wiejskihaker 21.04.11, 20:08 Witojcie!! Mom do wos karlusy pewno sprawa... Jezdziłech bez pół dnia po Kłobucku i nikaj niemog zech nabyc tego płynu... custo sam taki deficyt bryny wom brakło jus?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiejskihaker Re: Borygo 21.04.11, 20:29 Chopie my jus som w uni w EUROPIE cza by reprezentować jakiś poziom!! My jus nie mogemy tyla lot duldac tego syfa!! jako zech jest EUROPEJCZYK to stac mie terozki na cosik lepszego z górnyj pułki!! Dlatego terozki z tego sam placu jako zech jest sam w rejonie jedynym fanatykiem "Kwakania" i religi PiS-izmu apeluja a wręcz ryca do wos frelki i karlusy!! Miołech sen!! Miołech sen w którym sam PREZES "K" upoważnił mie do walki o lepszy byt!! o byt w którym wszyscy wokoło bydom mogli walić borygo pod sklepem, na murkach, w hasiokach, parkach i kaj ino popadnie!! Wpisujta sie pod moim apelem BRACIA! Odpowiedz Link Zgłoś
ywaldskl Re: Borygo 21.04.11, 23:54 Witam! Długo się zastanawiałem czy w ogóle mam się dopisywać do tak głupiego, żenującego tematu... Nie wiem "Dzieciaki" czy z powodu wolnego od szkoły już wam się nudzi i rodzi wam się w tych 12 letnich łebkach, masa idiotycznych "psikusów", czy też ma to jakieś korzenie psychologiczne. Jeśli macie w domach problemy a tatuś, bawi się z wami w doktora wieczorami w tajemnicy przed mamusią to pamiętajcie że o tym też możecie Tu pisać na pewno znajdzie się ktoś kto wam pomoże....ale przynajmniej nie będziecie zaniżać poziomu na tym forum. Pozdrawiam i życzę Zdrowych wesołych Świąt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
seth-gecko Re: Borygo 15.01.13, 22:49 tego tematu raczej nie można brać poważnie - Borygo jest dostępne praktycznie na kazdej stacji lub nawet w supermarkecie - jeśli by chcieli to nie pisaliby że nie mogą dostac tylko by kupili pzdr Odpowiedz Link Zgłoś