Dodaj do ulubionych

pytanie o or.Zagłębie

07.03.07, 18:02
Co możecie powiedziec o tym ośrodku a szczegulnie o budynku B jaka jest kadra
jak są wyposarzone sale reh.czy jedzenie jest urozmaicone no i może jakie
atrakcje
Obserwuj wątek
    • gosiaj25 Re: pytanie o or.Zagłębie 31.03.07, 13:08
      Witam,
      Zagłębie jest ok. Karda uprzejma i pomocna. Duży asortyment zabiegów. Kawiarnia
      w budynku, KOwiec fajny.
      Jeśli chodzi o wózkowiczów, to w budynku jest winda, podjazd, dostosowane
      łazienki w pokojach (choć zależy, kto czego oczekuje, kadra stara się np.
      przynieśli krzesełko pod prysznic i nasadkę na muszlę klozetową). Wycieczki dla
      wózkowiczów- poza pożegnaniem z morzem, brak (organizowana jest np. wycieczka do
      Gąsek-do latarni morskiej), ale na miejscu sporo atrakcji w kawiarni-wieczorki,
      biesiada przy chlebie ze smalcem, kalambury, pieczone prosię, wieczorki.

Dość daleko do zejść dla wózkowiczów, ale możliwości jest sporo i zejścia na
      plaże strzeżone, zjazd na molo.
      Miasteczko tętniące życiem, Amfiteatr, imprezy, sporo knajp-do każdej podjazd.
      Generalnie oceniam bardzo dobrze miejscowość i Ośrodek-rehabilitacja na wysokim
      poziomie.

Pozdrawiam

-----------
      Dzień bez uśmiechu jest dniem straconym.
      • wjola65 Re: pytanie o or.Zagłębie 31.03.07, 19:05
        witam dzięki gosiaj25 za info wiesz jade na turnus od 14 04 nie jest to sezon
        letni więc ciekawi mnie czy będzie tyle atrakcji jak piszesz mam nadzieje jeśli
        możesz napisz czy jest różnica w komforcie między budynkiem A i B pozdrawiam
        • gosiaj25 Re: pytanie o or.Zagłębie 03.04.07, 11:35
          Nie wiem jak teraz będzie z atrakcjami w mieście, wydaje mi się, że miejscowości
          nadmorskie raczej stawiają na sezon letni. Ale myślę, że morze i plaża są
          bardziej urokliwe poza sezonem:)

Co do różnicy między budynkiem A i B, to w B nie byłam. Z tego co widziałam, to
          są tam schody. Stołówka, Kawiarnia i zabiegi są w A. Generalnie budynek A jest
          nowszy od B, ale z B do A nie jest daleko, dosłownie kilka kroków. Co do
          standardu, to nie umiem powiedzieć jak jest w B, w A jest wszystko ok. Zdaje mi
          się, że na wyższych piętrach w A są schody do korytarzy, w których są pokoje,
          ale osoby z problemami w poruszaniu się są kwaterowane w dostosowanych pokojach.

życzę miłego odpoczynku, pozdrawiam
          gosiaj25

----------
          Dzień bez uśmiechu jest dniem straconym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka