy dla tego forum musiałeś ukraść . jesteś zwykłym złodziejem , bandziorem - tylko plagiat ci cwelu służy )) Odpowiedz Link