Dodaj do ulubionych

Karcher - da radę samemu?

09.06.11, 22:09
Znalazłam ofertę wynajmu takiego odkurzacza na dobę, co zdecydowanie bardziej by się opłacało, bo moglibyśmy oblecieć wszystko co wymaga wyprania. Ale się zastanawiam, czy to nie wymaga jednak jakichś specjalnych umiejętności, czy "każdy głupi to potrafi"?
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Karcher - da radę samemu? 10.06.11, 00:07
      Dasz radę sama smile. Tylko po spryskaniu trzeba potem tą brudną wodę powoli wciągać, czyli nie tak szybko jak odkurzaczem tylko wolno przesuwać ssawą, żeby dokładnie zebrać i żeby wilgoci jak najmniej zostało. Powodzenia smile.
    • amica24 wypozyczenie karchera - za ile? 10.06.11, 09:11
      A mozesz napisac cos o tej ofercie wypozyczenia Karchera na dobe? Gdzie i za ile
      • aniuta75 Re: wypozyczenie karchera - za ile? 10.06.11, 10:31
        Nie wiem jak Eilian ale ja wypożyczałam w Komforcie. Płacisz za wypożyczenie, kaucję i za płyn, który dodajesz do prania smile. Dostajesz sprzęt na 24h.
    • sylki Re: Karcher - da radę samemu? 10.06.11, 09:23
      Tylko należy pamiętać, że to nie tylko sprzęt, a jeszcze chemia do prania jest ważna.
      Przeważnie firmy zajmujące się czyszczeniem mają specjalistyczne płyny stąd efekt.
      • kate_b Re: Karcher - da radę samemu? 10.06.11, 21:50
        Ja wypożyczałam we Wrocławiu w firmie sprzedającej Karchery i proszek kupowało się właśnie u nich. Świetna sprawa, wypraliśmy z ropędu wszystko co się dało w domu smile

Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka