ajike Re: jak WDPD spędza weekendy? 23.09.09, 14:32 W zależności od pogody: - rowerze - za miastem (działka) - na wszelkiego rodzaju imprezach organizowanych przez miasto lub dzielnice - wizyty u dziadków Odpowiedz Link
tia-dalma Re: jak WDPD spędza weekendy? 23.09.09, 18:02 pranie frecich szmatek i samych fretek jest u mnie weekendowym rytuałem Lubię też w weekend ugotować coś ekstra. Odpowiedz Link
nadzieja05 Re: jak WDPD spędza weekendy? 23.09.09, 18:05 w lato aktywnie, najczesciej na rowerze albo spacerze. Obecnie - rok szkolny, na doksztalcaniu sie zaocznie wiec czasu ciagle niet. Odpowiedz Link
f.l.y Re: jak WDPD spędza weekendy? 23.09.09, 21:57 weekendy to czas na książki, zaległości filmowe..mizianki z psiakiem i obcowanie z przyrodą.. Odpowiedz Link
keepersmaid Re: jak WDPD spędza weekendy? 23.09.09, 22:22 Fotografujac co sie da. www.flickr.com/photos/karyatis/ Chodzac do kina. Idac na lunch do restauracji dla jedzenia i przyjemnosci bycia obslugiwana. W przerwach jestem w stanie posprzatac albo pojsc na zakupy. Odpowiedz Link
marysienka-1 Re: jak WDPD spędza weekendy? 24.09.09, 08:29 Weekendy jak mój małż nie pracuje(pracuje jeden cały weekend w miesiącu)spedzamy poza domem.Jesteśmy z natury włóczegami.W tym roku pobiliśmy rekord w ilości odwiedzonych miejsc ,nie tylko miaast ale miejsc w wysokich Tatrach,Pieninach,Bieszczadach.Jak nigdzie się nie wybieramy to całą sobote sprzątam.A w tę niedzielę znowu wyruszmy w sob.o 2 w nocy wyjazd.Już nie moge się doczekac. Odpowiedz Link